Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherry82

Dlaczego mężczyźni kochają ZOŁZY ?? Dziewczyny czas na zmiany !!!!!

Polecane posty

Gość Cherry82
Fajniutka i o to chodzi by OBIE strony pracowały nad zwiaziem

Gość taka jedna zoska
nie mowie zeby pytac sie o zgode faceta czy mozna wyjsc z kolezanka! po prostu sa kobiety ktore wola wlasnie spotkac sie z przyjaciolka wtedy kiedy facet jest zajety bo np.nie chca rezygnowac ze spotkania z nim na rzecz przyjaciolki jesli wszystko mozna pogodzic. Czy to takie nienormalne?

\"do do do - haha tak jestem samotna i to 4 lata z narzeczonym\" ale traz zaczełas stosowac metody z książki, wiec nie bądź taka pewna

cherry ......... :] chodziło mi o to,ze nie pytam chłopaka czy moge sie spotkac z dziewczynami, czy moje pojechac z kumpelą na zakupy,wyjsc na dwór itd.. chodzi o sprawy,ktore dotycza nas obojga, zawsze wspolnie imprezujemy, mamy swoich znajomych, jesli np dziewczyny z grupy chca zorganizowac jakas impreze w dyskotece, pytam go czy nie ma nic przeciwko,ze pojde tam sama..w tym słowa znaczeniu. Pozdrawiam

vanessaaa ---- ale ja nie mowie ze w zwiazku nie powinno byc bliskosci, oparcia itd, oczywiscie ze tak powinno byc, ale nie wolno podporzadkowywac zycia drugiej osobie bo zatracamy samego siebie

i nie mówie, ze nie mam swojego życia, mam koleżanki, kolegów, swoje studia, obecnie prace, ale i tak żadko sie widuje ze swoim facetem, więc nie bede sie tylko spotykac z koleżankami jak mam wolny czas, bo wole go wykorzystać ze swoim facetem, chyba normalne to jest w związku no nie... teraz tak mówicie...ale jak będziecie męzatkami to zobaczycie, też bedziecie takie chętne miec swoje życie, i żeby swoje życie i koleżanki miał wasz mąż, a wy bedziecie siedzieć same z dzieckiem w domu bo on musi wyjśc...( a wiele jest tu na kafe takich tematów) ja w swoim zwiazku czuje sie wspanialei mój facet też:-) po prostu jesteśmy dla siebie i nie mówie, ze nie mamy swojego życia, ale zawzse jesteśmy dla siebie na pierwszym miejscu.

wlasnie..w momencie kiedy jestem umowiona z moim chłopakiem,a przyjaciółka prosi bym z nia spedziła wieczor..to logiczne ze spytam go czy nie bedzie zły.. NIE PYTAJAC O POZWOLENIE no bez przesady. Trzeba liczyc sie z kazdym człowiekiem

taka jedna zoska jest to normalne że sie chce spędzać czas ze swoim facetem byle: nie kosztem własnego życia. Prosty przykład: by nie zmieniać swoich planów gdy facet nagle stwierdzi ze jednak dzisiaj ma czas. Więc Ty rzucasz wszystko, przekładasz spotkania bo ON ma czas.

Gość Cherry82
Komicznee nie strasz , o Boże !!!!!! już mam się bać ? hahaha :P a wiesz o czym jest książka ? a rady (nie wszystkie bo nietore to dla mnie glupota0 stosuje już od roku :) takze widzisz żyje i jesteśmy razem :) a zwazek na tym nie ucierpiał - dziwi Cie to ? :D

Gość Cherry82
Fajniutka i dobrze ! :) WCzesniej inaczej napisałaś i wyniało jasno co innego, wiec wyraziłam swoje zdanie :)

Gość Cherry82
TAKA JEDNA NIEWIEDZąCA dobrze gada :)

Pomieszanie z poplataniem. Zołza nie jest oschła i zimna. To kobieta ciepla i kochajaca... ale. Ale nie zasypujaca faceta setkami smsów, nie kopiaca w kompie w poszukiwaniu dowodow zdrady, nie robiaca afer z faktu ze oglada strony erotyczne, że patrzy na inne kobiety jak ida razem, nie bedaca kobieta bluszczem, nie dręcząca faceta awanturami o duperele, dla której facet nie cest centrum wszechświata, potrafiaca rozpoznać związek toksyczny i uciec z niego, nie jęcząca, że facet wyjeżdża na 4 dni i co ona biedna zrobi bez niego.. To kobieta która ma swoje zainteresowania, swoje poglady i nie jest pijawka emocjonalną. I która nie jest z facetem tylko dlatego żeby nie byc sama:P Ot, to jest zołza:D:P

Gość Cherry82
tak jak moi porzednicy i porzedniczi zgadzam sięz Nefrytowakotka :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
Nefrytkowa, ależ zareklamowałas książkę:) Chyba jeszcze dziś zacznę czytać:)

Gość do do do
nefrytowakotka---> czyli nie marudzi facetowi o nic i pozwala mu na złota wolność i święty spokój ---dla faceta ideał

ja nie bede czytac takich głupot bo znow sie poschizuje i za bardzo wkrece sie:D niehc bedzie jak jest - jest dobrze! Czytała ktoraś z was ksiazke pt. \"Biała Masajka\" ? albo \"Żegnaj, Afryko\" ??

Gość Cherry82
amen :)

Gość SerduszkoooZlamanee
Facet zostawił mnie 5 dni temu i wiecie co mi powiedział? że za bardzo się starałam, że miał ze mną za dobrze, przez co wszystko miał podane na tacy! Byłam za dobra! ;(

Gość Cherry82
a myslalam ze bede miala wpis po Takiej jednej :):) Fajniutka niestety nie czytałam :)

Gość Cherry82
Serduszko 🌼

Gość taka jedna zoska
vanessa---mysle,ze nie jestesmy zbyt uczuciowe,po prostu potrafimy kochac,nasi facei rowniez i jak widac jestesmy szczesliwe i to najwazniejsze:)