Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccolazzi

Co napisać w pamiątce chrztu św?-mamuśka chrzestna

Polecane posty

Gość niccolazzi

To taka ksi.azeczka z miejscem na dedykscję...tylko ze ja nie mam pomyslu na tę dedykację...co mam napiusac- X rośnij duży i zdrowy na pociechę rodzicom? ...to takie pospolite:o a pozatym kiedy się daje prezenty? przed wyjsciem do kosciola, po powrocie czy moze mam dac jak tylko zjawię się w domu dzicka( a będę tam dzien przed chrztem). Pomozcie bom zielona!

Gość antłan szyszka
napisz "ELO" :)

Gość niccolazzi
no błagam poradzcie mi cos.

Gość cherry coke
ja tez mialam taka ksiazeczke i sie tylko podpisalam imie - matka chrzestna moim zdaniem wystarczy

Gość swinkowaaaaa
Niech przyszość Twoja tak miła, błoga, będzie, jak wiosenny pogodny dzień! Niech życia Twego szczęśliwa droga nie zna co to chmurka, co to smutku cień. Niech Cię Bóg zdobi w mądrość i cnotę. Idź tylko w swojej dobrej Matki ślad, a każdy wówczas powie: To serce złote! To najpiekniejszy wśród ludzi kwiat! troche tandetne, ale jak mniej wiecej o cos takiego chodzi ? jak tak to moge jeszcze popatrzec..

Gość niccolazzi
dobra a kiedy mam to dac?

Gość swinkowaaaaa
ja bym dala po kosciele, jak wrocicie do domu jesli jest jakies "przyjecie' tak moi rodzice dawali , jak byli na chrzcinach w zeszlym tygoniu.

Gość niccolazzi
a czy taka pmiątka chrztu i 4 stówki wystarczą jako prezent od chrzestnej? dziecka nie ubieram i szatki tez nie kupuję...