xsxs 0 Napisano Październik 2, 2007 Moze snilo CI sie to, ten sen moze byl bardzo realistyczmy. Ale jednak Ci wierze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 3, 2007 kurrr... pół nocy nie spałam bo... czekałam ściskając kołdrę w pięściach :O chyba mnie czeka wizyta na kozetce pies uciekł ode mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja to krzyczę Napisano Październik 3, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 3, 2007 nadchodzi wieczór.... może ktoś mnie przygarnie pod kołdrę? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xdjviodjfmodmdkonv Napisano Październik 3, 2007 trzeba było tak od razu że ci chodzi o chłopa do łóżka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 3, 2007 --> Lusesita de Milagros Dolores Ciekwe co potem na to twoja druga połowa ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 3, 2007 nie musi być chłop :P do baby też przylgnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 3, 2007 Myrevin :O to był żarcik :P nie chodziło o seks tylko o poczucie bezpieczeństwa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 3, 2007 Ciekawe czy da sie przekonać że to bezpieczeństwo chodziło. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 3, 2007 :D brakuje mi go... nie lubię spać sama :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfsgf Napisano Październik 3, 2007 kobito wez sie w garsc to byl paraliz senny na wsi mowiono na to zmora :) kazdemu tos ie zdarzylo albo zdarzy /..... rilax bejbe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ehe... no tego... Napisano Październik 3, 2007 w takim razie nie czytaj topików o duchach, ani tego z ogólnej ani ze zdrowia i urody ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfsgfghj Napisano Październik 3, 2007 kobito wez sie w garsc to byl paraliz senny na wsi mowiono na to zmora :) kazdemu tos ie zdarzylo albo zdarzy /..... rilax bejbe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 nie czytam topików o duchach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xdjviodjfmodmdkonv Napisano Październik 4, 2007 znowu się boisz że cie nastraszy? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2007 tak... :( jeszcze dwie noce śpię sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach