Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 k贸贸贸lka22

15 kg do Sylwestra! Start-1.10.07..ktos sie przy艂aczy???

Polecane posty

Zborycka - ja te偶 wiele razy zaczynam od pocz膮tku, wi臋c si臋 nie przejmuj, gratuluj臋 p贸艂rocznej rocznicy, hehe :) Tylko pozazdro艣ci膰, ja jeszcze nigdy nie mia艂am ch艂opaka. W najbli偶szym czasie postaram si臋 doda膰 na tamtej stronce swoj膮 bu藕k臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Zborycka ====== gratulacje z powodu rocznicy, je艣li naprawd臋 jeste艣 szcz臋艣liwa, to super. Justa007 ====== wszystko przed Tob膮, mi艂o艣膰 te偶, na pewno spotkasz kiedy艣 fajnego warto艣ciowego ch艂opaka. K贸贸lka ===== fajnie, 偶e wr贸ci艂a艣, bo ju偶 martwi艂am si臋, co si臋 sta艂o.... Do jutra kobiety, a w艂a艣ciwie to ju偶 dzi艣. A rano id臋 na si艂owni臋 po d艂u偶szej (p贸艂rocznej ponad) przerwie i zamierzam zrobi膰 trening aerobowy (ok.2 godz.jak dam rad臋), no i bior臋 si臋 porz膮dnie za siebie (dieta, 膰wiczenia itd.).

Udost臋pnij ten post

No i na si艂owni臋 nie posz艂am, bo zaspa艂am, a teraz ju偶 nie zd膮偶臋. Tak to jest jak si臋 siedzi d艂ugo w nocy. Nie ma co - 艂adnie zaczynam tydzie艅.

Udost臋pnij ten post

witam dziewczynki w ten nieco ch艂odny ale jakze s艂oneczny dzien ;) =swietny humor mam dzis... chyba ta pogoda takdziala na mnie ! wlasnie wrocilam przed chwileczka z praktyk..wiecie mam te zajecia w domu dziecka w najm艂odszej grupie szkrab贸w....fajna sprawa moc przebywac w gronie takich malenstw :) :) no przed wyjsciem wypilam jak zwykle kawe z mleczkiem a teraz wcinam bu艂ke pe艂noziarnista z szynka serkiem topionym i sa艂ata... wiecie zaczelam cwiczyc ten fat burning i powiem wam ze pierwszy raz wytrzyma艂am tylko 10 minut :( a lecia艂o ze mnie .... ale nastepny raz bylo juz 15 min a ostatnio udalo mi sie 25...d艂ugo nie cwiczylam bo nie mialam czasu ale jutro postaram sie troche poskakac..bo dzis to raczej nie..szykuje sie mala imprezka u mnie wiec chyba zrezygnuje z fat burninga i postawie na taniec przy muzyce ;)

Udost臋pnij ten post

Miss Potter - nie przejmuj si臋, tak si臋 czasem zdarza ;) k贸贸lka22 - nie pami臋tam czy to kiedy艣 pisa艂a艣, wi臋c zapytam: mo偶na wiedzie膰 co takiego studiujesz? Od wczoraj jestem na diecie nie艂膮czenia (no i oczywi艣cie M呕 :P ), zobaczymy czy da efekty... :D

