Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Dziewczyny, które boją się wpadki!!!/ razem będzie lżej to przeżyć

Polecane posty

Gość entalka
no ja muszę powiedzieć ze nie stresuję sie w czasie stosunku i całkowicie oddajemy sie z chłopakiem przyjemności ale zabezpieczamy sie.. narazie mielismy juz swoje 4 razy :) a juz ostatni to byl cudowny... ale jak sie spoznia to zawsze stres :(

\"na planowane wczesniej dni płodne byluiśmy z chlopakiem grzeczni, tzn nic nie robiliśmy...ę11 sierpnia dostalam okres, 15 sierpnia kochaliśmy się. potem 9 września, te dwa stosunki były z prezerwatywa i zawsze sprawdzalismy czy nie pekla... 14 wrzesnia kochaliśmy sie z prezerwatywa i globułka, a kiedy szybo doszedl zalozyl druga gumke, zeby bylo dluzej, ale globulka dzialala bo sie strasznie pienila... prezerwatywy byl;y plemnikobojcze...\" i Wy w trakcie o tym nie myślicie?

Gość kukurydzka pro
ha przede wszytskim nie wolno sie stresować !! ja miałam raz w życiu taka sytuacje że pękła prezerwatywa i potem o masakra- martwiłam sie i tak.. bolały mnie piersi, miałam mdłości rano, drażniły mnie zapachy... w koncu nie wytrzymałam i mowie sobie "uspokoj sie idiotko" i co? okres w terminie :)

Sunivia- nie, to Ty przeczytaj co napisałaś, i się zastanów. \"szkoda że was mamusie nie pousuwały\" a potem się dziwisz że się ludzie denerwują .. heh. Wyrażaj swoje zdanie proszę bardzo, można to robić, ale nie obrażając przy tym innych.

Gość poprostu_kasia
witam drogie kolezanki :) tez mialam niedawno podobny problem.. wiedzialam ze mam dni plodne wiec zabezpieczylam sie z moim chlopakiem prezerwatywa... lecz ta niestety pekla nam:/ bylam w niesamowitym szoku, a ze jestem panikara jakich malo to od razu na nastepny dzien pobieglam do ginekologa ktory mnie zbadal i powiedzial mi ze wydaje mu sie ze wszystko jest ok ... ale na wszelki wypadek przepisal mi tabletke z duza zawartoscia hormonow (niestety bardzo droga bo kosztowala 90 zl) po niej pare dni pozniej dostalam okres i bylo juz wporzadku :) ... Gdy zaczelam wspolzycie z moim chlopakiem mialam identyczne obawy jak wy wiec rozumiem was w 100%.. ale niemartwcie sie wraz z uplywem czasu i kolejnymi stosunkami same zrozumiecie ze nie potrzebny byl wam ten stres i bedziecie sie smialy z waszych problemow :) obecnie jestem juz 3 lata z moim chlopakiem i kompletnie sie nie boje zajscia w ciaze.. kochamy sie bardzo czesto przewaznie z prezerwatywa (poniewaz nie uznaje tabletek hormonalnych) ale i takze kochamy sie bez prezerwatywy bez zadnych obaw, ale tylko do 5 dni po okresie bo wtedy niemozliwe jest zajscie w ciaze gdyz nasze jajeczka sa jeszcze nie aktywne (a wiem to bo rozmawialam na ten temat z moja ginekolog) pozdrawiam ;)

Gość Kasik_K_K
Witajcie 🌼 A ja wciaz czekam i czekam, nie wiem jak dlugo jeszcze bede czekala... Nie mam obecnie tego sluzu bialego co mialam, jest sucho, temp 36,8 jak sobie teraz mierzylam. Sama nie wiem co o tym myslec. Mam dola.

Kasik, ja tez juz nie wiem co myśleć. Ciągle jestem przeziębiona, rano w ogóle nie chce mi sie jeść, a okresu jak nie było, tak i nie ma. Trzymajcie sie wszystko cieplutko.

Cześć dziewczyny, ja też się dzisiaj nie najlepiej czuję psychicznie, no samą myśl o ... robi mi się niedobrze, jeszce kilka dni i się wszystko wyjaśni, pozdrawiam

Gość Kasik_K_K
:(

Kasik_K_K nie martw się Kochana, zobaczysz wszystko będzie dobrze, ja za kilka dni zrobię sobie test ciążowy i mam nadzieję że będzie negatywny

Gość Kuleczka
Jutro rano robie test :( Już mam dość stresu. Na opakowaniu jest napisane że pre test wykrywa juz 6 dniową ciąże. Oby się udało...

Gość Kuleczka
Jutro rano robie test :( Już mam dość stresu. Na opakowaniu jest napisane że pre test wykrywa juz 6 dniową ciąże. Oby się udało...

