Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacja_problem

chce miec gladkie pachy!

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramona
hmm szczerze mowiac nie pamitem ile dalam tak dawno temu ja kupialm :D amietam tylko,ze byla w promocji i chyba cos ok 15 zl dalam... jest baaaaaaaaaaaaardzo wydajna, mam ja juz ponad pol roku :) ale teraz chyba wyprobuje kremu veet :)

Gość fdsf
tak veet to krem ktory nakladasz na 3min i ściagasz szpatułką szczerze to ja depiluje kremem co 4-5 dni on troszke kosztuje ale używam go tylko do pach i czasem do bikini więc wystarczy mi na spokojnie 2 miesiące czasem, wystarczy polożyć go odrobine na skóre wcale nie trzeba kłaść dużo

Gość rrrrrrrrrrrramona
serio ??? i masz gladkie przez 4 dni paszki !!! niemozliwe :D jutro lece po veet :)

Gość depilacja_problem
ale taki krem.. hym kiedys uzywalam cos takiego specjalnie do pach ale nie veet'a jakiejs innej firmy i nie bylam zadowlona, trzeba bylo te wloski wyskubywac troche czasu to zajmuje i nie wszytkie wychodza... a ja za to sprobuje chyba pianki :P i rozejrze sie za inna golarka ;]

Gość ramonaaaaaaaaaaaaaa
ja pasty uzywam tylko do depilacji rąk, boli jak jasna ch... robilam juz te depilacje wiele razy i dalej bol jest taka samo silny... nie wiem dlaczego wiekszosc osob mowi,ze bol z czasem maleje - to nieprawda!!! jutro ide po krem veet :)

tez polecam depilator. na poczatku to najgorszy bol jaki przezylam :o ale pozniej nie nalezy dopuscic do ponownego zarosniecia i jak tylko pjawia sie odrosty to wydepilowac juz bezbolesnie. Gladziutenkie paszki :D Do tego etiaxil i nie trzeba sie niczego obawiac :D

Gość depilacja_problem
hym moze zle to robisz.. jak tak to czytalam duz osob pszeze bezbolesne... anie ktrozy ze strasznie boli. to sie naklada po wlos a sciaga z wlosem moze robisz odwrotnie dlatego? hymm w kazdym razie musze kiedys sprobowac cukrowej ;p a narazie uzywam golarki ;]

Gość fefe
ja czasem wyrywam penseta, jest spokoj na dluzej, ale nie zawsze mi sie chce ;)

kiedys probowalam odrywac z wlosem - nie wyrywa dokladnie, najlepszy efekt jest gdy wyrywam pod wlos , ale ten bol jest straszny... nie potrafie sie do niego przyzwyczaic...

Gość depilacja_problem
to drugi raz w tym samym miejscu.. moze?

Gość Keck
Odnośnie tego, czy golić maszynką na sucho czy na mokro... ja golę raz tak, raz tak, ale zauważyłam, ze po goleniu na sucho nie mam podrażnień, a po goleniu na mokro zawsze coś sie pojawi - jakies krostki alsbo wloski nie mogą się przebić przez skórę, no i golenie jest ogólnie jakby mniej dokładne... ale z drugiej strony golenie na sucho wysusza skórę (przynajmniej u mnie), dlatego trzeba ją potem nawilżyć. Używam maszynki Venus - faktycznie jest rewelacyjna, a sporadycznie jednorazówek - takich turkusowych Gillette :)

depilacja_problem to drugi raz w tym samym miejscu.. moze? -------------------------------------------------------- o to chodzi ze tych pozostalosci nie chce juz wyrwac... zostaja takie krotkie igielki... wolem aszynka :P

Najlepszym zabiegiem na pozbycie się owłosienia jest depilacja laserowa. Przede wszystkim zapewnia spokój na o wiele dłuższy czas, niż tradycyjna depilacja. W Warszawie jest takie jedno dobre miejsce, Studio Laser. Maja bardzo dobry sprzęt do depilacji i co bardzo ważne w tym salonie panuje znakomita atmosfera. Warto się tam przejść.

Gość Suzana99
Jak czytam o depilacji maszynką "na sucho" to mnie aż ciarki przechodzą. Raz próbowałam, daaawno temu - spieszyłam się i tak jakoś wyszło:( Okropnie potem skóra wygląda. Co do najbardziej skutecznych metoda to zdecydowanie laser. Kto próbował ten wie, że nie ma porównania do innych metod. Ja depilowałam właśnie pachy w estetica w Krakowie (trzeba się nastawić na około cztery zabiegi) i stwierdzam, że skóra jeszcze nigdy nie była tak gładka.