Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sękata

TUTAJ WPISUJEMY DZIWADZTWA FORUMOWE!

Polecane posty

Matko, mialo byc 2011 :D i jeszcze: "Orkiestra nie bedzie zrec na moim weselu"

\"Jak ja nie znoszę wesel\".... Beznadziejny temat zmanierowanych księżniczek, co wyżej s.rają niż d.u.p.ę. mają:-P

Gość hehe dla mnie
"Jaka była Wasza Noć Poślubna?" oraz dawanie porad, aby zapakować się na noc do hotelu, bo rano może się okazać, że laska nie ma się w co ubrać. Poza tym porada, jak sprawić, aby Noc Poślubna była niezapomniana bo bzykaniu się przez 8 lat. Czy te dziewczyny mają po 12 latek?

moje dziwactw forumowe nr 1: planowanie kazdego kroku związanego z nadchodzącym slubem po uprzedniej konsultacji z 150 najbliższymi psiapsiółkami z kafe (innymi slowy - sondowanie na kafe czy daną dekoracją lub atrakcją na slubie zadam odpowiedzniego szyku i szpanu czu musze postarac się bardziej aby świadkom naocznym laczki spadły z zazdrości)

Gość Przyćpana Panna M.
hehe, z usteczek mi to wyjęłaś, Haris!!!

Gość taka sobie panna
Albo to mnie było stać na sukienke firmy Pronovias chyba dobrze napisałam a co one ze złota są hehe

Gość betti red
Zdecydowanie największe dziwactwo forumowe: Na całym świecie działają podobne Fora i ludzie potrafią na nich sobie w spokojny i kulturalny sposób doradzać. Chyba tylko w Polsce tyle jest w ludziach bezinteresowanej zawiści, jadu, i najnormalniejszej w świecie podłości. Taki kraj! :o Podobne zachowania widać u emigrantów - jeżeli Czechowi poszczęści sie na emigracji, zaraz zaczyna ściągać swoich ziomków, pomagać, i to bezinteresownie. Polak, jak znajdzie dobrą pracę na zachodzie, to ani piśnie o tym w kraju i zrobi wszystko, ale to wszystko, żeby żaden inny Polak nie poszedł w jego ślady... Zastanówcie się troche nad sobą.. jesteście młode, możecie zmienić tą pokaleczoną mentalność... następnym razem, zanim komuś z mierną satysfakcją dowalicie, albo założycie podobny topik, sapiąc z podniecenia, pomyślcie, jak to o was świadczy....

Gość dowalamy
głupolom i nie widze w tym nic złego. Może kogoś zmobilizujemy, żeby częściej używał główki?

Gość betti red
Głupolom? Znaczy się, uważasz się za kogoś lepszego? Sorry, ale wystawiasz sobie fatalne świadectwo moralne...

Petti red - jesteś mądrą kobietą i zgadzam się z Tobą, jeśli chodzi o tolerancję w Naszym społeczeństwoe, a raczej jej brak. Ale jeśli czytasz (-łaś) wymienione w tym topiku tematy, to żaden nie wydał Ci się -nazwijmy to- zaskakujący? A np. że kobieta odwołuje ślub, bo suknię jej za małą zrobili i przez dwa dni nic ładnego nie znajdzie. Nie nazwę tego głupotą, ale wydaje mi się, że istnieją poważniejsze przyczyny do rezygnacji z przysięgi miłości i wierności przez Bogiem. Ale jeśli uważasz, że to mądre, to masz do tego oczywiście prawo. Pozdrawiam.

Gość betti red
panczurko - owszem, częśc z tych tematów jest naprawdę kuriozalna, ale nawet w temacie widzę tematy - pytania, które jak dla mnie stanowią autentyczny problem dla osoby, która je zadała. Czy trzeba od razu wyśmiewać? No i zobacz wpis powyżej "dowalamy głupolom". To chyba jasno widać, jaka była intencja i jakie jest nastawienie ludzi, którzy tutaj piszą... przynajmniej części...

No oczywiście - zgadzam się z Tobą, że nie trzeba od razu wyśmiewać. Można po prostu skrytykować i odpowiednio to uzasadnić. Bo krytyka bez powodu (i uzasadnienia) konstruktywna na pewno nie jest. Faktycznie, pomiędzy krytyką a prześmiestwem jest istotna różnica. Szkoda, że niektórzy tutaj operują tylko tym drugim narzędziem...

