Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdusia...........

Mamcia uderzyła Misiaczka. Jest mi smutno.

Polecane posty

uprzedź Misiaczka aby pochował wszystki kozaczki Mamci bo znów może byc zadyma...Atak kozaczka na Misiaczka ;)

Gość no drogo
jesteście pojebani jak paczka gwoździ-tylko Misiaczka mi szkoda

Gość PROWOKATORZE
rozgniewałes mnie z samego rańca :o Dopiąłes swego celu, ale juz skoncz o tym pijanym Misiaczku, bo normanlnie krew mi oczy zalewa :o

Przyjaciółko słonko, faktycznie przestał płakać :-) Za to zrobił sie jakiś nerwowy, nie odpowiada na moje pytania i zrobił sobie bułke z kalafiorem smażonym :-( Poszedł do drugiego pokoju i ogląda nasze ślubne zdjęcia :-( A co będzie jeśli i zdjęcia zacznie wąchać? :-(

Gość jak ja lubię takie topiki
humor poprawia natychmiast. A ci co tak biorą to na serio nie widzicie, że to czysta prowokacja ? Ale super. Udało się to komuś. Idealnie! Gratuluje pomysłu. Piszcie jeszcze, piszcie....

Magdusia niech wącha co tam...zawsze lepiej zdjęcia niż kozaczki. A tą bułkę to on sam sobie zrobił?, no dzielny chłopina....ale ze smażonym kalafirem?, cóż muszę kiedys spróbować.

smazonu kalafior ?HMMMM na sniadania? oby Miasiaczkowi nie zaszkodził naparz mu zólka na trawienie ...niech wypije tak profilaktycznie pozdrawiam Magdus i Słonko

Magdusiu pryjacioleczko moja tak mi przykro z powodu misiaczka. Mam nadziej ze nie cierpial zabardzo no i ze mamcia łagodnie go potraktuje, ale przyuznaj sama ze Misiaczek troche sam sobie winien mógl nosa w nie swoje kozaczki nie wtykac. Mimo wszystko życze wam zebyscie doszli do porozumienia i nadal mogli w trojeczke lepic albumiki. Pozdrawiam MaMani :)

Gość Jestem w szoku................
hmmmm i ni e wiem co myslec, jako prowokacja- genialna ale jesli na powaznie to.....

Gość ej no nie rozpierdalejcie mnie
naprawdę nie widzicie, że to prowokacja?????:O:O:O:O:O wszystkie jesteście jakieś nawiedzone?:O:O:O:O:O

Gość ej no nie rozpierdalejcie mnie
do autora/ki topiku---------> zajebista prowokacja oczywiście;) nieźle się ubawiłam;)

Gość to podajcie linki
do innych wypowiedzi. Please.

Gość betakaroten
o rany!!!!! To na serio nie jest prowokacja? Bo nie chce mi sie wierzyć, że są takie dziewuchy :(

Gość kochaj mnie kochaj
magdusiu tez cie kocham a ty mnie?

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo
Ej ja mam wrazenie ze tojakies nawiedzone stworzenie ta Magdusia A Misiaczek to jakis zbok a mamusia to idiotka latem w kozakach smiga ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No chyba ze to takie stare w których idzie do chlewa swinie macac i koniowi dupska nastawiac. Masakra i jeszcze to zdjęcie dzidzi

Miałam nie odpowiadać na pomarańczowe wpisy, ale nie rozumiem dlaczego rzuciłaś sie na zdjęcie mojej dzidzi? :-( Mamcia wróciła dopiero przed chwilą :-( Misiaczek poszedł na 18 do pracy :-( Ma dzisiaj kurs do Jeleniej Góry :-( Z cukrem :-( Mamcia mówi że kozaki będzie trzymać obok swojego łóżka :-( Misiaczek wyszedł do pracy prawie bez słowa :-( Rzucił tylko na pożegnanie: boli mnie jelito :-( Chyba po tej bułce z kalafiorem :-(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ojej Magdusiu to tak dlugo go ten kalafior trzyma? biedny chlop ale Madziu przeciez mial miec kurs do Koszalina dzis po halke dla Ciebie

kolezanka wyzej jak to zrobilas ze tyle schudlas jejku ja tez chce! a magdusia?? no jasne ze prowokacja ale co tam mozna sobie czasem pozartowac no nie?

Gość tak to jest lady lady in red
jak się tylko o odchudzaniu myśli i nosa nie wyścibi z Diet na inny dział:O

witaj Magdusiu, przyjacióleczko nasza ❤️ jak zwykle kłopoty z mamcią i misiaczkiem sprowadzają Cię na kafe! a jak hobby misiaczka? dalej lakieruje łyżeczki? czy ma nowe pasje?

magdusia zasugeruj mamci , że kozaczki owszem przy łóżku- byle nie po stronie głowy, bo kto wie może wam mamcia zasnąć na wieki- najlepiej spytaj misiaczka skoro juz trzymał nos w kozaczkach to niech chociaż z tej całej awantury pożytek jakiś będzie i niech powie czy kozaczki grożą śmiercią

Magdusiu jak Misiaczek bedzie jeszcze w Koszalinie to popros go by i mi twojej przyjaciolce kupil ta halke! Proszę!