Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kółko to samo

jak skutecznie dokuczyć mężowi??

Polecane posty

Gość w kółko to samo
nie pisalam, ze na urodziny

Gość ghntn
a z jakiej okazji? z tymi ur. żartowałam.

Gość w kółko to samo
po prostu, zeby miec

Gość ola-gdsgfg
to może niech ci jescze faceta znajdzie

Gość ola-gdsgfg
takiego żeby z tobą był

Gość ghntn
to znajdż sobie kochanka ("tak żeby mieć").

Gość ghntn
ja jestem w szoku! Wyjeżdża sobie na 3 dni z kolegami, tobie kupił wibrator...chyba coś tu nie gra nie uważasz?

Gość vvvvivamaria
Ja od razu zajarzyłam . To???

Gość ola-gdsgfg
no to jest dziwne, ale nie straszy autorki, może facet nie lubi domowych obowiązków bo wiadomo weekend i by trzeba było w domu cos pomóc, moj szfagier jak pilnował dzieci a ja przychodziłam po coś do domu to korzystał z okazji i spierniczał, moja koleżanka też ma fajnego męża ale jak trzeba przy dzieciach pomóc to tragedia

Gość zgadzam się absolutnie
trzeba było dzieciaków nie robic to byście razem na motorkach smigali co ty nie wiedziałaś przed slubem że on nie lubi obowiązków ani dzieci ?

Gość zgadzam się absolutnie
załatw kogoś do dzieci, mleko odciągnij i zamroź albo bierz dzieciaki i jedz z nim

Gość Karolina_80
Ja kiedyś jak chciałam mocno dokuczyć mężowi to zrobiłam tak. Poczekałam aż zaśnie. Rozebrałam go, to dość łatwe bo śpi tylko w majtkach. Mocny sen dodatkowo mi w tym pomógł. Zawiązałam mu ręce i nogi do łózka. wzięłam olejek wysmarowałam mu pupę i wsadziłam świeczkę, że dość łatwo weszła pomyślałam że wezmę antyperspirant i zamieniłam świeczkę na niego. Wszedł tylko trochę, wiec nie cisnęłam. Świeczkę zapaliłam i pokapałam na niego. Pomyślałam, że zostawię mu pamiątkę i wsadziłam swoje stringi tak żeby całe się w nim schowały. Wtedy to nawet się trochę poruszył. Później zrobiłam mu loda i choć lubię połykać spermę to całą splunęłam mu do ust. Było fajnie widzieć jak ją połknął. Przyczepiłam klamerki do sutków i na fiuta. Potem go obudziłam. Kazał mnie odwiązać, ale ja tego nie zrobiłam. Powiedziałam, że jak powie do mnie 10 miłych komplementów i powie co ma w tyłku to go wypuszczę. Wiecie, że to dużo zmieniło w naszym życiu. Od razu bardziej się ze mną liczył. To było najdziwniejsze i jednocześnie bardzo przyjemne doświadczenie. Sama byłam w szoku. Żałuję teraz, że tego nie nagrałam...

Gość otulona_snem
chore..autorko..

Gość gość
Na pewno odmawiac jak mu sie zbierze na amory, ale on nie potrzebuje, wiec dupa zbita. Moze mame "do dzieci" sprowadzna dluzszy czas?malo ktory zieciunio lubi tesciowa Odegrac sie tez mozesz w przyszly weekend i zniknac z kolezankami na dzien ktory sie wydluzyl do dwoch