Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokardkaa

Po 5 latach bycia razem poprostu ODSZEDŁ!

Polecane posty

Gość onanaja
Chcialabym Cie jakos pocieszyc, ale wiem ze teraz potrzebujesz czasu zeby sie z tym pogodzic. Moim zdaniem nie ma sensu sie zadreczac i domyslac dlaczego, to jest trudne ale nic i tak sama nie wymyslisz, dopoki nie uslyszysz tego on niego. Zle postapil wobec Ciebie, przeciez zaslugujesz na jakies wyjasnienie. Trzymaj sie i staraj sie znalezc sobie jakies zajecia.

Gość Alamanda
Tak moze naprawde odszedl z dobrego serca....doaszedl do wniosku ze nie nie jest jej wart...Przestan byc zlosliwa!

Gość do Amaletki
Naprawde ktos musial cie bardzo zranic! Bo tyle jadu w tobie!

Gość Kamilek 40
Tak Amaletka straszna zlosnica z ciebie!!! Moze dlatego cie tamten zostawil! I wiesz co ten "nowy" tez sobie pojdzie. Ja bym tam takiej jedzy nie chcial! Sorrki ale to moje zdanie!

Gość Kamilek 40
A co do kokartki to napewno wszystko bedzie ok! Pozdro!

Gość onanaja
Przeciez on jej nie wyjasnil dlaczego odchodzi, wiec nie kierujcie sie swoimi uprzedzeniami i nie zgadujcie, bo to nie ma sensu.

Gość Kamilek 40
no to prawda..nikt nic nie wie!!! Ale to nie powod do szydzenia z innych!

Gość onanaja
Zlosliwosci mowie stanowcze NIE :]

Gość onanaja
Ama-leta trzeba tez umiec w zyciu wybaczac, czlowiek jest czlowiekiem i ma prawo do bledow. Nie mozna tak od razu z marszu o kims zle mowic tylko dlatego ze zle postapil.

Nigdy nie powinno odejść sie bez słowa. Bardziej to rujnuje niz chocby zwykłe: nie kocham cie juz. Ale to faceci są. I obojetny jest wiek... a tak robią.Wygodne i proste dla nich. A to tchórzostwo i świństwo jest.

Gość onanaja
Ama_leta mamy dar przebaczania o wiele straszniejszych rzeczy. Ciesze sie z tego, bo pozwala to zyc pozniej w spokoju i nie zadreczac sie pytaniami. Kokardka pisze ze te 5 lat bylo dla niej darem od Boga, wiec dlaczego mialaby ich zalowac? Nie kazdy moze przezyc tyle lat w szczesciu, jesli tak sie zdarzy to trzeba byc wdziecznym.

Gość kokardko przytulam
wirtualnie. Narazie czujesz, ze Twoj swiat legl w gruzach, ale wierz mi, ze mozesz go odbudowac z kims innym, ale to zajmie troche czasu.

Gość onanaja
jestem 4 lata z facetem

Gość a ku ku
oj jo jo a moze gdyby jej powiedzial prawde w oczy to moze by go nie puscila zaczela histeryzoawc plakac itp. i by sie zlitowal i meczyl. Ico skreslacie czlowieka ktory odeszedl po 5 latach. A ile jest takich maluzenstw co sa po 20 lat i odchodza bez pozegnania i co zlinczowaly byscie go?? ten co to nie przezyl gowno wie ale współczuje bardzo dziewczynie bo gdyby mój mąz odemnie odszedl tez nie wiem gdzie bym glowe chowala ale naszczescie mam coreczke przy ktorej nie mogla bym sie tak zadreczac i myslec.................

Ama_leta -- masz racje. łatwiej byłoby mi zapomnieć jakbym weidziała DLACZEGO??! :( bieganie nic nie pomogło..

współczuję i kompletnie nie wiem, co chciał Ci powiedzieć przez to, że kiedyś zrozumiesz dlaczego? że jest tchórzem, który nie miał odwagi z Tobą porozmawiać?

Nawet już nie mam siły się zastanawiać dalej czemu. i co to miało znaczyć. bardzo bym chciała się już dowiedzieć... :(

Bardzo Ci wspolczuje - bo nie wiesz co sie dzieje - to gorsze niz prawda w twarz. Nie licz,ze szybko wlaczy komorke albo sam da Ci znac co i jak. Moze pojedz do niego do pracy i zapytaj czy zabral L4 dzis przez tel czy tez planowal to juz od dawna. Moze macie wspolnych znajomych. Jednego jestem pewna - zachowal sie jak dupek bo tak sie nie robi..nie po tylu latach.. Wspolczuje.. :(

Ja naprawdę nie potrafię teraz logicznie myśleć. to nie mozliwe. to nie On. przecież byliśmy szczęśliwi. Naprawdę szczęsliwi. musze odwołać fotografa, kamerzyste, sale i zespol........

W myślach próbuje Go bronić. Jakże głupia jestem! Cały czas mam nadzieje, że za chwile wróci... :(

Gość zabiłabym takiego
jakby wrócił!!

Gość a ile on ma lat
bo zachowuje sie jak gowniarz

27 lat. przed chwilą dzowniła do mnie jego mama. martwi się, bo syn nie daje znaku życia. czymś mi tu pachnie.. a raczej śmierdzi. coś się dzieje dokokoła mnie, a ja o tym nie wiem :(

Gość 27 lat a
a jak dziecko

Gość a moze jest poprostu gejem
i oddal ci przysluge tak czy siak nie warto sie zalamywac. powinnas byc w dobrej kondycji na wszelki wypadek.

Gość hejhsahg
jak sie juz wszystko wyjasni niezwlocznie napisz o tym na forum. jestem bardzo ciekawa co tym razem :o

Gość a moze poprostu jest gejem
1. wypalil sie i juz nie kocha 2. kocha inna 3. jest gejem 4. co by to nie bylo napewno dawal jakies sygnaly..