Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce znów zawalić

Pierwsze randki, jak nie wystraszyć faceta? Czego nie wolno robić?- burza mózgów

Polecane posty

Gość komiczne ale
a to ok, ale przeciez w tym poradniku wlasnie o takich mowa

ale to nie moja wina, że tłumacz był kretynem i semantyka to dla niego obce pojęcie... słowo zołza ma inne znaczenie.... w języku polskim słowo zołza nie określa kobiety miłej świadomej swych potrzeb

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
jakoś w życiu nie spotkałem takich skrajności, każda dziewczyna jest mniej więcej pośrodku pomiędzy dobrą dziewczynką i zołzą, albo zbliża się nieco w którąś ze stron. Ale skrajności odpadają.

Gość do komiczne ale
popieram cie w 100% ! Ja jestem taka sama jak ty i mam dokladnie te same spostrzezenia. Moje `wspaniale` kolezanki uwazaja mnie prawie za wyrachowana suke, tylko, ze ja nigdy nie mialam powodow aby plakac jednej czy drugiej w rekaw, ze facet mnie zostawil czy walil po rogach i jakos o dziwo od 7 lat jestem w bardzo szczesliwym zwiazku ze wspanialym mezczyzna, natomiast one nie i co chwile trafiaja na toksycznych tyranow...

Gość komiczne ale
do komiczne: tytul jest przewrotny, a w poradniku wyjasnione jego znaczenie (ang. slowo bitch oznaczas suke, dziwke, ale jest tez rozumiane jako kobieta niezalena i majaca wlasne zdanie) i mimo, ze nie jestem zwolenniczka poradnikow, ten akurat uwazam za niezly do do komiczne ale: mysle, ze jest nas wiecej :)

Ja z natury bardziej jestem zołzą niż grzeczna dziewczynką...I za każdym razem, gdy próbuję przegiąć w stronę słodkiej niuni lub zimnej suki bez uczuć..to kończy sie to tym, że faceci robią mi spad...

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
trzymaj się pośrodku

Zmierzam do tego, że i niunią i wredotą trzeba umieć być..i może bądżmy po prostu tym, kim potrafimy...nic na siłę...;)

Gość komiczne ale
po co zaraz przeginac? trzeba znac swoja wartosc, ale to nie znaczy, ze powinno sie byc niedostepna skala...ogolnie ja jestem bardzo mila, ale nie dam sobie wejsc na glowe

charakter trudno zmienić....w końcu i tak szydło wyjdzie z worka... Ja muszę pracować nad tym , żeby nie być za ostra, inne, żeby nie być za uległe... Te, które potrafią to wyważyć maja facetów, pozostałe NIE.

szkoda, że nie ma podręcznika: Jak utęperować charakterek:P

Gość podpisuję się
pod powyższym obiema rączkami :) :) :)

Gość do nnnnnnnnnnnnnnnn
Ty jestes kobietą, prawda? Bo taki tekst "Jeśli chodzi o przytulenie się ...będzie mu bardzo miło że oszczędziłaś mu ten krok i wykonałaś go za niego" nie mógł wyjść od faceta. I w dodatku się mylisz! Kazdy facet chce zdobywać, a nie żeby mu usuwać pyłek spod stóp. Jak to robicie, to sie nie dziwcie potem, ze nie jesteście zdobywane i facet was olewa.