Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

___Czy ktoś ma już teramin ślubu na 2009 rok?_____

Polecane posty

Witam Wszystkie obecne :) Dziś już piątek !!!! yupiiiiiiiii!!!!! Co prawda w niedzielę pracuję, ale tylko do południa, więc w zasadzie się nie liczy :)) Jeszcze nie przeczytałam Waszych wypowiedzi z dzisiejszego poranka, ale zaraz nadrobię zaległości :)

Gość Styczniowy ślub
Krusyna 🌻 ;)

Ja też potrafię być zazdrosna :) i też dopiero przy mym obecnym mi się to włączyło :) na szczęście moje Słoneczko jest totalnie ślepe na inne panny, koleżanek nie ma, a na ulicy - jeśli już się za jakąś obejrzy, to za totalnym dziwadłem :) wtedy rzecz jasna jeszcze głośno skomentuje :) Kiedyś wyjeżdżał autem, a na chodniku stała panna, która strasznie się do niego wdzięczyła - taka młoda, ale już podniszczona siksa - ona się szczerzy, a on wychyla się z auta i do niej: "Złącz nogi małolato, bo ktoś ci niechcący wjedzie"... taki ten mój jest - mało mówi, ale jak już....to strach się bać :)

Krusynka.... mój jest identyczny:) i naprawde ma się szczęście mieć takiego faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niestety też kipię z zazdrości i vice versa:)

buahahahaha kobietki, zobaczcie co wyczytalam hahaha : "Panna młoda nie może pozwolić na to, by narzeczony włożył jej obrączkę do samego końca palca. W przeciwnym razie będzie grała w małżeństwie drugie skrzypce".

moje problemy to nie temat na forum - zbyt osobiste jak dla ogółu ale daj gg lub mail to ci napisze i w końcu sie wyżale.

Dziewczynki do wykendu pozostało 1,5h :D:D:D jahuuuuuu!!!!!!!!!!!! Jutro mam zamiar smażyć dupkę na plaży oby tylko pogoda dopisała :D A Stysia jeśli to było do mnie to weź sobie nr gg z naszej-klasy proszę :)

witam dziewczynki:) Byłam dziś sobie w salonie..i poprzymierzałam to i tamto..jakie miłe kobitki tam pracują:) a do naszego jeszcze rok,2 miesiące i 2 dni:) buziaki:)

BRONECZKA----> niestety obiecałam i nie dałam rady brrrrrrrr mialam dzisiaj w ciul roboty i kurde nie zajechalam pstryknąć foteczki. ale ZROBIE TO :):):)

madzinietka..ale bombowa ta sukienka:) kurcze no..mój misiak to by chyba padł jakby mnie w takiej zobaczył:) a ciocie to juz w ogóle:) a w salonie było super:) Panie takie miłe..a sukienki śliczne..i ta która mi się podobala byla nawet wygodna i lekka:) ale jednak w rybce się nie widzę:)

dagaa --> ciekawe czy i ja nie zmienie zdania:) dziewczynki, fajnie że wam sie podona ta sukienicha:) spadam do szkoły:/ BUZIACZKI PAPA

Hej hej Piękna jak tam w szkole było? Mam nadzieję że nie nagrabiłam sobie swoim smskiem z plaży :P co tam słychac po weekendzie??? mów szybko!!!! P.S. Ja dostałam ciotkę .... niestety :(

hejka:) nieee, ucieszylam sie że Ty sie cieszysz:) odwolali nam ostatnie zajecia i bylam z moim misiakiem na Narni:)

Ehhh tak ładnie na dworze a ja tu zdycham w biurze, to taka bez sensu praca jak wiesz że za 2 tyg z hakiem Cie tu juz nie będzie ale szef o tym jeszcz nie wie... ;) i najchętniej to bym poszła na zwolnienie ale jakoś dam rade !!! Poza tym nie wiem co z tą drugą rundą, tak świadomie chyba się nie zdecyduje ...

Noooooo na tyle że wczoraj nie chciało nam się plażować i tylko pojechaliśmy zobaczyć rozgrywki juniorów w siatkówce plażowej - a żeby było śmiesznie na molo była laska w sukni z madonny na szczęście nie mojej ale z koronki takiej podobnej i w kolorze śmietankowym i mój N powiedział że bardzo ładna :D hehe to a propos że Pan młody nie powinien wiedzieć wcale jaka suknia.... ja w to wbijam... :)