Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Dziewczyny, które boją się wpadki!!!/ razem będzie lżej to przeżyć

Polecane posty

Ja równiez zgadzam się zLady F i White Chocolate, naprawde to forum nie dla Ciebie, załuż sobie topik np pt \"nasze wspaniałe maleństw\" czy coś, nie to żebym Cię tutaj nie chciała, bo penie znasz się na sexsie zabezpieczeniach itd i mogłabyś wielu z nam dobrze radzić w tych sptaracg, ale tylko radzić, a nie moralizować przerażone dziewczyny, że nie wolno usunąć ciąży

ojj dziewczyny ... pomoc zawsze moge .... droga Lady F przemilcze Twoją wypowiedz..weź przeczytaj to co napisałas i zastanow sie nad sensem swojej wypowiedzi :)....nikogo nie mam zamiaru moralizowac... Swoje zdanie kazdy ma prawo napisac/powiedziec ... wiec sie nie wkurzajcie...bo to tylko moze opozniac wasze upragnione okresiki :) Pozdrawiam 🌻

Cześć Kochane, ja właśnie wstałam, życzę wam miłego dnia, bez tych różnych złych myślach o Wp****, pozdrawiam cieplutko

wrr, nie nawidze być przeziębiona i nie nawidze kataru, no- to tak, w ramach wyżalenia i wykorzystania limitu marudzenia na dzisiejszy dzień :) u mnie bez zmian, co wcale nie doprowadza mnie do szału radości, w wręcz przeciwnie :o Anul, powiedz mi proszę ile Ty masz lat, bo nie wiem czy podawałaś wiek i go przeoczyłam. Tak w ogóle to dostrzegam wiele wspólnego, choćby z tymi początkami współżycia, czy szukania dobrego lekarza i zamiaru podpytania o tabletki :) pozdrawiam i życzę leniwej niedzieli 🌻

Do nastula : mam niecałe 18 lat, wiem że to bardzo mało i że jestem niepełnoletnia, dlatego boję sie tyż czy niepełnolenia osoba wrazie czego może poprosić gina o tabletki, jak narazie jestem dobrej myśli, ale są chwile kiedy się cholernie boję.

Gość Kuleczka
Hej dziewczyny! Po jakim czasie można zrobić test ciążowy, tak żeby wynik był wiarygodny? Mam już dość stresu ;)

Kuleczka .... ja robiłam tydzien po stosunku :) ...oczywiscie rano i był pozytywny :) a ile czasu mineło u Ciebie ?🌻

nie wiem czeku tak przykasowało ta wiadomosc .... ja robiłam wieczorem ,ale tobie dla wiekszej pewnosci polecam oczywiscie rano

Gość Kuleczka
Dzisiaj mija tydzień. Licze na to że będzie negatywny :(

Kuleczka ... zrob sobie jutro rano test :) ...nie sa drogie :) ...zycze ,zeby był negatywny ...🌻 Pozdrawiam

Do Kuleczka: Radziłabym Ci jeszcze poczekać, testy robione po tygodniu od stosunku czasami nie są wiarygodne, u mnie też mija dzisiaj tydzień, poczekam jeszce jeden tydzień bo oczywiście im więcej czasu minie tym bardziej wiarygodny test, związane to jest ze stężeniem hormonów ciążowych.Wato go zrobić rano, wtedy stężenie tychże hormonów jest największe w ciągu doby. Pozdrawiam.

Anul ... ile razy robiłas testy ? obecne testy sa takie czułe,ze potrafia wykryc juz 2-3 dniową ciąze :) Kuleczka ..zaufaj ze jak zrobisz teraz wynik tez bedzie wiarygodny :) Pozdrawiam

Gość Kuleczka
Spróbuje zrobić w tym tygodniu :( Chcę żeby mój chłopak był wtedy ze mną a w sobotę jade na studia.

