Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SZUbrawiec

Mam 27 lat i stwierdzilem ze to forum jest wspaniale* zapewne znajde tu milosc.

Polecane posty

Gość do szubrawca
hmmm..moze sie zaczernie;)

Już nie mogę sie doczekać kiedy przyjdziesz do mnie Zedrę z Ciebie koszulę Do szału mnie doprowadzasz na białej pościeli będziemy tworzyć nowe konstelacje Na Twoje ciało deszczem pragnień spadnę Moje usta będą sie wpijać w Twoja skórę-niezaspokojone Moje dłonie spragnione Ciebie-nienasycone Moje oczy rozbłysną pożądaniem- pozwól mi na siebie patrzeć Chce Ciebie-szeptem wciąż Musze-nie wytrzymam już Teraz Natychmiast Nigdy nie mam dość To jakaś obsesja

To tylko srodek komunikacji.... malo to ludzi wyznawalo sobie milosc przez telefon... i co nazwiesz ich slowa flaszywymi ?

Sobie przyszlam... napisz po prostu ze brakuje Ci chlopa ;) takiego co zaciagnie Cie na siano i sprawi ze siegniesz szczytu rozkoszy... jednego drugiego... i wciaz bedziesz chciala jeszcze...

...SZUbrawiec robi smutna mine... patrzy gleboko w oczy blondynki... czuje ze laczylo nas cos specjalnego... ale moja pamiec... stracilem ja ... i wszystko to co kochalem wszystkie wspomnienia..... wypadek ... jestem jak biala karta zapisz ja od nowa... p.s. bo jak tu inaczej usprawiedliwic skleroze.

...nie wiesz co tracisz... bo najpiekniej to w sloncu... nich promienie i usta cialo muskaja ... niech wiatr i dlonie pieszcza...

Marudo... uczucie moze miec poczatek wszedzie... pytanie gdzie bedzie sie rozwijac... a tutaj juz sie zgodze ze media takie jak internet to zle miejsce.

co nie znaczy, że musi być siano i wieś, w lesie, w parku, gdziekolwiek indziej gdzie czuć zapach inny od miasta, inny od wsi, zwyczajny, namiętnością nasycony, od pięt po sam czubek głowy......

nie w każdym miejskim parku są gołębie, no cóż.....a co do symboliki, hm.... jaoś nie pasuje ani do mnie ani do Ciebie;) gołębich serc nie posiadamy- Ty jesteś typem Modliszki rodzaju męskiego, ja całkowicie bez serca.... swoje potrzeby załatwiamy tam gdzie należy a nie na parapetach, pomnikach itp ;) a skrzydła posiadamy oba-tylko, że moje są śliczne, a Twoje takie sobie;) a gołębie byle jakie;):P

sobie_przyszlam ... poddaje sie... nie zagadam Cie dzisiaj :P Do modliszki mi daleko... blizniak sie klania ...