Udost臋pnij ten post

Witam !!! To co teraz napisze bedzie ..hmmm....chyba spowiedzia...chociaz nie oczekuje absolutnie rozgrzeszenia ;) bo to co dzis zrobi艂am nie zas艂uguje na jakiekolwiek rozgrzeszenie...wiecie co...zylam przez caly dzien z mysla ze : \"jak fajnie ! ma艂o zjad艂am i moge sobie wypic alkohol dzis i troszke zjesc.. \" Ale okaza艂o sie za ta mysl mnie przeros艂a...zjad艂am dzis sporo..a teraz mam strasznego kaca moralnego..(nie wspomne o kacu zwyk艂ym-tzw:syndromie dnia poprzedniego,ktory nast膮pi jutro;) .....kiedys kt贸ras z was wspomina艂a o \"uzaleznieniu\" od tego topiku..ja to chyba mam! bo potrafie napisac do Was w trakcie trwania urodzinowej imprezki ;) skorzysta艂am z okazji chwilowej nieobecnosci znajomych... a wiec przejde do szczerej spowiedzi: :( :( :( wypilam troszke alkoholu (ale na szczescie nie piwo-do ktorego mam s艂abosc) i zjad艂am: hm..kawa艂ek kurczaka...potem 艂yzke (tzn 艂yche ;) ) bigosu..potem jeszcze troszke piueczarek smnazonych no i teraz znowu skrzyde艂ko z kurczaka :( :( :( . ==kt贸ras z Was pisala kiedys ze to g艂upota ze my sie raz katujemy dietami a co do czego przyjdzie to wpieprzamy jak g艂upie...i ja sie z tym w zupelnosci zgadzam :( chociaz u mnie nie wystepuje \"s艂odki\" problem...ja nie musze jesc s艂odyczy..one dla mnie sa zupe艂nie zbedne w zyciu...ale za to inne kaloryczne jedzonko mnie kusi... do dzisiaj wydawalo mi sie ze daje sobie rade swietnie..jakczytalam sobie wasze wypowiedzi typu: \" zaczynam od jutra bo dzis klapa\"; \" itp...to myslalam ze to ja tu jestem dosyc twarda ;) i daje sobie swietnie rade..ale dzis okazalo sie ze jednak moja silna wola takze leg艂a w gruzach... ==justa007--studiuje psychopedagogike na 3 roku...ale szczerze ci powiem ze nie czuje sie studentka za bardzo...byc moze dlatego ze to odbywa sie w moim miescie i nie znam takiego typowego studenckiego zycia..nie mieszkam w akademiku..nie zyje na walizkach..nie imprezuje z taka czestotliwoscia jak studenci (pomijajac dzis ;) ) nie odzywiam sie zupkami z paczki itd... dobra koncze...pozdr dla was wszystkichdziewczynki

Udost臋pnij ten post

potrzebuje pilnie tej ksi膮偶ki! \"Chuda\"- J. Fathallah wiecie, gdzie mog臋 j膮 pobra膰??

Udost臋pnij ten post

Bo偶e ja si臋 chyba zastrzel臋! Ju偶 by艂o tak pi臋knie, ale: - kinder bueno - 11:30 - 1 czekoladka merci 18:50 - cappucino czekoladowe - 14:00 - ze 2 - 3 gar艣ci p艂atk贸w kukurydzianych 19:00 - 艣niadanie i obiad To m贸j dzisiejszy jad艂ospis, z czego pierwsze cztery pauzy NIEPOTRZEBNE! W niedziele by艂 sam obiad i jedno merci, wczoraj 艣niadanie, obiad, jab艂ko i milky way minute, a dzisiaj...No i sz**g trafi艂 moj膮 diet臋! ALe to KONIEC! Od jutra ju偶 teraz naprawd臋, NAPRAWD臉 ZERO S艁ODYCZY do ko艅ca miesi膮ca. POSTANOWIONE!

Udost臋pnij ten post

czasu za bardzo te偶 nie mam ju偶 :(( bo jutro mam spr. z biologii i pasowa艂oby si臋 na niego przygotowa膰 :| tym bardziej, 偶e dzisiaj z ocenami mi tak fajnie posz艂o, ale nie b臋d臋 zapesza膰 ;) bo do ko艅ca tyg. mog艂oby mi tak dobrze p贸j艣膰 ;) hihi i co najwa偶niejsze :) dzisiaj na 艣niadanie zjad艂am tylko serek homogenizowany :) w szkole na w-fie porobi艂am kilka brzuszk贸w, bo mieli艣my ca艂膮 godz. tak膮 gimnastyk臋 ;) oj...jak ja lubi臋 te lekcje ;) na obiadek zjad艂am jedn膮 kuleczk臋 ziemniakczk贸w, sur贸wk臋 z marchewki i kapusty :) + najmniejsza po艂贸wka nogi z mi臋skiem :D i wypi艂am 2 herbatki z cytrynk膮 i 2 艂y偶eczkami cukru :(( musz臋 si臋 tego jako艣 oduczy膰 :(( i wypi艂am jeszcze 2 tabl. musuj膮ce takie do wody :) tzn. w jednej szklance 300ml, ale z 2 tabl. :) hihi i na dzisiaj to wszystko ;) wi臋cej nic nie jad艂am i nie pi艂am :) powiedzcie mi czy w takim tempie i przy takim jedzeniu zrzuc臋 ok. 5kg do Sylwestra?? Bardzo mi na tym zale偶y. A jak nie, to powiedzcie mi co mam zrobi膰, A NA PEWNO SI臉 DO TEGO DOSTOSUJ臉 :) z g贸ry dzi臋kuj臋 za pomoc ;)