Laura Diaz ---> z tego co mi wiadomo to jest forum Śluby i Wesela. Każdy ma inny pomysł na spędzenie tego dnia. Nie rozumiem dlaczego uważacie topiki typu \"Przygotowania w toku bo ślub w tym roku\" za normalne, a topiki typu \"jak ja nie znoszę wesel\" jako \"Beznadziejny temat zmanierowanych księżniczek, co wyżej s.rają niż d.u.p.ę. mają \". Chyba coś z Tobą jest nie tak pisząc w ten sposób. To już nie mozna założyć topiku i porozmawiać o innych mozliwościach przyjęcia gości jak tylko wesele?? Ta wypowiedź świadczy o Twojej inteligencji i kulturze osobistej. Zresztą inne wypowiedzi są także upokarzające ale nie dla założycieli tych \"dziwactw\" tylko dla osób wypowiadających się w nietaktowny sposób o innych. Jeśli coś Was nie interesuje to po prostu nie piszcie. Pozdrawiam!

chciałam dodac, że ja się z nikogo nie nasmiewam, jesli widze faktyczny problem to odpisuję jakoś dla mnie w miare logiczną porade, jesli widze, że TEMAT jest bzdurny to go krytykuje i tyle. nie obrazam nigdy osoby zakladajacej topik, bo to nikomu nie sluzy, wole sama byc skrytykowana i zmuszona do myslenia niz obrzucona obelgami niczemu nie sluzacymi..ot skąd takie moje zachowanie i powyższy temat, który widze rozwija się z powodzeniem :) czekamy na dalsze \'ciekawe\' problemy :P (oczywiscie bez podawania nazwisk)

hit dnia: na czym obraczki? Pozatym - goscie stojacy przed kosciolem i robiacy brame z roz na wzor bramy robionej gdy sie hajta zolniez - pierwszy taniec w otoczeniu gosci trzymajacych swiece I inne pozostale rzeczy dotyczae zmuszania gosci do durnych zachowan.

Gość do plyna ryby
O kurcze, aż się wzruszyłam, co za koncepcja ;) Który to topic?

Gość Przyćpana Panna M.
Dla mnie hitem dnia jest branie częściowego ślubu kościelnego z narzeczonym/narzeczoną katolickim/ą przez ateistę, ktory uważa, że taki ślub to, cytuję: "bezsens".

Gość Przyćpana Panna M.
jak również zakładanie topicu: "ślub w 2009/2010, która jeszcze?" i zbiorowe podniecanie się tym ślubem. :)

do plyna ryby plyna -> nie znajde tego teraz ale babka ja opisala swoj wymarzony slub to myslalam ze z krzesla spadne. Bylo tam cos w stylu: dzieci nam sypia kwiatki pod sttopy a maly chlopczyk podaje obraczki. Wszyscy goscie cos tam spiewaja w kosciele a po kosciele marsz potem bija dzwony potem ten mowtyw z rozami potem jeszcze goscie ryzem sypia i platkami roz. Potem mlodzi puszczaja golabki. I w orszaku jaka na sale. Mlodzi wchodza a tam juz wszyscy goscie czekaja swiatla sa zgaszone a goscie ze swiecami...itd. Nie potrafie nawet tego powtorzyc.

Gość taka sobie panna
Obrączki za 6 tys. ja rozumiem są ważne bo nosić się je będzie całe życie ale 6 tys.:-o

Gość do plyna ryby
Nieźle, może zwolenniczka harlequinów -_- W sumie poszła bym chętnie na takie wesele, byłoby się z czego śmiać przez następne pół roku.

...forumowym okazem zdziwaczenia jest atrakcyjny kazio ze swoimi wywodami/nie mylić z wzwodami/:)

Gość dla mnie bezsens
Dobre jest jeszcze - idealna sala zajęta więc przełożę ślub na 'za pięć lat'.

słuchajcie, tutaj nie chodz i to, by wyśmiewać LUDZI, bo owszem, każdy moż emiec jakis \'straszny\' problem, który -na pewno- zostanie rozłozony na czynniki pierwsze na forum... chodzi tu o to, by najpierw ZASTANOWIĆ się nad tym czy problem, o którym sie pisze jest naprawde warty zawracania dupy ludziom na forum...ja na początku forumowania tutaj tez wypisywałam różne takie dziwadzwa, ale potem przystopowałam gdy zamiast lamentowac poczytałam parę stron wstecz- TUTAJ WSZYSTKO JEST i naprawdę mozna znaleźć odpowiedź na każde pytanie...