Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z

czy tak łatwo zachodzi się w ciążę?

Polecane posty

Gość Ewuncia 2
czesc dziewczyny ;-) my zaczynamy kolejne starania oczywiscie nic na sile co ma byc to bedzie, ale jak zwykle intensywnie mysle czy tym razem sie uda :-) nadchodzą dni plodne wiec jest jakas szansa. Zobczymy

Gość jak to jest z
cześć a ja cierpliwie czekam do terminu spodziewanego okresu już niedługo się dowiem czy się udało :)

a ja niestety czekam na @, test wyszedl negatywnie, wiec znowu nic z tego :( buuuu

Gość S_25
Powiem wam ze dziwnie sie czuje, bo bylam przekonana ze zaszlam w ciaze, a tu okres i nic z tego .... trzeba czekac do dni plodnych a pozniej znowu na okres czy sie pojawi, czy nie .... to przeciez caly miesiac .... z drugiej strony to jednak sie troche ciesze .... bo w koncu to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, wiem ze dzieci rodza sie zdrowe nawet jesli kobieta zajdzie w ciaże w pierwszym cyklu, ale lekarze radzą odczekać 3 cykle ....moze tak bedzie lepiej dla dzidziusia ...

Gość jak to jest z
wiecie co może to głupie ale dzisiaj rano poczułam lekkie mdłości kurcze może jednak się udało sama nie wiem co myśleć żeby nie narobić sobie zbyt dużych nadziei

Gość Ewuncia 2
ja narazie nie wkrecam sobie zadnych faz , czekam do @ mam nadzieje ze sie nie pojawi :-) hihihi....

Gość jak to jest z
i zrobiłam test nie wytrzymałam a co brak ciąży :( strasznie mi smutno

Gość Ewuncia 2
przykro mi ze sie nie udalo:-( teraz kolejny miesiac i kolejna nadzieja.

Gość S_25
Mam wielki dylemat ....otóż pracuję w nocy, mniej więcej 7-8 nocek w miesiącu, zaczęłam sie zastanawiać czy przez taki tryb pracy i zycia mogę mieć problemy z zajściem w ciążę....

S_25 praca na zmiany nie ma nic do rzeczy, nic sie nie martw, bedzie dobrze, za wszystkie Was trzymam kciuki!!

Gość margerrita
witam. ja także dołańczam do Was dziewczęta. Starania w tolu (to 1 cykl) w sobotę owulacja, także mam nadzieję,że się uda za 1-ym razem i nie dopuszczam myśli,że mogłoby być inaczej. Oczytałąm się innych topików po stracie, dlaczego ciąża obumarła _ nie chcę tego czytać już i nastawiam się na pozytywne myślenie, wszystko pójdzie ok. będzie normalnie i nie ma się co zamartwiać na zapas. już chciałabym wiedzieć czy może plemnik dotarł do jajeczka? czy jeszcz Nie? boli mnie w boku od kilku dni (to na owulację) także czekam niecierpliwie.

Gość jak to jest z
Cześć Wszystkim termin okresu minął i się nie pojawił wiem że to dopiero drugi dzień spóźnienia ale może test się pomylił nie zrobiłam go z samego rana, wczoraj wieczorem bardzo bolał mnie brzuch myślałam że w nocy dostanę okres, ale nie dostałam minął cały dzien i dalej go nie ma nie chcę sobie robić głupich nadziei nie wiem co myśleć zawsze przychodził w terminie ;)

Gość S_25
Mi się okres spóźnił 3 dni .... a wcześniej test wyszedł negatywnie .... ale być może tobie sie udało ...my od poniedziałku zaczynamy "ciężką" pracę , tylko kurczę, przeziębiłam się trochę, mam nadzieję że to w niczym mi nie przeszkodzi, inaczej pozwę pracodawcę do sądu !!!!!

u mnie konczy sie juz @, wiec za pare dni staran ciag dalszy , moze tym razem :( dajcie znac co u was Ewuncia, S_25 za was szczególnie trzymam kciukasy!!

Gość jak to jest z
jestem w ciąży wczoraj zrobiłam drógi test i pokazał dwie kreski. Będzie dzidziuś :)

Gość jak to jest z
wiesz co w dniu kiedy mial się pojawić okres bolał mnie brzuch bardzo myślałam że właśnie dostnę miesiączki ale nic. Plamień nie miałam żednych trochę bolały mnie jajniki teraz dosyć dobrze się czuję tylko trochę długo śpię i szybko się męczę ciekawa jestem czy będę miała mdłości

Gość S_25
Super , gratuluję ..... a my z mężem dziś zaczynamy staranka od początku ....

Gość zdezorientowana11111
czesc. widze, ze jestescie osobami zorientowanymi w temacie. wiec mam dwa pytanka 1. kiedy sa dni plodne przy cyklu 30dniowym 2. czy plemniki moga sie przedostac przez bielizne lub na rece? ( na rece sa niewidoczne)

Gość DO jak to jest z
czy ciążę potwierdził już lekarz?

Gość Ewuncia 2
gratuluje :-)jak to jest z... ! ja czekam teraz na @ albo dostane albo nie. Juz bym chciala wiedziec.jak to jest z..mialas jakies objawy czy czekalas na @ ? Opowiadaj

Gość jak to jest z
czekałam na @ nie miałam żadnych objawów kompletnie nic inaczej to sobie wyobrażałam a okres po prostu nie przyszed nie byłam u lekarza jeszcze idę dopiro w przyszłym tygodniu po terminie spodziewanej @ zaczęły boleć mnie piersi i to wszystko co narazie czuję, troszkę się boję jak i co mam robić żęby nie zaszkodzić dzidziusiowi, nie miałam plamienia choć słyszałam że w początkach ciąży się zdażają teraz sę zastanawiam w którym tygodniu jestem i jak się to liczy ostatnią @ miałam 08,09

Gość DO jak to jest z
mam do Ciebie wielką prośbę - idź do lekarza jak najszybciej i obiecaj, że nie zbagatelizujesz jeśli będziesz miała bóle podbrzusza, ok?:)

Gość Ewuncia 2
Ale masz fajowo ;-)

Gość jak to jest z
pewnie że pójdę szybko do lekarza napewno w rzyszłym tygodniu bo niestety wcześniej nie dam rady mam zamiar bardzo dbać o siebie w końcu będę mamusią, a wiecie jaki objaw miałam strasznie krzyczałam na moje kochanie czepiałam się wszystkiego byłam dla niego okropna przeszłam samą siebie teraz już wiem dlaczego się tak zachowywałam i on też wie :)

Gość Ewuncia 2
Dzien dobry laseczki :-) Siedze w pracy i mysle caly czas czy sie udalo czy nie. Kurde caly czas mi chodzi to po glowie i nie moze mi wyjsc. Nie chce zapeszać ale wydaje mi sie ze raczej nikłe szanse bo nie czuje zmian, objawów itp. Kurcze jakie te mysli sa silne, o Bony ;-) Pozdrowionka

Gość DO jak to jest z
miałam identyczne objawy:) dbaj o siebie:)