Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za spokojnie w brzuchu

Dziecko malo kopie,malo daje o sobie znak...

Polecane posty

Gość za spokojnie w brzuchu

Bylam u lekarza-wszystko niby ok...Jest to 26 tydzien a Dzidzia jakas spokojna taka,czasem cos tam poczuje,ale malo... Czy to tak moze byc?

jak lekarz mówi, że jest dobrze tochyba trzeba mu wierzyć :-) Może po prostu maluszek jest leniwy :-) Jeśli nie masz zaufania do swoje gina to po prostu idz do innego, żeby zobaczył czy wszystko w porządku.

ja tez sie martwilam ze maluszek mao sie rusza ale badalo mnie trzech lekarzy i jest ok poprostu jest leniwy troszke ilubi spac;) wiec nie martw sie na zapas

Nie martw się. Moja dzidzia bardzo mało się rusza, zaczęła w 20 tc, głównie wieczorami. Dziś byłam na usg, wszystko w porządku dzidzia dobrze się rozwija, takze nie martw się. Niektóre dzieci większość dnia przesypiają.

jesli dużo chodzisz to małe bedzie dużo spało, ale zaobserwuj kiedy zjesz posiłek i sie odrazu połuz---wtedy maleństwo najwiecej sie rusza-- przez godz. do 10 ruchów to jest wszystko dobrze---ale moje tez na poczatku malo co sie ruszalo ale teraz to szaleje

Mnie również nurtuje to pytanie…jakoś takie dziwnie spokojne, aż zaczęłam się bać, czy wszystko ok. Wizytę mam w PN, to popytam o te ruchy. Ogólnie to czuję ruchy, ale bardziej w dole brzucha, albo przekręcanie się, ale nie, żeby były takie bardzo mocne i częste…zobaczymy…