Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Dziewczyny, które boją się wpadki!!!/ razem będzie lżej to przeżyć

Polecane posty

Od dwóch dni strasznie bmie kuło w okolicach brzucha, czułam się fatalnie, cały czas mnie kuje, dzisiaj zaczełam krwawić, niewiem czy to ten upragniony okres przybył, czy to co inne bo jak narazie to bardzo skąpo, ale4 poczekam do jutro.

Kasik bardzo ciesze się że już masz to za sobą i możesz głęboko odetchnąć, a jak twoja decyzja na temat współżycia, zostajesz abstynentką?

Gość Kasik_K_K
nie, z abstynencja troche ciezko ale postaram sie o tabletki ;)

Doczekałam się ale jestem szczęśliwa, teraz planuję się za siebie wziąć, trochę popracować nad soba, troszkę zrzucić kg, hehe

Gość Karolina86
Kochalam sie z facetem najpierw w gumce, a pozniej bez, ten drugi bez wytrysku, ale nie umylismy penisa przed wlozeniem do pochwy. Mialam 11 dzien cyklu, jakie mam szanse na zajscie w ciaze???

Szanse na zajście w ciąży są zawsze nawet jeżeli bierzesz tabsy, a w Twoim przypadku ryzyko jest większe, niewiem czy masz regularne cykle i po ile trwaja, jeżeli trwaja 28 dni i są regularne to szansa na ciaże jest duża, bo mimo że to niby twój dzień niepłodny plemniki w dobrych warunkach żyją do 5 dni. ale nie martw się zobaczysz wszystko będzie ok, wszystkie dziewczyny które tu pisały i były w stresie, teraz sa spokojne i szcześliwe że nie wpadły, myślę że z toba tez tak będzie

Gość Dalczego tak jest
Jak na ironie, topic wyzej jest o zalamanych dziewczynach, ktore nie moga zajsc w ciaze, a my sie tak bardzo tej ciazy boimi!!! :/ Trzymajcie sie dziewczyny, bedzie dobrze, z kazdej sytuacji jest jakies wyjscie.

Gość Darcia
Mam pewien problem... 15 wrzesnia mialam okres ktory teraz wypanie mi ok 13 pazdziernika... a 3 pazdziernika uprawialam seks i nie jestem pewna czy mialam dni plodne bo facet nie korzystal z prezerwatywy.. pomocy nie wiem jak to sie liczy i sie boje... pomozcie mi

Gość doriiiiiiiiii
Nie wiem w jakim jestescie wieku i jaki jest staz waszego zwiazku ale ja z moim facetem zdecydowalismy sie na wazektomie. Obsesyjnie boje sie ciazy a to jest jakies wyjscie ktore pozwoli mi zyc bez strachu. Ale jest to opcja tylko dla tych ktorzy sa pewni ze beda razem.

Gość Adolina
Hej. Mam problem i proszę was o pomoc. Powinnam mieć okres jakieś 10 dni temu. Jakoś około 5 paź. ostatni raz kochałam się z moim chłopakiem. Wcześniej tak ze ale to był nas ostatni stosunek w tym miesiącu i teraz ciągle czekamy na okres. Stosowaliśmy gumki durex, które oczywiście nie pękły. To było nasze jedyne zabezpieczenie. Gumka się tak ze nie zsuneła, a zabawa przed stosunkiem była bezpieczna. Dodam, ze zawsze miała nie regularny okrez. W tamtym miesiącu spóźnił mi się 8 dni, a tu juz prawie 11. Boje się zrobić testu bo nawet nie chce wiedzieć, że jestem w ciązy. pomocy :(