Udost臋pnij ten post

Hej, JUSTA007 ======= a mo偶e wyznacz sobie jeden dzie艅 w tygodniu (np. niedziela) na co艣 s艂odkiego. Ja postaram si臋 te偶 tak zrobi膰, cho膰 z regu艂y teraz tak to wygl膮da, 偶e s艂odyczami zast臋puj臋 tzw. \"normalne\" jedzenie. ZBORYCKA ======== powodzenia na sprawdzianie! Chcia艂abym wr贸ci膰 do tych czas贸w! KITKA 100 ======= gratuluj臋 samozaparcia! Tylko pozazdro艣ci膰! Kiepsko mi idzie dieta...... Cz臋sto wracam p贸藕no ze szkolenia i nadrabiam ca艂y dzie艅, bo w trakcie dnia przewa偶nie ma艂o jem. Musz臋 si臋 przestawi膰, wiem, najgorsze pierwsze dni, a potem z g贸rki....A jutro ju偶 7 listopad, czyli do Sylwestra 24+31= 55 dni. Teoretycznie wszystko mo偶liwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewston
hej:) ja od niedzieli jestem na diecie:) i biore sie za siebie. tylko korcze w ta sobote robie 18 i wiem ze bedzie duzo jedzenia... kurcze:( niby w tancu spale, ale... szkoda tego tyg. a za tydz sie waze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewston
1.k贸贸lka22....166cm.....90kg.....-4,5.....22L....cel. 75 ...Grudzi膮dz 2.magda_NI...166cm.....83kg.....-1,0.....24L....cel.70.. Belfast 3.funinka......161cm.....62kg...-3,5.....29L.....cel .57.....Przemy艣l 4.forumianka...166cm.....60kg.....-0,0...17L....cel.5 0 .......Ra 5.slodka lenka....157cm...57kg.....-0,0...18L....cel.47...Wroc艂aw 6.miss potter..164cm.....52kg . -3kg.... 31L....cel.45...Wrze艣nia 7.warta grzechu.174cm..65kg.....-2,0.....17L....cel.56.......Gda艅sk< br /> 8.Sykkylven..180cm.....75kg.....-1,5......23L...cel.6 5 ....Sykkylven 9.Samayane..160cm.....63kg.....-0,0......23L...cel 50.....Warszawa 10.SunnyFunny.175cm....72kg.....-0,0.....25L...cel 56.....Pozna艅 11.Justa007....168cm.....59kg....-2,0......15L...cel 54.....Rzesz贸w 12.JOD艁A.......170CM.....85kg.....-0.0......20L...cel 65. BYTOM 13.tygryska....161cm.....55.5.....-0.0......24l.....cel 50...krakow 14.ELENE.......168CM......66......+3,0......24L....cel 56..W-wa 15.Ewston .....169 cm ....67 kg... -0,0..... 18L... cel55.Warszawa 16.cnam........165cm....60kg.....-3.0....19l......cel5 0...Bray 17.vaniliasky..174,5cm....77kg...-2.0....20l.....cel65kg ..Warszawa 18.katy_83.........160cm....69kg.....0,0.....24l....cel5 8...Szczecin

Udost臋pnij ten post

Dziewczynki, wpisujcie si臋 na nowo do tej tabelki, to mo偶e rzeczywi艣cie sprawdzimy kto zosta艂, bo chyba sporo os贸b wypad艂o. Zreszt膮 jak uwa偶acie. L I S T O P A D 1. Justa007......168cm......59kg......-2,0......cel 54......Rzesz贸w 2. Kitka100.......166cm.....93kg..... -21,7....cel 65......艁贸d藕 3. Miss Potter....31l ....164cm .....52kg.....-2kg ....cel 45...Wrze艣nia 4.zborycka.......164cm......-0,0kg......60kg....cel 55kg......Niziny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewston
1. Justa007.................168cm......59kg......-2,0 ...cel 54 .Rzesz贸w 2. Kitka100.......28l.......166cm.....93kg..... -22,2....cel 65......艁贸d藕 3. Miss Potter....31l ......164cm .....52kg.....-2kg ....cel 45.Wrze艣nia 4. zborycka.................164cm......60kg.....-0,0.....cel 55kg..Niziny 5.Ewston ........18l........169 cm ....67 kg... -0,0.... cel55.Warszawa nie ma rady biore sie za siebie i niedlugo wpisze czy cos ubylo:)

