Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherry82

Dlaczego mężczyźni kochają ZOŁZY ?? Dziewczyny czas na zmiany !!!!!

Polecane posty

ja mam takiego faceta, któremu musze ciagle udawadniać, ze go kocham, potrzebuje itp. bo on po prostu taki jest, jak jestem inna zaraz pyta sie czy wszystko w porządku itp. nie mam zamiaru tak testować swojego faceta. dośc mam tych wszystkich pieprzonych ksiązek które uczą jak życ!!! i wszystko zalezy od osób które ten związek budują.

Gość Cherry82
__30+ ładnie to ujęłaś/ aś :) ale też znowu pomijane jest jedno nie chodzi o olanie faceta...... o zajęcie się sobą !! co mi po męzczyźnie któy mnie olewa no proszę Was... a niech sobie stosuje nie odwracaj kota ogonem :) hahaha boskie rady stosujesz a nie wiesz , że mężczyźni przy takich rozmowach się wyłanczają ?? nie słuchajaą marudzenia ;)

Gość Cherry82
Vanessa to pozazdrościć faceta!! i nikt Ci tu nie narzuca rad z ksiązki !! Najwazniejsze abyście byli oboje szczęsliwi ot co ..... ;)

Przede wszystkim w normalnym zwiazku gdzie dwoje ludzi naprawde sie kocha nie powinno byc gierek , tylko szczerosc i zaufanie

a ksiązke czytałam i napoczątku bardzo mi sie podobała. ale tak jak pisałam o mało nie straciłam przez nią faceta:-( bo wg tej ksiązki miałam sie zajmowac sobą, no więc się zajmowałam;-(

Gość kasiulynkaaaa
witam .nie czytalam tej lekzory ale przeczytam juz mi sie podoba ,bo jesli facet kocha to ma kochac zawsze a nie kiedy chce,a co do pani komicznej spotkalam jej wypowiedzi juz kilka razy i zastanawia mnie czemu jest ona tak niemila?

Cherry82 no wlasnie widze ze niektorzy zle to wszystko interpretuja logiczne jest ze jak w ogole sie nie okazuje uczuc to facet pomysli ze w ogole kobiecie nie zalezy a tu chodzi o zupelnie cos innego

Gość elle24
Ja tam lubie testować ale bardziej ekstremalnie,ale chetnie sprawdze jak działa zołza jesli kiedys jeszcze sie zakocham,bo narazie to tylko nieswiadomie byłam zolzą dla osobników ktorzy mnie nie interesowali.

Gość taka jedna zoska
i vanessa ma bardzo fajnego faceta! I co,w tym przypadku tez stosowanie tych wszystkich rad jest wskazane? PS.ksiazke czytalam ze zrozumieniem i naprawde uwazam ze zbedne jest to podkreslanie ze trzeba tez "kochac siebie" itd. Madra kobieta machinalnie znajduje tez czas na to zeby zrobic to co ma do zrobienia albo czasem zajac sie swoim hobby,ale nie robi z tego wielkiego halo i nie podkresla ze musi zrobic cos dla siebie itd.Poza tym majac do wyboru np.zajmowanie sie swoim hobby czy spotkanie z ukochanym to ja tam bez wahania wybralabym spotkanie z ukochanym bo nic nie daje wiekszego szczescia kobiecie ktora kocha.

Gość Cherry82
Komiczne specjalnie dla Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P ;) Vanessa rozumiem , po prostu źle podeszłaśdo sprtawy bo tu neiu chodzi o olewanie faceta i stanie się oschłą babą... trzeba pamiętać o umiarze. olewanie nie jest dobre , bo nikt tego nie lubi. kasiulynkaaaa - nie wiem dlaczego jest niemiła... może xłę doświadczenia z życia... chęć bycia w centrum uwagi i "dosrania" innym i jescze jedno internet , gdzie siedzi za monitorem i myśli , że wszystko wolno..... ;]

Gość Cherry82
Taka jedna tak widac jak przeczytalas ze zrozumieniem po tym co wczesniej pisalas ;)

Gość Cherry82
Księżniczka widze , że jako jedna z niewielu nie lecisz tutaj stereotypami :)

Gość Cherry82
ale to nie są gierki...

