Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Gość paula0013
Ja biore belisse juz jakis miesiac. Jak na razie nie zauwazylam zadnej poprawy :( Paznokcie nadal sie rozdwajaja i lamia, wlosy wypadaja (mimo iz nigdy nie farbowalam) a tradzik nadal mam (odkad zaczelam brac belisse nasilil sie). Ale poczekam 3 miesiace i zobacze czy pomoze. 2 miesiace chyba jeszcze wytrzymam...

Gość Angelis
Tak. Ja biorę belissę. Przy końcu pierwszego opakowania kupiłam sobie drugie. Rezultaty są świetne. Paznokcie jak nigdy twarde i długie. Po włosach też zauważam zmiany. Czuję, że zaczęły rosnąc. Co do skóry to tak jak pisały jakieś dziewczyny. Na razie moja cera się oczyszcza. Nie mam jakoś dużo tych pryszczów. Są raczej takie punktowe. www.angelisphotography.pl

Gość lucynka10
Hej! Kończę pierwsze opakowanie belissy i muszę powiedzieć, że efekty jak najbardziej widoczne- paznokcie silniejsze (a problem miałam ogromny), włosy rosną, a buzia!!! REWELACJA!!! brałam nawet hormony, żeby syfy znikły, ale efekt był odwrotny... rzuciłam to świństwo i zaczęłam brać belisse dla regeneracji- zwłaszcza dla paznokci. A tu proszę- moja buzia zrobiła się taka łada, gładka... oczywiście od czasu do czasu coś tam wyskoczy, ale to nie to co było. POLECAM BARDZO!!!

ja zazywalam przez ok pol roku. fakt po ok 2 opakowaniach wlosy przestaly tak bardzo sie sypac ale teraz odstawilam. nie biore przez jakies 2 tygodnie i wlosy wypadaja jak glupie a twarz mam cala w krostach. probowalam dojsc czemu tak sie dzieje i padlo wlasnie ze to po przestaniu brania belissy:(

ta cala belissa to podobno do dupki jest...ma za malo potzrebnych skladnikow, by zregenerowac to co chcemy....widzialam a gazecie o zdrowiu takie zestawienie podobnych preparatów i ona wypadla najgorzej :/ podobno jakas nowosc wyszla na rynek i o nazwie Ha-panteton czy cos w tym rodzaju i zawiera nie tylko witaminy ale i minerały :D

ja zazywalam jeszcze zanim pojawila sie reklama...ale nie widzialam rezultatow. teraz skonczyylam brac capivit piekne wlosy-3 opakowania pochlonełam:) i wydaje mi sie ze sa mocniejsze ale cudow nie ma;p

Gość mamira
Zdecydowanie tak: chyba masz racje,zazywalam belisse,kilka dobrych m-cy i wlasciwie wcale nie czulam,ze biore witaminy,bo juz niekoniecznie musialby byc jakis pozytyw z wlosami,ale tak ogolnie.W koncu wkurzylam sie,i wrocilam znowuz do merzspecial,te witaminy bralam sukcesywnie juz kiedys i wiem,ze nie mialam tak drastycznych problemow z wlosami.Przestalam je zazywac ze wzgledu na cene,ale doszlam do wniosku,ze to oszczednosc polowiczna.Od 3-ch tygodni zazywam merzspecial i czuje sie lepiej,moje paznokcie zaczynaja tracic chropowatosc i wlosy lepiej sie ukladaja,tak mysle,ze po 2-ch m-cach brania,bedzie juz widac jakis rezultat.Jestem co prawda dodatkowo obstawiona Radicalem:szampon,odzywka,mgielka i ampulki do wcierania.

Gość julka8
cześć ja jakiś czas temu zażywałam tych tabletek i szczerze widziałam rezultat po około 2 tygodniach stosowania regularnie. brałam głównie ze względu na łamiące paznokcie i naprawdę byłam i jestem zadowolona z rezultatu. polecam i pozdrawiam

Stosuje regularnie Belissę od 3 miesięcy. Rezultaty super. Mocne paznokcie, włosy lśniące, nie rozdwajają się, ani nie łamią. Jestem alergikiem, cera bardzo mi się polepszyła. Ogólnie rezultaty są rewelacyjne. Bardzo polecam!

Gość ksiądzsamica
Brałam belisse regularnie przez 3 miesiące i przyznaje: paznokcie mocniejsze, włosy niby też, cera gorzej, ale jestem palaczem więc... Przed kuracją "suplementalną" przy 158cm wzrostu ważyłam 55 kilo, w trakcie przytyłam 8 kilo i za chiny nie potrafie wrócić do swojej wagi, więc przestrzegam panie z tendencją do tycia....

Gość benita_w
Ja zażywam już od kilku lat z przerwami oczywiście Wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami, robie kuracje na wiosne i jesień. Włosy mam do pasa i twarde paznokcie a na twarzy nie mam wysypki. Trzeba tylko troche poczekać na efekty.Polecam.