Udost臋pnij ten post

jestem za艂amana :(( nic do przodu :(( ci膮gle zawalam :(( je艣li jeden dzie艅 uda mi si臋 tak jak sobie postanowi艂am, to na drugi dzie艅 wszystko zawalam :( ci膮gle m贸wi臋 sobie od nast臋pnego poniedza艂ku. . . ale to trwa tylko do wtorku :( na Sylwestra b臋d臋 wygl膮da膰 jak gruba 艣winia ;( !!

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, sorry, nie wiem, czy dam rad臋 pisa膰 teraz przez najbli偶szy czas, bo mam niestety mas臋 problem贸w i k艂opot贸w osobistych. Mo偶e dziwnie to zabrzmia艂o, ale to naprawd臋 cholernie powa偶ne sprawy i nie wiem czy dam rad臋 skupi膰 si臋 na diecie. Ja nie poddaj臋 si臋 absolutnie mimo wszystko! 呕ycz臋 wytrwa艂o艣ci w odchudzaniu!

Udost臋pnij ten post

kurcze dzisiaj by艂am na zawodach sportowych w biegach prze艂ajowych :) z dziewczyn by艂am 7 na 29 :) a og贸lnie moja szko艂a 艂膮cznie z ch艂opakami zaj臋艂a 2 m-ce :) ale brak艂o nam tylko 1 pkt. do 1 m-ca :(( ale jestem happy :* :* dzisiaj wieczorem mam dyskotek臋 w szkole :D hihi przez te biegi i zwyci臋stwo mam a偶 ch臋膰 do dalszej diety :D

Udost臋pnij ten post

Ojejej, co tu tak cichute艅ko? Ja chwilowo mia艂am problemy z internetem, wi臋 nie pisa艂am. Dziewczyny, nie przejmujcie si臋 wpadkami, niepowodzeniami. Nie tra膰cie tego, co ju偶 osi膮gn臋艂y艣cie, nie warto, naprawd臋.

Udost臋pnij ten post

Justa007-----obawiam si臋, 偶e zosta艂y艣my same :(( i k贸贸贸lka22 te偶 nas porzuci艂a i zapomnia艂a o Nas ;(

Udost臋pnij ten post

Wszyscy zbyt przejeci dieta:D Ja sie pozniej odezwe teraz w ramach cwiczen ide na rolki :P Pozdrawiam ;*

Udost臋pnij ten post

Justa007====poza mna, Tob膮 i Wytrwa艂膮 od 10.11 listopada nikt si臋 tu nie odezwa艂 :|

Udost臋pnij ten post

No to faktycznie na sola艂y. Szkoda. Ja jednak b臋d臋 tu pisa膰. Mo偶e kto艣 nowy si臋 do艂膮czy?

Udost臋pnij ten post

i jak wam idzie? Bo mi coraz gorzej (psychicznie) ale nie poddam sie !! Nie pozwolmy upasc temu forum ;p

Udost臋pnij ten post

kurcze szkoda, 偶e nie ma tu prawie nikogo :(( a wydawa艂o mi si臋, 偶e tworzymy tutaj zgrany zesp贸艂 :|

Udost臋pnij ten post

Mi idzie bardzo kiepsko. Ostatnio nie mia艂am si艂y na diet臋. Dopiero od dzisiaj wracam do dietkowania. OD dzisiaj podejmuj臋 wyzwanie: zero s艂odyczy do 艣wi膮t i mam nadziej臋, 偶e TYM razem si臋 uda! :)

Udost臋pnij ten post

1. Justa007................168cm.....59kg......-3,0 ....cel 54 .Rzesz贸w 2. Kitka100......28l.......166cm.....93kg..... -22,2...cel 65......艁贸d藕 3. Miss Potter...31l ......164cm ....52kg......-2kg ...cel 45.Wrze艣nia 4. zborycka................164cm.....60kg......-0,0....cel 55kg..Niziny 5. Ewston ........18l.......169 cm ...67 kg..... -0,0....cel 55.Warszawa

Udost臋pnij ten post