Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Dziewczyny, które boją się wpadki!!!/ razem będzie lżej to przeżyć

Polecane posty

Gość Matie Kelua
ja sie kochałam w 20 d.c najpierw z gumka pozniej bez.. ale nie było wytrysku ! mam nieregularne cykle, ostatni trwał 39 dni... dzisiaj moj 27 d.c

Gość Kasik_K_Kce
zwariuje, wy tu nie macie dopiero miesiac okresu, a ja juz poltora, co bedzie jak rzeczywiscie mnie zaciazyl??? :(

Gość Kuleczka
Jeśli nie wpadnę to rezygnuje z seksu aż zrobie licencjat :)

Gość Kuleczka
Ze stresu humor mi się wyostrzył. Dziewczyny, musi się udać :(

Gość Kasik_K_Kce
ja tez sie panicznie boje :(

Gość Kuleczka
Ile masz lat? Ja 19. Mój chłopak nie przejmuje się nawet tym co się stało, bo uważa że wszystko będzie dobrze :( A ja nie jestem pewna na 100% czy tabletka zadziałała

Gość Kasik_K_Kce
18 mam... tak tylko gdzie taka tabletke potem szukac i za co :( wiem ze to jest przykre, ale nie zachowalam sie jak gowniara ze kochalam sie bez zabezpieczenia, byla prezerwatywa. a co ty zrobisz jezeli...?

Do Kuleczka: jeżeli zażyłaś postrinol duo, to raczej w ciąży nie jesteś, chyba napewno nie jesteś, a krwawienie -okres?

Gość Kuleczka
Mi gumka pękła :( Jeśli zajdę w ciążę to trudno powiedzieć, ale urodzę na pewno. Na razie liczę że zadziała :(

Gość Kuleczka
Anul,dzisiaj od rana krwawie. Niepotrzebnie naczytałam się postów o tym jak te tabletki zawodzą... teraz się stresuje

Do Kasik_K_Kce: widzę i czytam że strasznie dramatyzujesz spokojnie może wszystko będzie dobrze, przynajmniej ja mam taką nadzieję, a właśnie nawiązując do twojego pytania to jak bym była w ciąży to na 100% bym coś z tym zrobiła... tylko że mój chłopak teraz wyjechał :(((, czy to żle a co wy byście zrobiły?

Gość Kasik_K_Kce
Kuleczka to napewno nie jestes w ciazy... ja tego nie zazylam, chociaz teoretycznie nie powinnam sie martwic, bo gumka byla cala, tylko jak sciagal to sie wylalo, ja juz mam przed oczami ze cos sie we mnie JAKIMS CUDEM przez lateks wlalo bo okresu brak juz tyle czasu :(:(:(

Gość krypsikkk
ja sie kochalam 10 dnia cyklu..troche we mnie zostalo spermy. nie zabezpieczalismy sie, cykle mam 28-30 dni, czy mozliwe bylo zajscie w ciaze?

Gość Kasik_K_Kce
Anul a co bys zrobila? Ja bym usunela... :(

Gość kuleczka
Kasik nie wiem jak Ci pomóc :(

Do Kasik_K_Kce : Ja też z pewnością, bo mam wiele innych planów tylko że jeszcze niewiem jakim sposobem, chyba najlepsza byłaby tabletka ale czy skuteczna?

Gość kuleczka
Szósty, to było 16. Dni płopne :/ Dlatego histeryzuję

Gość Kasik_K_Kce
ja juz nie wiem co mam robic, mysle sobie ze do konca miesiaca poczekam a jak nie dostane to ide do lekarza...dziewczyny mam nadzieje ze bedzie dobrze :(

Gość Kasik_K_Kce
Kuleczka :dopiero 6 dnia po stosunku zazylas postinor ? a to mozna do 72 godz... Anul ja tez nie wiem czy ona jest skuteczna, gdzie taka znalezc i skad na to pieniadze, to jest straszne...

Gość kuleczka
Nie nie, 1,5 godziny po :D Źle zrozumiałam pytanie

Gość Kasik_K_Kce
ja uciekam tymczasowo, trzymajcie sie :(

Do krypsikkk : tak możliwe co prawda to był twój dzień niepłodny ale plemniki w dobrych warunkach mogą zyc nawet do 5 dni, a Twoje dni płodne zaczynają się chyba w 14 dniu cyklu, ale myślę że to jest małe prawdopodobieństwo, chyba jednak w ciązy nie będziesz, nie martw się.

Gość kuleczka
Trzymaj się Kasik :( :*

Gość krypsikkk
dzieki Anul 🌻

Gość cherry___
No to teraz mój problemik ;). Wczoraj miałam dni płodne. "Poprzytulaliśmy się" z moim chłopakiem, jednak do stosunku nie doszło. Tzn. leżeliśmy na sobie (ja miałam stringi, on był nagi) i "ocieraliśmy" narządami płciowymi, być może prawdopodobne, że parę razy jego penis wsunął się nieznacznie do mojej pochwy. Potem miał wytrysk, jednak, gdy go dostał to skonczylismy, później troszkę pozadowalał mnie palcami ;). Miesiąc temu już mieliśmy schizy, ze jestem w ciąży (podkreślam, że jestem dziewicą), mamy po 18. lat, ciągle staram się nad sobą panować, niby mamy prezerwatywy zawsze przy sobie, ale wiadomo jak to bywa... Chwila nieuwagi i dzidziuś w drodze ;).

Gość Matie Kelua
ja sie kochałam w 20 d.c najpierw z gumka pozniej bez.. ale nie było wytrysku ! mam nieregularne cykle, ostatni trwał 39 dni... dzisiaj moj 27 d.c MOŻE KTOŚ MI ODP CZY JEST MOŻLIWOŚĆ ZAJŚCIA W CIĄŻE?

Do cherry___ : Prawdopodobieństwo jest bardzo małe w ciąży nie jestś, tymbardziej że byłaś w stringach i nie doszło do stosunku, nie masz się czym martwić.

tez mysle tak jak ktos wyzej... jezeli obawiasz sie konsekwencji seksu pomimo zabezpieczen to znaczy, ze nie jestes gotowa nie tylko na owe konsekwencje ale na seks w ogole tez kilka razy mialam ta niepewnosc, ze moze... ale wtedy ewidentnie np. pekla prezerwatywa spokojnie, co sie stalo to sie nie odstanie trzeba byc opanowanym a nie panikowac czy sie zamartwiac, idz po test i sprawdz a pozniej sie ewentualnie martw...