Gość Kuleczka

Gość Kuleczka

Kuleczka , nie martw sie ja wierzę że wszystko będzie wporządku, spokojnie, ja postanowiłam jeszcze zaczekać kilka dni zrobie w sobote albo w niedzielę

Gość Kuleczka
Wyszedł negatywny :D Oczywiście jak zobaczyłam czerwoną kreskę przy C (jak ciąża) to panika absolutna. Za tydzień powtórzę. Już jestem spokojna. Powodzenia dziewczyny i 3 mam kciuki!!! :* Anul co tak wcześnie?:D

Gość Kasik_K_K
Kuleczka cieszymy sie z Toba :) Ja tez mam zamiar zrobic, zrobie bo jesli wpadlam to i tak predzej czy pozniej musze sie o tym dowiedziec a po co sie ciagle stresowac, zrobie pod koniec tygodnia. Jestem z wami, mam nadzieje ze wszystkie dostaniemy @ i bedzie w porzadku.

Kuleczka, za Ciebie i za siebie- uff... ja troche z innego powodu, bo testu co prawda nie robiłam, ale wczoraj wieczorem dostałam okres i mozecie sobie wyobrazic komizm sytuacji, kiedy po wyjściu z toalety (a byłam akurat z chłopakiem w kafejce) miałam banana na twarzy :D no, ale dzis jak to ja, znów mam powody do narzekań, bo tym razem z powodu, bolączek, eh zawsze cos :o ale sie uspokoiłam, wole wycierpiec teraz swoje i miec spokojną głowę. Jak tylko skończą sie moje meczarnie ide do lekarza i dowiem sie jak to bedzie z tymi tabletkami :) buziaki dla Was :*

Gość do ksiazek
a nie za sex sie brac idiotki!!!

taak, rozkosz dla oczu- czyli nie ma jak inteliGIEntne komentarze. Dziękujemy za radę :D

Gość Kuleczka
Do książek to od października :D Kurcze człowiek w stresie a tutaj jakiś ktoś :P Dziewczyny trzymam za Was kciuki :* Hehe z WC szczęśliwa wyszłaś to musiało ekstra wyglądać:D:D

Gość Kasik_K_K
A ja dalej nic, chyba jestem czlowiekiem pecha :(

hej ja też jeszcze nic nie wiem , ale trzymam się dobrej myśli, tak mi smutno samej, mój ukochany dopiero za miesiąc wraca

No to ja teraz. A wic kochałam sie z moim facetem bez 31 sierpnia. Okres powinien byc 3 wrzesnia. Ale nie dostałam do dzis. Minął dzisiaj 25 idzien od stosunku. Nie ma krwawienia./ Zrobiła test QUICK VUE chyba -> negatyw. Czuje taki nacisk w okolicy nerek, mam dużo białego śluzu. :o

Gość kluska serowa
to zrob jeszcze jeden test. np. jutro rano. jezeli nadal wynik negatywny a miesiaczki brak to idz do ginekologa. mozesz jeszcze zrobic test na bete.

Gość kluska serowa
chociaz jezeli 2 test bedzie negatywny to wydaje mi sie ze to nie ciaza tylko jakies inne powody, lepiej idz do ginekologa

błągam o pomoc.wiem ze to totalny debilizm ale cóż stalo sie.wiec kochalismy sie bez zabezpieczenia.nic si enei stalo jednakl mielismy obawe jako ze nie tylko w spermie sa plemniki.zdecydowalam sie na yuzpe.Zabralam 4 tabletki rigevidonu po nastepnych 12 nastepne 4.no i niedlugo po wzieciu tych drugich 4 znowu sie kochalismy i tym razem nam sie powaznie nie udalo!obsunela nam sie prezerwatywa!co za pech..typowo we mnie chyba nie ejakulował ale trudno to stwierdzic.wzielam kolejne 2 tabletki po kolejnych 12 godz od wziecia drugiej porcji.CZY TO POMOŻE??????????BŁAAAAAAAAAGAMMMM POMOCYYY.Czy ten sluz sie na tyle zagescil ze moge miec pewnosc?POMOOOCY

wiesz jesli od stosunku nie minęlo jeszcze 72h to udaj sie do lekarza.wypisze ci tabletki poronne.jest to 1 tabletka zazyj ja.po kilku dniach powinno wystapic krwawienie.

dziekuje..ale wlasnie nie wieem czy moj organizm by to wytrzymal..10 tabletek antykoncepcyjnych i jesszcze te 72 o dzialaniu kolejnych 8miu?mi nawet nie chcial ginekolog dac recepty za pierwszym razem a co dopiero teraz.Poprostu wiem ze metoda yuzpe dziala tak ze zageszcza ten śluz tylko nie wiem na ile.Stosujac ją mam tez 72h wzielam tabletki jakos w 36h max 40h no i po jakis 2-3h nastąpiła tym razem ta okropna wpadka. wiec po tym jak minelo te kolejne 12 h od drugiej porcji tabletek to wzielam tym razem 2 bo juz trzeciej porcji po 2 sie balam.Pytanie tylko czy to zadziala i przedluzy zageszczenie sluzu wystarca...