Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Gość pomidoro
belissa działa i to dobrze,tylko trzeba ją stosować regularnie i minimum 3 miesiące,każdy kto oczekuje cudów po tygodniu srogo się zawiedzie(żaden preparat ,swoją drogą,nie da rezultatów w tydzień!!!!!) ja jem 3 opakowanie-paznokcie jak ze stali,włosy nie wypadają,cera ładna (dodam że biorę 2 tabletki dziennie plus zdrowa dieta:)

Gość zwolenniczka19
Witam wszystkich;) Widzę, że zdania na temat BELISSY są podzielone, no ale jak to już kiedyś ktoś napisał: inny organizm - inne działanie. Jeżeli chodzi o mnie: tabletki te biorę od miesiąca, a zaczęłam je brać głównie ze względu na paznokcie, bo z nimi to była prawdziwa TRAGEDIA. No i widzę duuużą poprawę, nie rozdwajają się, są duuużo twardsze i nie łamią się. Co do włosów to nie miałam z nimi zbytnich problemów więc nie wypowiem się czy w tym mi BELISSA pomogła. A co do cery to miałam problemy z trądzikiem przed wzięciem serii tabletek i na początku, owszem, nasilił się, ale po dwóch tyg. śladu po nim nie było (od czasu do czasu wyskoczył mi jedynie pojedynczy syf). Ale słyszałam opinię na innym forum, że był to skutek oczyszczania organizmu, nie wiem czy to prawda ale grunt że się poprawiło. Także już kończąc mój wywód, to gorąco polecam BELISSE, ale jak wiadomo, na jakiekolwiek efekty należy trochę poczekać. Grunt to być cierpliwą;);) Jeżeli chodzi o mnie to dla mnie tabletki te są prawdziwą rewelacją i zamierzam już kupić następne opakowanie;) Pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości;);)

Gość Strawb3rry
przeczytalam caly watek i sie zastanawiam nad kupnem belissy. mam tylko nadzieje, ze nie dopadnie mnie tradzik ani bol brzucha. glownie zalezy mi na wlosach. chcialabym choc odrobine przyspieszyc ich rosniecie. byc moze sie uda. jutro ide je kupic. pewnie niedlugo napisze jak tam dziala.

Gość pomidoro belissa działa i to
pomidoro belissa działa i to dobrze,tylko trzeba ją stosować regularnie i minimum 3 miesiące,każdy kto oczekuje cudów po tygodniu srogo się zawiedzie(żaden preparat ,swoją drogą,nie da rezultatów w tydzień!!!!!) ja jem 3 opakowanie-paznokcie jak ze stali,włosy nie wypadają,cera ładna (dodam że biorę 2 tabletki dziennie plus zdrowa dieta prawda! sama ja bralam po antybiotykoterapii i pomogla ale bralam 4 miesiace 1 tabletke dziennie.to sie lyka jakby ktora nie wiedziala!!!!!!

stosowalam belisse 2 miesiace i juz po tygodniu zauwazylam ze strasznie szybko zaczely rosnac mi paznokcie! a co do wlosow to przez 2 miesiace nic nie zuwazylam nowego.

Gość karo88
zażywam juz około 2 miesięcy,bo strasznie wypadały mi włosy,po zazywaniu Belissy już nie mam praktycznie tgeo problemu;),pojawił się natomiast inny-okropne bóle żołądku i mdłości!Cos strasznego!Odstawiłam tabletki na kilka dni i problem zniknął jak ręką odjął.Pozdrawiam;)

Gość knip0
Belissa ze skrzypem - na włosy. Muszę powiedzieć, że w tego typu preparatach jeżeli wyniki nie są widoczne po najdłużej miesiącu to nalezy go zmienić !!!! Między bajki można włożyć hasła "stosuj minimum 3 miechy to opiero wtedy pomaga"!!! Ludzie !!! Tego typu specyfiki mają to do siebie, że wzmacniają włosy od wewnątrz - tn. że są przyswajane przez organizm na bieżąco. Czyli jeżeli przyczyną wypadania włosów jest niedobór witamin i skrzypu to JUŻ PO 2 TYGODNIACH powinno zdecydowanie mniej wosów wypadać !!! I to co teraz napiszę to nie żadna reklama faceta od belissy - mi pomogło dokładnie tak jak opisałem. Po tygodniu zauważyłem zmniejszenie wypadania włosw z ok. 80-100 dziennie (liczone na oko po myciu) do ok.40-50 by po 2-3 tygodniach spaść do 20 !! Jak 1 miesiąc nie działa to nie traćcie czasu tylko spróbujcie czegoś innego !!

