Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajjjjj

czy naprawde szwabskie płyny, proszki, żele są lepsze od naszych polskich

Polecane posty

Gość zapytajjjjj

persil palmolive ...

Gość ertt tttt
tak, moj tato pracowal w neimczech przywoozil tamte kosmetyki i faktycznie np. plyny do plukania tkanin byly duzo lepwsze trwalszy zapach, tak samo basamy do ciala lepiej sie wchalanialy, chyba nasze toroche pieprza:(

Gość rrrrrruuuuudaasasas
up up up

Podobno, u nas w Polsce nie dadaja takich skladnikow jak na zachodzie. Cena bylaby wieksza a co za tym idzie, mniejsza sprzedaz bo Polakow podobno na nie nie byloby stac

Gość na allegro ceny
płynów do garów, zeli do mycia są takie same jak polskie, tylko dochodzi koszt przesyłki i maja fajne zapachy płynów do mycia naczyn, jakis owoce lesne u nas cytryna, mieta, pomarańcza

Gość a czy ty myslisz
że niewolnicy na plantacji bawełny dostawali to samo co właściciele?

Gość klarra Witz
co znaczy szwabskie? jak sie nie znasz to nie pisz,szwaby to poludniowe "wojewodztwo" niemiec,a reszte Niemiec to jak nazywasz?

Gość zapytajjjjj
tez szwaby i uwazam ze powinni zginąć w komorach gazowych :)

Gość nie wymądrzaj się tak
resztę niemiec nazywamy tak samo, czyli szwaby :) A co szwaby na ten temat myślą mam bardzo głęboko

Gość wybaczcie
ale jak pomysle o hitlerze o naszych rodakach, ci co przezyli w obozach, o tym co opowiadają no to sorrry............... nasze stosunki polityczne z tym krajem zawze beda napiete och az rzygac mi sie chce a do tego niektóre szwaby jeszcze po 50 latach kuuu.....wa przypominaja sobie ze maja chate w polsce i koniecznie chca ja odzyskac

Gość zapytajjjjj
dodam wiecej to sa szwabskie ryje

Gość zapytajjjjj
to ze nie lubisz szwabów to nie podszywaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mozesz smiało m,ówic za siebie

Gość tak zostało przyjete niemcy
to szwaby! naród spokrewniony z hitlerem i tyle, historia sama mówi za siebie... tak było jest i bedzie szkoda tylko cierpienia naszych rodaków

Gość zapytajjjjj
no wlasnie i szwaby zawsze pozostana szwabami wrednymi ktorzy powinni zginac w gazie

Gość klara Witz
tak ich nazywasz bo nie masz pojecia skad to sie wzielo i powtarzasz za innymi,a tak poza tematem to bardzo agresywna jestes,moze melise pij przed snem i ogranicz uzywki dziecko ,a bedzie lepiej naprawde....

Gość zapytajjjjj
klaro malo mnie to obchodzi skad to sie wzielo i nie probuj sie tu wymadrzac, za meliske podziekuje wypije zwykla herbatke

Gość loooo matkooo
wszystko lepsze z niemiec,wierzcie mi,polska sie kryje ,na nic pieniedzy nie maja,na wszystkim cygania,znajome mowia,ze i z anglii lepsze,z polski wszystko cienkie,tez woze dla siebie duzo produktow z niemiec

Gość ewka24
jak najbardziej na tak! w 100% sa lepsze od polskich produktow, wiem bo sama od wielu lat uzywam niemieckich specyfikow :] pozdrawiam

Gość ewka24
jak najbardziej na tak! w 100% sa lepsze od polskich produktow, wiem bo sama od wielu lat uzywam niemieckich specyfikow :] pozdrawiam

Gość wertypoiulk
tak!!!