Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

___Czy ktoś ma już teramin ślubu na 2009 rok?_____

Polecane posty

i też witam nową koleżankę:) Wroteczka, noooo jak Broncia mówi, tylko seks Cie ratuje:)

aczkolwiek, może się zdarzyć, ze spuchniesz na 9 miesięcy no ale....:) hihiihh sama bym już chciała tak "spuchnąć" ';) Misiaczki kochane, hmmmm ja dzis zerkałam na obrączki i na 100% bede miala z brylancikiem, żeby pasowało do zaręczynowego:) ale z jednym , chyba:)

Madzianietka to generalnie mamy te same diety huahuahua :D i chyba z tego co na naszej klasie widzialam - obydwu nam służy :D:D:D ale mam śmiechawę.... najlepsze jest to że własnie wiągnęłam 2 zapiekanki i chyba trzeba będzie je jakos spalic wiem robi sie z lekka zbereźnie ale zawsze to jakaś miła odmiana po ślubno weselnych tematach hyhy spadam pod prycho miłego wieczorku Kochane i do jutra rana - zamelduje sie z pracy !!!

Broncia, ach Ty zboczusiu nie dobry :) ja tez spadam, bo ostatnie piweczko zostalo:) i nie mozna pozostawić zeby sie zmarnowało:) na zdrówko, papapa

Dobranoc dziewczynki 🌻 P.S. chyba też muszę spalic trochę kalorii:)

Dzień dobry :) Margaretka a co Ty taka radosna od rana? prześlij mi troszkę radosnych fluidków :)

Hej Madzianietko moje Słoneczko jak Ci coś powiem to ... hyhy jak tam główka po leszkach wczoraj?

Hej Dziewczynki jestem i ja :) Madzianietka, Bronka --> ale Wy zepsute jesteście - a fuuuj !!!! A gdzie wstrzemięźliwość itd. ???? No gdzie, się pytam ??? ;P

Krusynka ahhahhaa, przecież ciągle mówią o kampani: NIE KUPUJ KOTA W WORKU :d

Mi to nawet moja wlasna mama o tym kocie powiedziała :D a moja wstrzemięźliwość poszła kilka lat temu do sklepu po szklankęzimnejwodyzamiast i jak poszła tak nie wróciła .... zgłaszałam nawet do ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - ale nie znaleźli... buuuuu ;P

Cześc tak w ogóle Krusyna, Co tam ciekawego słychać ??? Mi smutno bo właśnie sie dwoeidziałam ze zawodniczka naszych "złotek" Agata Mróz zmarła :(

No właśnie też się dowiedziałam o Agacie - kurczę, tyle lat dziewczyna walczyła i jednak się nie udało... :(((( A co do wstrzemięźliwości to cóż ja Wam mogę napisać ... dla mnie kot w worku to też marny interes ;)

Mi też jest nie do śmiechu, zwłaszcza że byłam pewna że po narodzinach dziecka będzie miała jakąś taką niewyobrażalną siłę w sobie ... :( a tak mi smutno, tak mi bardzo smutno ....

nie mam kurde nastroju dzisiaj cieszyc sie ślubem, ta wiadomość mnie przybiła... ide dziewczynki na spacer:/

trzymaj się cieplutko madzianietko ... wyspaceruj się też za mnie :)

Cześć Kwiatki kochane! Wiecie dziewczyny, ten rodzaj sportu akurat na mój tyłek nie działa ;-).

A co do Agaty Mróz, to też się poryczałam jak usłyszałam. I tak mi szkoda tej jej dwumiesięcznej córeczki...