Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik_K_K

Oszaleje, okresu ciagle brak, panicznie boje sie ciazy!

Polecane posty

Gość Kasik_K_K

Wciaz nic, coraz wiecej objaw ciazowych a na test nie mam pieniedzy :( a przede mna matura, co zrobic ? gumka nie pekla, wiec jak to mozliwe ze moglabym byc...? placze i placze ;(

Gość anee
jezeli gumka nie pękła to nie powinno się nic stać:) będzie OK :)

Gość Kasik_K_K
:(:(:(

nie stresuj sie tak, bo tylko pogarszasz swoja sytuacje i bardziej opózniasz okres, przezywalam to samo 2 lata temu

Gość Kasik_K_K
lekarza mam dopiero w poniedzialek , ja do tego czasu oszaleje, nie wiem co ze soba zrobic :(

Gość Nie pocieszę
mam podobny problem,od poniedziałku czekam na @ i nic a w sobotę był sex bez zabezpieczeń... z tą różnicą że jestem mężatką (na razie w szoku)

Gość Kasik_K_K
gdybym miala meza bym sie nie obawiala...

jak gumka nie pekla i sie nie zsunela ani nic to nie ma zadnych obaw..a nie bylo zadnego stosunku bez zabezpieczenia?? Ja ostatnio tez wariowalam bo byl przerywany i to w dni plodne,ale okresik jest uf,uf....

stres opóznia okres, wrzućcie troche na luz ;) wiem, ze łatwo mówic, ale starajcie sie o tym nie myslec, bo to tylko pogarsza wszystko bedzie dobrze :)

Gość Nie pocieszę
dziś kupuję test, jutro robię - też mnie dobija ta niepewność a zarazem boję się tego testu bo od tego zależy dalsze moje życie :o

Gość moze moze
ja uzywam juz kilka lata gumek. w czasie płodnym rowniez i nic sie nie dzieje. tez mysle ze jak nie pekła to luz. czasem po prostu okres sie spoznia

Gość Nie pocieszę
nawet mając męża mam stresa - i to jakiego!! a mężuś tylko się cieszy i mówi że już najwyższa pora (prawie 27l)

Gość Kasik_K_K
natalina , teoretycznie wszystko bylo ok, ale kiedy skonczylismy sie kochac, chlopak zaczal sciagac gumke, powiedzial mi ze chyba sie cos wylalo, ale ze bylo ciemno to nie moze tego stwierdzic, na 99% uwaza ze sie nie wylalo kiedy sciagal ta gumke, chociaz jak ja pokazal byla cala i w niej bylo rowniez nasienie, pozniej zobaczyl na przescieradle pewna plame, mi ona wygladala na krew, tak sie tym zestresowalam ze od tego czasu ciagle mi to po glowie chodzi a na dodatek okresu nie mam.

Gość Nie pocieszę
ostatnio okres spóźniał mi się kiedy byłam w liceum...

Gość Nie pocieszę
kasik - a ile dni ci się spóźnia??

Gość Kasik_K_K
ostatni cykl trwal 38 dni, ten juz jest dluzszy 48 dni :(

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
takie sa skutki wlasnie trzeba sie opanowac to pozniej nie bedzie problemu jestem w ciazy czy nie

Gość Kasik_K_K
zaznaczam ze zaczelam w tym cyklu swoje pierwsze stosunki, pierwszy raz sie kochalam i mialabym wpasc, jaka tu sprawiedliwosc?? jaka radosc z seksu??? mam duzy uraz na dzien dzisiejszy...na dodatek robilam to z zabezpieczeniem ;(

Gość Nie pocieszę
u mnie 32 dzień - może za wcześnie panikuję?? a test ok. 12zł - nie wyskrobiesz tyle??

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
trzeba bylo nie robic to bys nie miala problemu

wiesz co dla mnie bylo najlepsze wtym czsie (spoznil mi sie tydzien) to jak moj chlopiec byl przy mnie i mnie pocieszal choc ja i tak wiedzialam swoje, bylam juz prawie pewna. W koncu ktoregos dnia bylam juz gotowa kuic test i go zrobic juz jechalam,lecz zrezygnowalam bo doszlam do wniosku ze sama go nie zrobie...i wtedy wrocilam do domku wsiadla na spokojnie porozmawialam z chlopcem i okresik przyszedl. Wiem co to znaczy,tylko ze Ty to nie masz si eza bardzo czym martwic.. Wiesz ..szczrze Ci poradze zrob test.

Gość Kasik_K_K
natalina czemu uwazasz ze nie mam czym sie martwic? ciaza przekresli u mnie wszystko, doslownie wszystko... no mam pare zlotych, nie wiem skad wyskrobac na ten test ;(

nie masz sie czym martwic....bo nie jestes w ciazy ilejuz Ci sie spoznia?? jakie zazwyczaj masz cykle?? iw ktorym dniu cyklu sie kochalas??

Gość Kasik_K_K
moje cykle: 31.01.06 23.03.06 23.04.06 22.06.06 24.08.06 - po luteinie dostalam okres 25.09.06 luteina 25.10.06 luteina 30.11.06 luteina 3.01.07 luteina 16.02.07 juz bez luteiny 22.03.07 29.05.07 4.07.07 11.08.07 tak sie przedstawiaja moje cykle od zeszlego roku ;( kochalam sie w 22 dniu cyklu, wtedy doszedl we mnie w gumce, a tak to jeszcze w 20 i 23 dniu ale nie doszedl.

Gość A ja nie mam
A ja nie mam okresu 4 tygodnie i test wyszedl mi negatywny! W sumie ostatnio przegielismy pale z sexem. Po prostu na żywca. Teraz umieram. A ty to napewno nie jestes w ciazy.

Gość Kasik_K_K
a ja nie mam : skad wiesz ze ja nie jestem??? kiedy sie wspolzyje zawsze jest szansa.

Gość Kasik_K_K
no to sa pierwsze dni moich miesiaczek ktore dostawalam.

Gość klasaa
a jakie masz onjawy inne? oprócz braku @? Jak piersi, jak sluz?

Gość Kasik_K_K
w zeszlym roku bylam u lekarza i bralam luteine bo mowil ze mam problemy hormonalne i wydluzone cykle, ale potem zaczelo sie normowac wiec zaprzestlo, moze znowu sie zatrzymalo??? sama nie wiem.