Gość malina dziewczyna
Błagam was to nie jest normalne że tylko kobiet odczuwa takie skutki uboczne brania belissy! JA też zaczęłam ją brać, bo można ją dostać w rossmanie dałam sie nabrać na chwyt reklamowy ("leży obok kasy na wysokości oczu" i kupiłam pudełko. Co z tego że ładne paznokcie gdy cera zniszczona dokumentnie!!!! Trądzik na twarzy, plecach, dekolcie!! I każdy dermatolog was wyśmieje że to efekt oczyszczający zawartych tam substancji! To jest suplement diety, a nie silny lek! I jeśli na tyle kobiet działą w ten sposób to uważam że jest szkodliwy. Do wszystkich dziewczyn uważajcie na to! Ryzyk fizyk może wam się uda nie złapać trądziku, ale jak patrzę na siebie i pomyślę że dałam sie tak urządzić przez skąpstwo, bo tabletki były tanie to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Gość Majeczka 91
Witam! Właśnie skończyłam pierwsze opakowanie belissy i ...biegnę do apteki po następne! Miałam problemy z cerą, gdyż jest ona trądzikowa. Dodatkowo do belissy piłam jeszcze witamine B6 ktora dodatkowo pomaga w tych sprawach. Jeśli ktoś pisze ze ma problemy z cerą od kiedy zaczął zazywac belisse, to podejrzewam ze nie jest to wina tych tabletek, ale odzywiania! Aby pozbyć sie trądziku zazywam nie tylko tabletki ale staram sie rowniez jesc odpowiednie rzeczy, oraz pic wode zamiast napojow gazowanych. Polecam wszystkim belisse oraz racjonalne odzywianie:):):) Pozdrawiam:*

Gość a belissa 40 +
stosuje ktoś, sa efekty

Gość Dagg
Ja zażywałam belisse i włosy mi mniej wypadały na buzi czystko bez krostek zalezy od organizmu ;D przecież każdy jest inny a paznokcie lux były zrobiłam troche przerwy i od jutra mam zamiar znów zacząć :) ja polecam na mnie działa :)

Gość kawoszek
Nie kupujcie tego badziewia.Jeżeli chcecie miec efekty to kupcie Merz Special.trochę więcej kosztuje, a efekty dużo większe.W belisie i innych podobnych specyfikach jest za mała zawartośc mikroelementów, które powinny spowodowac widoczną poprawę włosów i paznokci

Gość Siaialalaal
Jeśli chodzi o Belissę to polecam, paznokcie zdrowsze, włosy też lepiej wyglądają :) Z resztą nie dowiecie sie jak nie sprobujecie same, to nie tani chwyt reklamowy, ale taka prawda...

wczoraj kupiłam belisse. Wczesniej skonczyłam opakowanie MERZ-SPECIAL i powiem, ze zapłaciłam ponad 50 zł. i zadna rewelacja.Dlatego skusiłam sie na belisse, ale czytajac Wasze opinie troche sie boje jej brac. Nigdy w zyciu nie miałam tradziku i nie chce miec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość eweluska
Jesli chcecie miec zdrowa cere to dbajcie o jej higiene, a jesli o wlosy chodzi to kupcie jakies dobre szampony i odzywki np. w salonie fryzjerskim

Gość favilla
ja bralam przez 3miesiace i mi nic nie pomoglo, a wlosy mi wypadaly garsciami najgorzej bylo przy myciu i czesaniu, juz nawet zrezygnowalam z prostownicy i nic to nie dalo. Lekarz przepisal mi Falvit z racji na niedobor zelaza i juz po tygodniu zauwazylam o 3/4 mniej wypadanych wlosow. mam nadzieje ze to bedzie na dluzej.