Do sunivia : Nie robiłam nigdy ale czytałam opinie ginekologów i przyszłych mam, ale w końcu chyba wiesz lepiej bo juz jestes mamusia i masz jakieś doświadczenia z tym związane, a więc jeśli się pomyliłam to przepraszam

Jakiś miesiąc temu kupiłam sobie test ciążowy, ale w końcu jakoś tak się przedłuzyło, ze postanowiłam zaczekać do miesiączki no i test siedzi dalej w półce :). Zawsze śmiałam się z dziewczyn, które w każdym kontakcie z chłopakiem doszukiwały się mozliwości zajścia w ciążę, a kiedy mnie to dotknęło - sama zaczynam mieć urojenia po pettingu, chcoiaż dziewicą nadal jestem ;). Na szczęście plemniki-rambo nie istnieją :). Ale i tak jestem histeryczką :D, chcoiaż nie tak jak mój chłopak :). Ale jak on mi zawsze powtarza - dzieci powstają z miłości :). (przynajmniej w naszym przypadku :)). Dzieci się kocha bez wzgledu na to, czy się je urodzi mając 17 lat czy 35.

Gość jenny86
Hej dziewczyny, temat mnie zaintrygował, bo WPADKA to powod przez ktory nadal jestem dziewica (nie z powodu zadnych przekonac typu "wole poczekac do slubu" ) musze studzic swoje emocje, a jest ciezko bo temperamentu Bozia mi nie załowała. Na pewno nie skusiłabym sie na sama prezerwatywe tylko wybrałabym tabletki (byc moze + prezerwatywa). Ale mysle,ze i tak po kazdym stosunku bardzo bym sie bała i z utesknieniem czekała na okres. I jak tu sie cieszyc z seksu ?? :( Niedawno moja kolezanka urodziła córeczke (przez peknieta gumke :/) i na jej sali lezały matki, ktore zazywałay tabletki anty a jedna miala spirale. Skutecznosc srodkow "anty" mnie dobiła

Gość Kasik_K_K
Czesc dziewczyny :* U mnie bez zmian, dalej okresu brak. Doluje sie tym coraz bardziej i przeraza mnie swiadomosc, wczoraj przegladalam gazete i dojrzalam gina i artykul "wywolywanie miesiaczki", nie wiem co mam robic. Ciagle mnie te podbrzusze boli, jajniki ale @ brak :( Bylam wczoraj na domowce, po pijaku kumpel pyta kumpele czy ja jestem w ciazy. Nie wiem skad mu sie to wzielo, ale jeszcze bardziej mnie to dobilo :(

Gość Kasik_K_K
A skad wogole jestescie? Ja ze slaskiego.

Witam! Na początku chciałam pozdrowić wszystkie dziewczyny i zaznaczyć, że nie chcę nikogo osądzać ani sprawiać przykrości. Tak się tylko zastanawiam, jak wy wogóle możecie mieć ochotę na seks z takimi cyrkami? Dni niepłodne, prezerwatywa, facet nie skończył, a i tak później obgryzacie paznokcie że możecie być w ciąży. Przecież taki seks to chyba więcej stresu niż przyjemności! I nie stresujcie się tyle, przemyślcie na zimno, jakie rzeczywiście są szanse wpadki. Życzę wszystkim udanego i SATYSFAKCJONUJĄCEGO współżycia. PS. a idąc z facetem do łóżka zawsze trzeba się liczyć z możliwością \"zaciążenia\". Biologia ma swoje prawa.

Witam! Na początku chciałam pozdrowić wszystkie dziewczyny i zaznaczyć, że nie chcę nikogo osądzać ani sprawiać przykrości. Tak się tylko zastanawiam, jak wy wogóle możecie mieć ochotę na seks z takimi cyrkami? Dni niepłodne, prezerwatywa, facet nie skończył, a i tak później obgryzacie paznokcie że możecie być w ciąży. Przecież taki seks to chyba więcej stresu niż przyjemności! I nie stresujcie się tyle, przemyślcie na zimno, jakie rzeczywiście są szanse wpadki. Życzę wszystkim udanego i SATYSFAKCJONUJĄCEGO współżycia. PS. a idąc z facetem do łóżka zawsze trzeba się liczyć z możliwością \"zaciążenia\". Biologia ma swoje prawa.

