Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

KTO IDZIE TERAZ ZE MNĄ NA FAJKE??

Polecane posty

No i ja dotrwałam szczęśliwie do dzisiejszego wieczora, który nota bene dopiero się zaczyna:DNudnawo sie jednak zaczyna robić, może zarzućcie jakiś niebanalny temat w stylu:jak wspominam mój pierwszy raz:D

wspomnienie --->to mamy problem:D i kto zacznie ,moze rodzynek? zapraszamy wiec do mownicy Wielbiciela:P

wspomnienia oniryczne ---> hehe, od rwania :D a dla kogo ten sprzęt jest dobry, bo właśnie nie wiem co miałaś na myśli...? Mi się bardzo podoba, właściwie już odkładam na niego, ale parę lat zejdzie :D Asiulka ---> nie no wiesz, trochę preferuję, bo przede wszystkim nie jestem egoistą w tych sprawach :p byle nie trwała wieczność, ani nawet pół :D

🖐️ dobrze, ze jeszcze jestescie :) palimy :D ale dzis jakos do tematu przy fajce nie pasuje :( nie wiem wielbicielu, co to za sprzeta wczoraj pokazywales? :D

:-(( ja juz musze Was kochani pozegnac,nyny ide ,bo rano wczesnie wstaje :-((,mam nadzieje,ze mi to wybaczycie:p Milego swintuszenia,palenia i spokojnej nocy:-))🖐️

dobrej nocy Asiulka :D 🖐️ wyspij sie tez za mnie, dobrze? bo ja mam dzis noc przed komputerem :O

wspomnienia oniryczne -> nawet mi nie mow :D gdziez ja wtedy bylam?? :D chociaz ja pewnie bym zemdlala :D

danse no ale co ja miałbym sobie wydłużać?chyba rozum:D whisper jak nie zemdlałaś podczas pierwszego razu, to i na widok tego cacka byś nie zemdlała, ale nogi się uginaja....wielbicielowi...od cieżaru....wieloletnich wyrzeczeń:D

wielbicielu -> balam sieprzez chwile otworzyc ten link :P ale sie odwazylam.. i az usiadlam :D wspomnienia oniryczne -> mojego pierwszego razu? :D takie szalenstwa to dopiero po slubie :P

wspomnienia oniryczne ---> albo z Tobą jest coś nie halooo, że masz takie skojarzenia :p Wszystko jest dla ludzi. Poza tym wiesz... zanim uzbieram, to możliwe, że będę już na tym etapie życia :D

a mi za to dzisiaj nieco \'wydłużono\' pamięć w kompie ;) tak w ogóle to okazało się że pamięci bylo więcej niż wczoraj pisałam ale była spieprzona