Gość uzywalam belissy hydro
jak mialam sucha skora i mi to pomaga juz po paru dniach. tak samo z belissa zolta, z betakarotenem - cera miala zdrowszy kolor. natomiast belissa , ta rozowa, nic mi nie pomogla. a jestem raczej regularna jesli chodzi o stosowanie. jesli skora zaczyna mi sie przesluszac - zawsze wracam do tej hydro i jest ok

Gość Tipsiareczka69
Ja nie brałam, bo uważam, że są znacznie lepsze suplementy. Poza tym żadna jedna tabletka nie zadba o Twoje włosy, skórę i paznokcie jak Ty sama. Trzeba po prostu zwracać uwagę, na to co się je - należy jest zdrowe i pełnowartościowe produkty, pełne witamin.

Gość a belissa 40 +
stosujecie, są efekty ?

ja z kolei zazywam Belisse ok 2 mies, ale regularnie-codziennie tylko ok 1 mies. zawsze troszke wypadaly mi wlosy, ale teraz.. WYPADAJA MI GARSCIAMI! zauwazylam ze jest tak od ok 1mies..nie zmienilam nawykow zywieniowych, kosmetykow..nic.. zaczynam sie martwic. ale slyszalam ze podczas zazywania takich suplementow wlosy moga najpierw wypadac aby udostepnic miejsca nowym..czy slyszalyscie o czyms takim?! do lekarza i tak sie przejde..ale chcialam spytac rowniez was co o ty, sadzicie.. co do krost-tak,tez mam ten problem..

Ja już nie wierzę środkom tego typu- stosowałam przez 4 miesiące bellisę i nie zauważyłam żadnych rezultatów. Natomiast od kiedy biorę immulinę( zaczęłam ja stosować na wzmocnienie organizmu) moja cera, włosy i paznokcie lepiej wyglądają. Zniknęły nawet drobne krostki z twarzy

Gość nika000
Hej mam pytanie. Można jednocześnie zażywać belise na wlosy skore i paznokcie i na doddatek jeszcze belise hydro?? bo chodzi mi o to ze w tych dwoch sa skladniki dotyczące skóry i jest tak ze jedna tabletkę na dzień. Belisa hydro jest calkiem inna od tej zwyklej belisy????? prosze o odp.:)

Gość paela
bralam belisse kilka miesiecy i faktycznie dziala, wloy zrobily sie mocne w dodatku rosna jak szalone

Gość Corrolko
Ja miałam straszny problem z wypadaniem włosów po zabiegu. Włosy osłabione po narkozie wypadały mi garściami... Zalecono mi taką kuracje: szampon Dermena, maska do włosów wypadających Henna Wax i do tego tabletki Wyciąg z pokrzywy i skrzypu polnego... Rezultat taki ze po 2 tygodniach wyraźnie mniej włosów wypadało, a po miesiącu stały się o wiele grubsze, mocniejsze i lśniące:)

Gość szysz
biorę 3,5 miesiąca, niestety nie widzę poprawy ;/

Gość paela
poczekaj jeszcze troche i jak nie bedzie efektow to zmien na inne albo zrob przerwe i wtedy zobaczysz czy dziala, ja jak je odstawilam to wlosy rosly jak szalone...

Gość Mingue
za dopiero zaczęłam zażywać Belisse bo chodzi mi o poprawę stanu paznokci i czekam na efekty ale na razie ich nie widać

a ja bralam belisse pod koniec ubieglorocznych wakacji.po 1 opakowaniu nie zobaczylam duzych efetow,moze ciut paznokcie wzmocnily mi sie. a dopiero teraz zauwazylam ze na wlosy tez troche dzialala- na glowie mam sporawo odrostow na ok 10 cm, czyli to takjakby od momentu przyjmowania belissy. mam zamiar zakupic sobie teraz silice,zobaczymy czy cos da. pozdrawiam

zalezy od organzmu i od efektow o jakie man chodzi. ja wole prepatary ukierunkowane na jedno dzialanie, np na wzmocnienie wlosow, bo takie multowitaminowe albo z duza iloscia skladnikow nie dzialaja w pelni ,nie wszystko sie wchlania