Droga Anul ...nie chodzi o to czy sie pomysliłas...bo kazda z nas chce pomoc :) ...fakt z testami miałam juz nie raz do czynienia :)ale to nie ma zadnego wpływu na moja wypowiedz ... Ginekolodzy radza robic test w dniu spodziewanej miesiaczki zakładajac ,ze dziewczyna nie wie kiedy zaszła (zdarzaja sie i takie ;) )wiec ok mozna wtedy czekac,ale jezeli dziewczyna wie kiedy był stosunek to czemu ma az tyle czekac i sie zamartwiac ,przez co jedynie moze bardziej opozniac upragniona miesiaczke :) Jak juz pisałam test potrafi wykryc2-3 dniowa ciąze wiec po tygodniu mozna go spokojnie robic ...jak rowniez mu ufac :) wystarczy przestrzegac tego co napisałe w ulotce i test sie nie pomyli ... :P 🌻

Do Kasik_K_K : Ja wczoraj tez miałam iść na imprezkę ale nie wypaliło, są chwile kiedy też mam okropnego doła, mój facet wyjechał co prawda codziennie dzwoni ale ja mu nic nie powiedziałam bo boję się że stwierdzi że jestem przewrażliwiona, niedługo sobi zrobię test może będzie wszystko ok, ja jestem ze świętokrzyskiego.

Do cherry___ : ja też tak mam, to sa jakieś schizy, wmawianie sobie ciąży, poprostu to straszne uczucie

Mądre sa te, co zażywaja tabletki, a jak ktoś jest \"nieobyty\" to sie boi o ciążę. I wcale nie ejst tak, że nie dorosłam do seksu, bardzo kocham swojego chłopaka, jesteśmy razem prawie rok (11miesięcy), przyjaźnimy sie od 3 lat a znamy ponad 11 lat. Boimy się, żebym nie zaszła w ciążę jakims cudemm ale wiem, zegdyby zaszłą tak sytuacja to dzidziusia byśmy wychowali jak najlepiej potrafimy. Wbrew pozorom jesteśmy odpowiedzialnymi ludźmi, po prostu chcemy miec jak najlepszy start w nasze wspólne zycie - najpierw studia, potem praca, ustabilizowanie, a potem dzieci. Czekam na wizytę u gina, a właściwie to najpierw musze się umówić no i tabletki dostać. Wtedy bedziemy mogli nareszcie spokojnie się kochać, bez żadnych schiz i tym podobnych :).

Gość entalka
u mnie ciągle nic... dzisiaj bardzo boli mnie brzuch i piersi i biała wydzielina ale ciągle nic...

Jka sie ktoś boi ciąży to zacznie u siebie zauważąć jej objawy ;). Ja tak miałam. Bolał mnie brzuch, miałam mdłości, zawroty głowy, jadłam dwa razy wiecej i nawet pojawiło się dwa razy krwawienie pomiedzy miesiączkami (chcoiaż nigdy tak nie miałam), co odebrałam za objaw wczesnego poronienia. Kupiłam test, ale odwlekełam jego zrobienie. Miesiączka przyszła a ja w ciąży nie jestem ;). Wiecej dystansu (łatwo mówić :P)

dziewczyny, tylko ja się pytam, czy taki seks może być wogóle przyjemny? Ja widząc jak się stresujecie bardzo Wam współczuję, naprawdę. I zachęcam do racjonalnego przemyślenia prawdopodobieństwa ciąży i ew powtórzenie wiadomości z lekcji biologii :)

Gość entalka
ja tam niby nie mam żadnych objawow i niby jest wiele czynnikow prze ktore może mi się właśnie spóźniać ale zawsze jest jakies ale...