Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdusia...........

Mamcia uderzyła Misiaczka. Jest mi smutno.

Polecane posty

Gość ...a ja
Magdusiu, przyjaciółeczko, ja pochodzę z Jeleniej Góry!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry moje przyjaciółeczki 🌼 Nie jest dobrze :-( Mamcia chyba poznała jakiegoś mężczyzne wczoraj :-( Całą noc nie spała, prasowała bielizne i nuciła pod nosem ,,Biełyje rozy\'\' :-( Przyniosła sobie także do pokoju lustro z łazienki i tańczyła przed nim :-( Boje sie że to coś poważnego i że Mamcia nas opuści :-( Co my zrobimy bez Mamci? Kto Misiaczkowi upierze i ugotuje? Kto powie nam co dobre, a co złe? :-( Boje sie że Misiaczek jak wróci z pracy znowu zacznie płakać :-( I znowu jest mi smutno :-(

Gość oj nie dobrze..koniec świata
:O co Ty biedna poczniesz bez mamci? a misiaczek to pewnie samobójstwo popełni bez jej rad :P

Gość heniutek
Mamci ubędzie to się Misiaczek ożywi :P Piękne :D ubawiłam się do łez :D Pisz kobieto (?), zwłaszcza, że język literacki i fajnie się czyta:D Tylko to zdjęcie dziecka bym zdjęła Pozdrawiam

Magdusiu 🌻 Mamci też się coś od życia należy, ale może nie wyprowadzi się tak od razu?! a może \"nowy Papcio\" zamieszka z Wami??? wtedy dopiero będziesz miała wielość historii do opisania :D

Gość nie podnosić tego topiku

Gość uuuuuuuuuuuppppp

magdusiu dam ci dobrą radę - z takim talentem napisz pamietnik i wydaj go- za zarobione pieniążki zaadoptujecie nową mamcię , która nie będzie nosiła ani kozaczków ani bielizny- misiaczek napewno sie ucieszy

Gość sorry ale ja mam wrazenie
ze czytam kretynke, oswiec mnie ty piszesz tak dla zartu i twoje kolezanki wiedza ze to zarty czy poprostu masz taki sposob pisania???

Gość Slonko1335
Magdusia, gdzie jesteś? kawa bez Ciebie mi tak nie smakuje. WRACAJ!!!

Jak dobrze znowu poczytac o Mamci, Misiaczku i Magdusi :classic_cool: Z topiku wynika ze większośc tutaj nie zna Magdusi i bierze to na poważnie :D :D :O

Dzień dobry moje kochane 🌼 Mamcia wróciła do domu zdenerwowana :-( Mężczyzna którego poznała okazał się nie być godnym jej uczuć :-( Mamcia mówi że zamówił po kawie i ciasteczku w kawiarence. Potem wyszedł do toalety, niby to poprawić peruke i już sie nie pokazał :-( Naciągacz , mówi Mamcia :-0 Misiaczek nie wrócił wczoraj z Jeleniej Góry :-( Zadzwonił że ma dodatkowy kurs, bo kolega nie przyszedł do pracy :-( Wszystko mi sie wali :-(

Gość do góry hop siup

Gość ktośy65r56
trzaby było go w jaja walnąć

Magdusiu, tak mi przykro. powiedz Kochana, jak to wpłynęlo na Waszą sytuację materialna, ciasteczk a są takie drogie :( I czy ten Pan w tupeciku (i z tupetem) nie nadgryzł aby swojego (bo wtedy na mcu Mamci zapakowałabym obydwa, kawę do słoiczka i tyle byłoby chociaż pożytku - moglibyście zjeść z Misiaczkiem. Pozdrawiam cieplutko. :)