Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marioneczka

najpiekniejszy film o miłości, znacie?

Polecane posty

cherry pewka czasami trzeba poplakac, nie za czesto oczywiscie:) plakalam na Leonie Zawodowcu na koniec, miedzy nimi tez chyba byla jakas milosc, taka ojcowska raczej:)

Kapitan Corelli Bez granic Miejsce na ziemi List w butelce Pokojówka na Manhattanie Spacer w chmurach Córka prezydenta Igraszki losu Szkoła uwodzenia Miasto aniołów Nadbagaż Dama Kameliowa Wzgórze nadziei- miłość na tle wojny secesyjnej. Szkoła uczuć Jego zdaniem, jej zdaniem Love story Oczy Anioła Niemoralna propozycja Słodki listopad W rytmie hip-hopu Dzikość serca Piękna i szalona Lepiej późno niż później Pretty Woman Hrabia Monte Christo Nigdy w życiu Przesyłka ekspresowa Podróż przedślubna Ulubieńcy Ameryki Angielski pacjent Czego pragną dziewczyny Pościg Helena Trojańska Wichry namiętności Wygraj randkę Armagedon Błękitna laguna

a gorzkie gody polańskiego widział ktoś? może niezbyt romantyczny, sporo w nim seksu, ustatkowany mężczyzna i młoda, dojrzewająca kobieta - sporo eksperymentów etc. ma coś w sobie ten film, mi się podobał :)

szkoła uwodzenia chyba pierwsza część jak się nie mylę z Ryanem Phillippe i Sarah Mischelle Gellar, inne części jakoś mi się nie podobały

Gość ert
tristan i izolda duma i urzedzenie to moje najulubiensze :)

Gość samaraaaa
Nie nie nie obejrz film "2046" to jest bardzo dobre kino. wejdz na film web. ten film jest chinskiego rezysera ale jest bardzo ceniony na swiecie. muzyka niesamowita,fabula naprawde poczytaj na filmweb wypowiedzi. Nawet jak ktos nie lubi jak w tle slychac chinski, albo takich aktorow to zaufaj i obejrz.

Gość samaraaaa
albo spragnieni milosci..2046 to jakby kontynuacja,ale mi sie bardziej podobala,bardziej metaforyczna. w tym filmie jest wiele niedopowiedzen, gra gestow spojrzen. warto warto. oba polecane przez filmweb

Gość samaraaaa
no i opczywiscie slodki listopad:)

Gość demi mur
uwierz w ducha

Gość kasia melasia
DIRTY DANCING UPROWADZENIE AGATY

Duma i uprzedzenie - oglądałam z 10 razy i zawsze płaczę. Mogę to ciągle oglądać. No i Miasto Aniołów z Nikolasem