Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Co jest fajnego w byciu doroslym?

Polecane posty

Ja tam się cieszę że jestem dorosła, nigdy wcześniej się nie cieszyłam, zawsze chciałam być dorosła i nie żałuję:) fajne jest to, że sama o sobie decydujesz i masz więcej odwagi, żeby realizować swoje pomysły na życie:) ale kazdy odczuwa to inaczej...

Gość tikutiku
nic zero pozytywow :(

To ze ktos ma 18 lat nie znaczy ze jest dorosly:) jest pelnoletni ale czy dorosly? musi sie sam o tym przekonac...

Gość za chwile
wiec powiem tak...nie chce byc i nie czuje sie jak pelnoletnia ale jestem dorosla i za wczesnie w ta doroslosc wkroczylam ale musze sobie radzic...

Gość za chwile
jak na razie nie jest tak zle z utrzymaniem domu...jakos daje rady

Gość za chwile
teraz mozna powiedziec ze jestem jedynaczka bo mieszkam sama:)i jest mi dobrze i lepiej niz jak mieszkalam z rodzestwem:)

Kulaj czukerek - czemu lepiej jest miec rodzenstwo? za chwile- odwiedzasz sie z rodzenstwem? sa ci pomocni? ja z moja siostra mam 10lat roznicy;/ i nie wiem czy to tak fajnie:(

Gość za chwile
siostra jest w ciazy czasem przychodzi ale mi nie pomaga ja jej nienawidze...a brat w innym miescie przyjezdza w weekendy czasem co 2 albo 3 tyg:(

Gość za chwile
raczej nie:(ale jak go o cos poprosze kilka razy to to zrobi:Dile masz lat??

Gość za chwile
nie ulegnie jestesmy ze soba 3 lata i jeszcze nie ulegl:Djestesmy juz jak stare malzenstwo:D

ja sobie nie wyobrazam nie mieć rodzeństwa z tym ze mi z tym pojęciem kojarzą się same pozytywne przymiotniki nie wyobrazam sobie zeby rodzeństwo mogło się nie kochac

wow to chodzisz z nim od 15roku zycia? fajnie:) ja od 15 mialam ok. 4chlopakow a teraz zrozumialam ze nie szukam bo mam swietnych przyjaciol i to jak narazie jest dla mnie najwazniejsze:)

Gość za chwile
no jakos tak wyszlo ze od 15 roku zycia:)

Gość za chwile
tylko ze ja zawsze szukalam stalego partnera a nie prztgod na kilka dni...i udalo mi sie:)

Ja wam powiem tyle ze ide juz bo 4godziny przed komputerem to dla mnie wystarczajaco duzo jak na dzis:) zmeczona jestem i tyle.. za chwile- mam nadzieje ze bedziemy mogly jeszcze pogadac:) meliska@op.pl napisz jak cos Dobranoc wszystkim

Gość ***rosa**//
to ze nie mam nastoletnich problemow- mam wprawdzie dorosle problemy, ale jestem szczesliwsza niz jak bylam nastolatka okropny czas - niby byly imoprezy i wszytsko ale ... teraz jest fajniej

Gość za chwile
xmeliskax bede tu na pewno jutro wiec jak bedziesz to sie odezwe:)

Gość Szesc osób rannych
Szesc osób rannych

No to powracam do tematu...:) czy ktos moze mi napisac co jest fajnego w byciu doroslym oprocz tego ze jest sie nie zaleznym:) moze ktos napisze jakies kawaly? nie koniecznie o doroslosci ale zeby sie posmiac;)

No i jestem... i co kto jeszcze mi cos napisze? jakies wady i zalety bycia doroslym :) bo ja nie chce stac sie dorosla chociaz wiekszosc chce... a wy chcielibyscie miec znow te NASCIE lat?