Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdf

MAM W BIODRACH TYLKO 92 CM ..TO ZNACZY POSRODKU PUPY...PORAZKA..

Polecane posty

Gość dfdfdf

co zrobic by tylek byl szerszy i większy.

Gość dfdfdf
ale jak bede cwiczyc to beda mniejsze bo schudną :(buuu

Gość
ja mam w biodrach 89 i jestem zadowolona... mam dabrzo zgradną figure, dzięki temu moge chodzić w tunikach, bo nie wyglądam w nich ja gruszka na ktorą ktoś naciągnąć prezerwatywe:P

Gość dfdfdf
ktoś ale ja mam aż 170 cm wzrost wiec sama widzisz..

Gość
naprawde to nie jest ładne jak dziewczyna po bokach bioder ma dwie kulki tłuszczu:o pomyśl ile ma zalet taka drobna figura...

Gość nosząca i już nie mogąca
to się ciesz a nie płacz, ja mam 100 i jestem zrospaczona. (169 wzrostu)

Gość carrotka
Nie przesadzacie? Ja mam w biodrach 95cm przy 176cm i nie moge sie zmiescic w spodnie mojej przyjaciolki o tym samym wzroscie. Ponizej 90cm to faktycznie nieciekawie, ale 92cm przy 172 to akurat.

Gość dfdfdf
i naprawde nie czujesz ,że masz za maly tyłek ?

Gość Nie oglądzasz tego angielskieg
programu "jak sie nie ubierać"? Tuniki są własnie idealne dla kobiet z szerszymi biodrami :) To taka dygresja...

rzeczywiscie jest to ogromny problem :D ludzie nie maja rak i nog a ty masz problem bo masz szczuple i zgrabne biodra :) jak ci malo to cwicz jak samanta poradzila. Spadnie tluszcza ale urosna miesnie wiec przybedzie kilka cm :)

Gość
ja sie czuje świetnie w swoim ciele;) tuniki jak i inne rzeczy na mnie leża idealnie i świetnie w nich wyglądam;) może była bym załamana gdybym miała płaską dupe, ale mam jędrną i zaokrągloną:D tak więc nie marudź... ciesz sie tym co masz;)

Gość dfdfdf
DZIEWCZYNY ALOE CO JEST FAJNEGO W PŁASKIM TYŁKU?DAJCIE SPOKÓJ..

Gość
a jesli chodzi o te tuniki to czasami dziwnie wyglądają na tęższej osobie jak np. są luźne w tali a na tylku sie rozciagają:P może to wynika z złego dobrania tuniki;)

Gość dfdfdf
no ja moze plaskiej nie mam takiej ale wolalabym miec krąglejszą .. kochana polec mi jakies cwiczonka na bardziej okraglejszą i wiekszą pupe..plissss moze jakis link rzuć..

ktos popieram :D jeszcze bedzie czas zeby nabrac w biodrach jak dzieci zaczniemy rodzic :D :D:D ja tez mam w biodrach niecale 90cm i wszystko na mnie lezy dobrze. Nie musze niczego tuszowac :) I modle sie aby tak zostalo do konca zycia. I tylko grubawe kolezanki mi mowia, ze mam waskie biodra. Chyba zaczne im mowic, ze lepiej miec moje waskie niz ich mierzace ponad 100cm. I malo tego - ja nie mam problemu zeby kupic spodnie natomiast one nie moga sie dopiac w pupie i sa poobciskiwane w udach :O

dzięki :O

Gość
nosząca i już nie mogąca... nikt Cie tu nie chce urazić;) nie rób takiej minki;)

dobra już nie będę :)

Gość ECH NIE Z NACIE SIE
A JA MARZE O BIODRACH 100 CM MOJA SIORA MA TAKIE I JEST SZCZUPLA JAK ŻYRAFA A PUPE MA OBŁĘDNĄ I NA BANK NIE WIELKĄ TYKO KOBIECĄ I JĘDRNĄ ..

nie bierz tego do siebie :) zwroc uwage, ze to osoby szczuple czesto sa tu wyzywane od anorektyczek. Wcale nie jest mi milo jak tego slucham ale potrafie zachowac dystans :) przykro mi jesli odnioslas moja uwage do siebie ;) wybacz :)

Gość nie wiem o co tyle krzyku
Głupoty piszecie, mam 93 w biodrach i wcale nie uważam że to mało. Zupełnie normalne biodra, ani małe ani duże,

no dobra :) nie jestem szczupła, raczej taka pulchniutka, ale tylko w rejonie od talii do ud.rączki mam szczuplutkie, biustu prawie wcale. tzn nie miałam bo teraz karmię piersią to mam baloniki :)

Gość guess
a ja mam w biodrach 95cm :O i daze do 89cm ...

Gość
nosząca i już nie mogąca- masz po prostu kobiecą figure;)

Samanto ja nosze rozmiar M i nie raz wyzywano mnie od anorektyczek :D Juz nawet nie wspominam ze jestem na diecie :D:D:D