Gość nitqa
głównie za waszą radą sięgnęłam po belissę - mam słabe, łamliwe panzokcie, suche wolno-rosnące włosy, a od jakiegoś czasu cera zaczęła mi płatac figle.. jestem przed trzydziestką i podobno coraz częsciej pojawia się w tym wieku trądzik (w okresie dojrzewania, miałam ładniejsza cerę!) Poki co biorę belisse niecały miesiąc. Wypryski są jeszcze większe i wszędzie ich pełno.. Do ich zwalczania używam tribioticu (polecam - do kupienia w aptece). Zagryzłam zęby i czekam na poprawę stanu cery, paznokci, włosów. Zyje nadzieja, ze po dłuższym okresie stosowania - zadziała:) Dodatkowo pije rownież zieloną herbatę, żeby szybciej pozbyć się toksyn.

Gość mamira
nitqa!!!Jednak,jak masz takie klopoty z cera i zblizasz sie do 30tki,to radzilabym ci Merzspecial,skora jest naprawde po nim dobra,on ma jeszcze w skladzie drozdze.Ja jednak po zazywaniu belissy,nie widzialam takich rezultatow jak po merzu,dlatego z pokora przeprosilam go i na nowo zazywam.

Gość szymczycha
ej słuchajcie fajne to jest naprawdę? bo muszę sobie coś kupić na włosy koniecznie na lato, a mam trochę skołowaną głowę, bo strasznie dużo tego się teraz porobiło...

Gość mimozzzka
To musisz już na sobie wy0próbować, bo dla każdego, jak to mówią, coś miłego. OStatnio brałam Onozis i byłam bardzo szczęśliwa, bo wreszcie zaczęłam jako tako wyglądać, po za tym długo było nic nic nic i nic, mimo, że próbowałam różnych takich rzeczy...

Gość moj chlopak i jego autoagresja
mi powiedziano, że zeby zauwazyc jakikolwiek efekt należy brac Belisse PRZYNAJMNIEJ pół roku! NIe myślcie ze tak hop siup! Biorę ją od grudnia i jestem zadowolona Zawsze miałam plecy usiane syfem i już mam ładne. Wreszcie mogę nosić koszulki na ramiączkach!! Włosy mi nie lecą. Paznokcie nie wiem. Nie zwracam na nie uwagi. Zawsze scinam na krotko i nie interesują mnie one : P

Gość sosnasarno
tak ja tu muszę też zdecydowanie pochwalić Onozis, możliwe, że tutaj chodzi o aminokwasy siarkowe, których inne preparaty tego rodzaju nie posiadają. tak przynajmniej zachwalała pani w aptece i wychodzi na to, że słusznie :)

Gość szymczycha
acha. no to może to wezmę. drogie jest?

Gość sosnasarno
jakieś 25 - 30 złotych.... ale już po jednym opakowaniu powinnaś zobaczyć zmiany.

Gość mamira
Co to jest ten Onozis,napiszcie cos jasniej,prosze.

Gość suuuulcia
to taki suplement diety chyba. moja kumpela to brala ale nie wiem czy miala po tym jakies efekty

Gość duddka
onozis to taki preparat wzmacniajacy wlosy, paznokcie itd... ja wlasnie koncze pierwsze opakowanie. zawsze bylam bardzo sceptyczna do tych wszystkich sumpementow, ale powiem szczerze, ze powoli zaczynam zauwazac efekty. no i wreszcie moje wlosy jakos wygladaja po tych wszystkich dietach, ktore ostatnio stosowalam :)

Gość Elle 24
Ja łykam Belisse, łyknęłam 40tabletek i włozy w ogóle mnie nie wypadają :( Ponadto bardziej się przetłuszczają, a cera mi tak świruje ze szok, tłusci się i syfy wyskakują, również na dekolcie i plecach :( Wrr, dziadostwo. 16zł wyrzucone w błoto. Pewnie ze 40tabl to za mało zeby mówić o efektach ale zeby pogorszyło jecze stan włosów i cery to już szczyt wszystkiego. A, i paznokcie mam gorsze jescze. Nigdy sie nie rozdwajały i były mocne a teraz ciągle muszę przycinać. Ta Belissa to jakiśobłęd. Nie polecam. Jak skończę to zamierzam brać Skrzypovitę Hydro cośtam. Kiedyś brałam zwykłą Skrzypovitę i była super, ze mnie skusiło na te Belissę :>

A ja mam takie oto pytanie: czy branie tetralysalu jakoś uniemożliwia brania belissy? zapytalabym mojego dermatologa,ale wypoczywa sobie i wraca pod koniec sierpnia :) pozdrawiam

Gość mamira
To jest antybiotyk,a belissa,to poprostu zestaw witamin,wiec jedno z drugim,czyli tetralysal z belissa nie powinny wchodzic,w zadne interakcje.

Gość wlos
bierzecie 1 drazetke dziennie, ale ja sie łyka i popija tak?

Gość Clauudiaa
Mam pytanie :) Za niedlugo bede miec 17 lat i czy moge zazywac belisse ? Straszie mi wypadaja wlosy i mam slabe paznokcie. Bralam juz rozne tabletki i nic nie pomagalo. :(

Gość dajcie spokój...
Preparaty tej firmy wzmacniają jedynie kieszeń producenta. To efekt placebo i nic więcej. Wyciągają z naiwnych kobiet kase. Żadnych preparatów tej firmy nie warto kupować. Niewiele kosztują ( w porównaniu z preparatami innych firm) ale też nie działają !!!

Gość lidkaa333
ja bralam 2 tyg temu belia sun ale nic mie nie pomoglo może jeśłi gdziś się wyjedzie nad morzei ma ciemniejza karnacje to efekt bylby ale w moim przypadku ninie dalo