Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SZUbrawiec

Mam 27 lat i stwierdzilem ze to forum jest wspaniale* zapewne znajde tu milosc.

Polecane posty

Gość l.eleerhbrv2g
narkotyki?

Gość l.eleerhbrv2g
samo złotko:P

Gość l.eleerhbrv2g
hahahaha kalipso sie zapomiał/a

Gość l.eleerhbrv2g
zamiaszał/a i znikł/a

Gość fffffffssss
a kobiety są cudowne:P

tylko naiwne zdesperowane panny wierzą, że Szubrawiec to facet. To baba, na dodatek tępa, wypowiadająca się w najlepszym wypadku zdaniem pojedynczym

Moja babcia tak zawsze mowila o \"meskich nieudacznikach\"..chociaz tak naprawde to sama nie wiem co te \"troki od kaleson \" oznaczaja....Szu by wiedzial ale go nie ma..

moje poprzednie posty też ktoś kasował ale nie obrażałam nikogo... na wielu innych tematach na życiu uczuciowym....zastanawiam się jak mogłam zaleźć za skóre komuś nic takiego nie robiąc... mam chyba wypowiedzi za...

Jad Ci po brodzie splywa Niewiasto... ;) wytrzyj sie. A czy ja gdzies pisalem ze jestem herosem ;) tak jestem zyciowym nieudacznikiem najsmieszniejsze jest to ze mam sie dobrze i rosne w sile ;P a Wy ? :) boginie....

po 1-sze: to nigdy nie nazwalam Cie nieudacznikem, (to nie tyczylo sie do Ciebie) po 2-gie: mam prawo do wlasnej opini

wiesz nudny jetes, nawet bardzo! Mam dosyc twoich bezdennych wypowiedzi, i braku poszanowania dla kobiet!!! a sio z tego forum!!! I nic dziwnego, ze nikt cie nie chce bo ktora by chciala takiego nieudacznika jak ty!!! Zamiast zarabiac pieniadze to wymysla durne historie i wk**wia ludzi na forum!I cieszy sie jaki to on jest madry i wspanialy! Naprawde warte pogardy!!

i do tego rozdwojenie jazni ma! raz podaje sie za blondynke ( i gada sam ze soba) raz udaje donjuana....glupie to bezdennie!!!!

a-ha Elmopod nie musisz sie tlumaczyc, i zalagadzac sytuacji!!! widoczne znalazlas jego czuly punkt! dlatego tak zapieklo!

Gość lillan
no co szu nie masz nic do powiedzenia? Nic dodac nic ujac?

Gość do autora tego topicu
Glupi jestes i masz glupi nick!

Gość lillan
tak to prawda Elmo! Mezczyzni sukcesu nie przesiadywuja na forum dla kobiet! Smutne to ale prawdziwe!

Wcale sie z wami nie zgadzam. Dlatego, ze pojecie \"sukces\" moze miec rozne znaczenie...dla jednych sukces to ...hmmmm....awans w pracy, dla innych plodzenie dzieci, a jeszcze dla innych \"plodzenie \" zabawnych topikow na forum dla kobiet ( i nie zebym byla zlosliwa)! I dla mnie SZUbrawiec nie jest nieudacznikiem....dla mnie ON jest bohaterem!

Gość lillan
dobre.................