Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_z_problemem

mam problem z facetem...... krepujacy........

Polecane posty

zaczne od tego, że moj facet to chlopak bardzo zadbany, czysty itp ale ma takie dziwne przyzwyczajenie,ze nie uzywa dezodorantu pod pachy! psika nim na klate i w okolice ale pod pachy nie zajedzie - kompletnie nie wiem dlaczego :/ i przez to ze tego nie robi,nie pachnie od niego najprzyjemniej... tzn. na codzien pachnie, problem pojawia sie w sytuacjach intymnych, kiedy siaga koszule... nie moge wytrzymac tego zapachu, odbier mi on ochote na wszelkie igraszki:( kiedys w jakies zabawnej rozmowie zwrócilam mu uwage i popsikalsie pod pachami - to bylo 1 i ostatni raz... dalej tego nie robi.. jak delikatnie zwrocic mu uwage, zeby sie tam psikal ???

kup mu kulkę albo żel, to jest typowo pod pachy, nie bedzie przeciez smarowal sie po klacie;)

heh kurcze tez o tym myslalam, zle to takie jednoznaczne :D

Gość ja..........
popsikaj go swoim hehehehhe

Gość swoja baba
no, ja mojemu normalnie, mówię, że śmierdzi :P i po kłopocie.... ale w sumie to my 7 lat już ze sobą mieszkamy....

no ja z nim tylko 2 lata jestem ale jakos tego mu powiedziec nie umiem :D no, nie umiem :P

Gość ja z moim jestem 3 lata
i po 2 latach spokojnie moglam mu powiedziec ze smierdzi:P wez powiedz mu to prosto z mostu:P

ale to nieladnie tak komus powiedziec :P ja bym nie chciala tego od niego uslyszec tak prosto z mostu :P

Gość qsia
jesli ci jego zapach nie odpowiada to moze znaczyc ze troche nie pasujecie do siebie... zapach to podstawa, wlasnie po spoceniu sie i bez dezodorantu jesli facet ladnie pachnie soba to jest wlasciwy facet. Jesli nie mozesz zniesc jego zapachu naturalnego, to znak ze to nie to. Plus nie umiesz mu tego powiedziec... Drugi znak! Jeju kiedys mialam faceta, jak on capil, bleh. Moj obecny facet nawet jak sie spoci i smierdzi to jest to znosny smrodek, taki ok.

Gość nie powiem kto
powiedz mu to otwarcie ale nie prosto z mostu.

Gość BBBBBBBBBBBBB
gisia---> też tak uważam, że zapach potu jest dla mnie u różnych menów mniej lub bardziej odrażający. Ciekawe..;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
zapytaj jak będzie się pryskał, czemu i nie pod pachami tego nie robi???

Gość swoja baba
ja uwielbiam zapach SKÓRY mojego faceta.... ale już potu nie koniecznie....

a wiecie dlaczego zapach niektorych mezczyzn nam odpowiada a niektorych nie? ( nie mam tu na mysli perfum ) poniewaz my kobiety wybieramy partnerow podswiadomie wechem (podobno jest to zaburzone podczas przyjmowania tablet anty - to tak na marginesie) po krotce ( bo zem sie rozpisala:) : to zapach faceta, ktory nam odpowiada odzwierciedla ojca dla naszych dzieci , ktorego podswiadomie szukamy chodzi o geny - ten facet , ktory nam \"milo\" pachnie ma bardzo dobre geny dla nas - do polaczenia z naszymi a ten , ktory nam \"brzydko pachnie\" - ma dla nas lipne geny - stad np. moze wyjsc z takiego zwiazku chore dziecko badz ciaza z problemami kiedys czytalam o testach przeprowadzanych w tym temacie - bardzo ciekawe swoja droga dla mnie zapach mego faceta odpowiada mi w 100% - choc wole go oczywiscie umytego :D do Pani prowadzacej topik : dziewczyno z problemem : jestescie ze soba 2 lata - powiedz mu prosto z mostu , ale tak delikatnie na zasadzie kocham cie i w ogole :) ale powiedz mu to prosto z mostu i stanowczo - przeciez jesli chcecie byc dalej razem, to w koncu pojawia sie wazniejsze rzeczy i co? bedziesz sie wstydzic mu o tym wspomniec nawet? na podstawie tego , co pisalas , to powiem ci , ze jesli tego nie zrobisz , to sprawy lozko\\we wam sie moga szybko sypnac - bo po prostu nie bedziesz chciala - a nie powiesz mu o co chodzi i facet wpadnie w kompleksy ROZMOWA to PODSTAWA - o WSZYSTKIM