Cherry82 czytalam ta ksiazke i uwazam ze jest tam kilka przydatnych rad nie mowie zeby robic dokladnie to co jest tam napisane ale w wielu kwestiach zgadzam sie z trescia ksiazki oczywiscie ze mezczyzni sa rozni i nie mozna generalizowac i nie mozna przesadzac ani w jedna ani w druga strone natomiast nie zmieniam zdania co do tego ze facet nie moze byc zbyt pewny siebie

taka jedna zoska-> masz zupełną rację!! co tzn. \"kochac siebie\"???? chyba zawsze w jakimś stopniu siebie kochamy, rozumiem, że mamy być tylko zapatrzone w siebie???? i jak nas facet o coś poprosi np. o wyjście , czy o co kolwiek to mamy powiedziec NIE , bo jestem umówiona z koleżankami...no niestety ja taka nie jestem, kiedy jestem w zwiazku, poświęcam sie drugiej osobie w całości i zawsze tylko ona bedzie dla mnie na pierwszym miejscu, wiem jakie to uczucie kiedy bliska osoba zamiast połówki wybierze na spotkanie znajomych:-( tragedia

oczywiscie że są:P:P wszelkiego rodzaju próby uczuc, emocjonalne zagrywki itp to właśnie typowe babskie gierki... normalny facet musi czuc żę jest dla swojej kobiety zayebisty, że go potrzebuje i że ona chce zawsze z nim być... a facet, godzący sie na związek z kobietą, która przyzwala mu na bycie ze sobą, w wolnych chwilach, to zwykłe cipki bez jajec....

a dla mnie facet nie będzie się czuł pewny siebie tylko wtedy jak bede latać na imprezy z innymi i bez niego..zresztą wiem ze u mnie by to nie przeszło..

jesli ktoś musi przeczytać w książce, że powinien zachować nute zdrowego egozimu... to .... to gdzie on sie do cholery wychował?????? to, że sex ma byc dla kobiety przyjemny, tez czytacie w książakch?

Komiczne ale kobieta powinna czuc sie tak samo, to dziala w dwie strony, chyba sie zgodzisz

Gość elle24
Nie komiczne pisał ze jak facet pokarze ze mu zalezy to babka go zostawi dla drania.

no sorry ale to co nie mozna sie spotkac z kolezankami bo jest facet??? no bez przesady facet to nie jest niemowle ktoremu trzeba poswiecac 24h chociaz tak sie wlasnie czasem zachowuja jak dzieci

Gość elle24
pokaże eh To chyba w obie strony działa

Gość Cherry82
Księżniczka prawie to samo pisałam wcześniej , z wieloma rzeczami nie zgadzam się z tej książki.Wszystko jest dobre w umiarze (nie chodzi w ogoe o olewanie i byćie górą lodowąą) Jednakże jest to ksiązka dla kobiet :) Nigdy nie jest pięknie gdy jest się ze sobą dłuższy okres czasu...... albo rzadko kiedy jest cały czas pięknie. Bo po jakimśczasie pojawiają sie problemy a wiadomo chcemy ich uniknąc:)

no przepraszam, ale jakbym miała wybrać między koleżankami a facetem to chyba normalne ze wybrałabym faceta. żyć będe z nim a nie z koleżankami.

\"Komiczne ale kobieta powinna czuc sie tak samo, to dziala w dwie strony, chyba sie zgodzisz\" to zalezy od kobiety niestety wiele z Was faceta starająceo sie, traktujecie jak fajtłape i pantofla - daleko szukac nie trzeba - wystarczy to forum poczytac... ogolnie, kobieta lepiej znosi troche mniejsze starania niz facet, bo system społeczny mamy taki, że mężczyzna musi sie czuc panem, inaczej upada jego męska duma a zdugiej strony kobieta własnie nie szanuje faceta zbyt uległego, bo jest nauczona, że facet ma być silny

Gość BBBBBBBBBBBBB
to ja już nie wiem...:(. A tyle sie słucha; nie nadskakuj facetowi, nie pokazuj jak Ci zależy... Zgłupieję przez was:P

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
Jakiś czas temu w weekend miałam ochotę wybrać się gdzieś z moim partnerem. Zapytałam więc, czy może gdzieś wieczorem wyjdziemy, na co on odpowiedział "zobaczymy". Po południu gdy wrócił z pracy powiedział mi, że wychodzi wieczorrem z kumplami. Było mi przykro, ale nie chciałam nikomu psuć humoru więc nic nie powiedziałam. On poszedł na piwo a mnie to męczyło. Gdy wrócił postanowiłam mu jednak powiedzieć, że to było przykre i że mógł chociaż powiedzieć "kochanie, czy nie będzie ci przykro jak dzisiaj wyjdę z kumplami?" a on po prostu oznajmił, ze wychodzi i już. Co usłyszałam? Usłyszałam, że nie zapytał mnie o to specjalnie, bo jeszcze bym mu powiedziała, że tak, że będzie mi przykro i nie mógłby wyjść (co jest nieprawdą) Jak widać nie tylko kobiety prowadzą gierki:o

To ze facet sie stara i okazuje uczucie wcale nie musi znaczyc ze jest ulegly i pantoflarz, chyba ja jakias inna jestem bo mnie by sie to podobalo :)