Gość ja uwielbiam jak moj facet
jest spocony:D oczywiscie pod warunkiem ze to swiezy pot, a najlepiej jeszcze w polaczeniu z zapachem dobrych perfum lub dezodorantu:D a na temat-ja jestem z moim facetem od 6 miesiecy i nie mamy problemow z mowieniem sobie takich rzeczy na twoim miejscu powiedzialabym mu wprost ze nie odpowiada ci zapach jego potu i zeby uzywal dezodoratnu takze pod pachami-w koncu do tego jest stworzony poza tym dezodorant ma zapobiegac poceniu sie a nie dawac zapach (niektorzy inteligentni ludzie stosuja go na ciuchy:O)

Gość ja to nie..
mam takich problemow szczera rozmowa to podstawa! ja to mojemu mowie nawet ze mu wacek zalatuje :P

Gość bardzo ciekawe co tu piszecie
z tym wybieraniem i azpachem... rzeczywiście jak tak sobie pomyślę to mój poprzedni facet jakoś mi snie podchodził zapachem... po całym dniu czasem nie miałam ochoty się do niego przytulić bo mi zalatywało, a facet super zadbany i czyściutki!!! a moj obecny... no właśnie po całym dniu ciężkiej pracy na myjni, upocony, zmęczony, po fajkach, a ja bym mogła się od niego nie odklejać... :D:D

slabo mi sie robi jak slucham niektorych wypowidzi... nie pasuje do mojego facetA bo nieodpowiada mi jego zapach potu... i czeka mnie z nim chore dziecko badz ciaza z problemami... nie wazne ze mamy mase wspolnych zainteresowan, podobamy sie sobie i bardzo sie kochamy sic! ja z nim rozmawiam o wszytskim, nie mamy tematow tabu a co do zapachu to jest to dosc krepujacy temat... trzeba o tym naprawde delikatnie powiedziec, zeby drugiej strony nie urazic :P a moze ja przesadzam moze on wcale nie poczuje sie urazony :P

Gość fajna teoria
Nich sie wydepiluje pod pachami i regularnie je goli. To właśnei włosy gromadzą bakterie, które powodują rozkłądanie potu i brzydki zapach. Kup mu też antyperspirant w żelu Gillette. Te antyperspiranty mają kilka ładnie pachnących wariantów do wyboru i naprawde działają. Kosztują około 12 zł. Mój facet próbował wielu antyperspirantów ale zawsze wraca do Gillette, bo jest najpardziej wydajny i najskuteczniejszy. Nawet po upalnym dniu pachnie swieżo i nie czuc od niego potu. Też używam antyperspirantu w zelu ale dla kobiet: Lady Speed Stick.

Gość bueeeeeeee
i tam, moj ma problemy z nadpotliwoscia- niekiedy , np. w trakcie seksu pot az z niego kapie, malo brakuje, a bedzie sie lal strumyczkiem. nie przesadzam w tym momencie. a kapie oczywiscie na mnie....;( on nic z tym nie robi, tylko narzeka... to juz bym wolala,eby sie nie dezodorantowal pod pachami z dwojga zlego.

Gość ceregiele
ludzie nie bawcie sie w ceregiele jezeli komus nie powiecie to nie eliminuje jego smordu to nie jest tak, ze o czym sie nie mowi tego nie ma starczyz e czujecie smrod - to ze powiecie nic juz nei wnosi do sprawy pod wzgledem tego jak on wypada w waszych oczach. dopiki nie powiecie on tylko o tym nie wie. powiedzenie moze wyeliminowac smrod

_ramona_ - prosze , czytaj ze zrozumieniem przeciez napisalam, iz czytalam na temat badan naukowych i pisze o ich wynikach, poza tym uzywalam slow MOZE i PODOBNO czyli biore pod uwage dwie strony medalu, a ty od razu , ze ci sie niedobrze robi i piszesz rzeczy z pominieciem istotnych slow i jeszcze dodajac swe trzy grosze - typu NA PEWNO - czego ja nie napisalam a jak ktos smierdzi , to nie ma sie co cyrtolic i zabawiac w delikatnosc, tym bardziej , jezeli to Twoj facet, z reszta juz sie wypowiedzialam w tym temacie, do facetow trafiaja proste i konkretne komunikaty i tskie trzeba stosowac - - w Waszych myslach czytac nie umieja

Gość polecam0000
"Pachnidło " Patricka Suskinda, facet dla pewnego zapachu zmordował kobietę, by móc ten zapach uwięzić w perfumach. Ciało mężczyzny też pachnie, wystarczy odpowiednia higiena (mydło i woda)

Gość dziwneeee
ja jestem taka ze moge na to zwrocic uwage juz po pierwszym razie gdy mi cos smierdzi:) nawet gdy go znam krotko, ale kazdy jest inny