Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwceee

CZY KOBIETA WAŻĄCA 55 KILO I MIERZĄCA 170 CM WZROSTU MOŻE BYĆ ATRAKCYJNA?

Polecane posty

Gość leniwceee

tak sie zastanawiam czy taka chudzinka moze być atrakcyjną laską ?

Gość leniwceee
dziewczyny o takiej wadze i wzroscie takim albo wyższym podawajcie swoje trzy podstawowe wymiary :) zobaczymy czy mamy podobne :) oto moje biust 94 talia 74 biodra 94 czuje sie bardzo chudo i moze przez to wydaje mi sie ze nie mam powodzenia u facetow.

Gość no właśnie.........
jesssuu ty masz po prostu najebane:O

Gość rxcffg
u mnie taka kobieta jest skreślona. wole okrąglejsze i tyle.

Gość leniwceee
ja najebane? ja mam juz 26 lat i chyba rozumeisz ze te wymiary są jak u nastolatki a nie dojrzałej kobiety kr\tóra ma być matką kiedyś.

Gość no właśnie.........
ile jeszcze tych pojebanych topików założysz?:O lecz się:O

Gość no właśnie......... .
LECZ SIE PIZDO GŁUPIA.

Gość Kamilka19lat
Pytanie chore roznie mozna wazyc i meic zupełnie inny wyglad niz sugeruje BMI czy inne wskazniki.Poza tym wazne czy ty sie sobie pdobasz i dobrze czujesz z taka waga.jesli ci ona odpowiada trzymaj taka jaka masz sa tego plusy młodziej sie wyglada jesli to jest wynikiem zdrowego trybu zycia tym bardziej korzystne dla zdrowia

Gość buheheheheee
jak taka stara jesteś to może od razu lepiej połóż się do trumny i poczekaj aż umrzesz:D

Gość autorka topikaa
jest za stara na tak mala wage a nie na odwrót.

Gość Kamilka19lat
Jelsi moge cos dodac na marginesie mam własne doswiadczenia w tej materii otóz wzrost podobny do autorki topiku 169cm i wazyłam do 14 roku zycia 50-54kg czułam sie swietnie.Pozniej niestety zaczełam tyc przez łakomstwo przytyłam do 68kg majac 17lat przestałam miec powodzenia u płci przeciwnej,zaczeły sie u mnie np problemy z miesiaczkowanie nieregularne obnizyła sie moja samoocena ogólnie ten okres wspominam koszmarnie.Zaczełam sie powoli odchudzac małymi krokami i schudłam do 56kg moje problemy ten które miałam znieły jak reka odjał

Gość Kamilka19lat
a co ciekawe jak miałam ta nadwage majac 15-16lat miałam 10razy mniejsze powodzenie niz szczupłe 25latki nawet 30latki

Gość masz zryty beret że pytasz

Gość chcialabym
tylko zaznaczyc, Kamilko, ze ty nigdy zadnej nadwagi nie mialas.....

Gość autorka topikaa
akurat smiech na sali. jak mozna miec biodra i biust ważąc 55 kilo na taki wzrost wtedy to żaden facet nie leci na laske .i koniec gadki.

Gość szkapo utyj i tyle
a potem spierdzielaj stad juz.

Gość Kamilka19lat
nie miałam nadwagi z punktu widzenia bmi lecz na bilansie 14latka do szkoły sredniej lekarka powiedziała mi ze mam nadwage poza tym miałm grube uda twarz za duzo tłuszczu zle sie odzywiałam wygladałm co tu duzo mówic zle i grubiej od rówiesniczek

Gość Kamilka19lat
przy miom wzroscie dało sie ukryc mankamenty figury odpowiednim strojem lecz on mnie postarzał ciezki to był okres w moim zyciu

Gość fikaśna
nie ma się czym przejmowac ponieważ mam tyle samo wagi wzrostu i lat za to urodziłam dwoje wspaniałych dzieci i wogóle ne przytyłam jestem z tego powodu bardzo zadowolona bo większiśc kobiet po urodzeniu dziecka chciałaby wyglądac tak jak ja a facet ma zaakceptowac cię taką jaką jesteś a jeżeli coś mu się niepodoba to niech spada i szuka takiej jaka mu odpowiada.

Gość nie wiem skąd taki pomysł
ale farmazony piszecie, za niska waga na ten wzrost ? mam 33 lata itą samą wagę i co mam się pochlastac bo za mało ważę ? gdybym napisała że ważę 70 kilo napisalibyście że jestem starą tłustą świnią i mam nie źrec tyle....

Gość moja mama ma 50 lat
172 cm wzrostu i waży 57kg więc nie rozśmieszajcie mnie z tą wielce NISKĄ wagą w TYM wieku:D:D:D:D

Gość dfdfdfd
twoja mamma to chodzący szkieletor.

Gość 164 i 59 kg matka 3miesięcznej
"urodziłam dwoje wspaniałych dzieci i wogóle ne przytyłam jestem z tego powodu bardzo zadowolona bo większiśc kobiet po urodzeniu dziecka chciałaby wyglądac tak jak ja" gratuluję samooceny i zapatrzenia w siebie, skromności odrobina nie zaszkodzi, może jestes chuda ale na pewno masz paskudne rozstępy

Gość sorry ale 164cm i 59kg
to raczej tłusty baleron:O niby kto ci zazdrosci i czego?:O

Gość kolorooowaaa
i znowu kolejny debilny temat z serii zakładanych przez zakompleksione najczesciej grubaski. Mówcie co chcecie ale jak swiat istnieje, tak wieksze powodzenie maja osoby szczupłe niż grubawe czy z nadwagą! kto by czego nie gadał... Podane parametry to nie jest osoba chuda, to zależy od kośćca czyli grubości kości. Ja mam np cienkie kości i przy wzroście 170cm ważę 56 kg i wyglądam szczupło, ale nie chudo. Mam wymiary 90-65-90. I mam biust 70 C. To źle???? paplajcie grubaski co chcecie....ja wiem swoje :D

Gość jeśli ważysz aż 56 kilo
przy wzroscie 170cm i masz delikatne kosci to na pewno nie wyglądasz na szczupłą

Gość nnnnnmmmm
a ja mysle ze osoba ktora zalozyla ten watek ma nadwage i celowo osmiesza te szczuplejsze... jak juz sama sobie odpisuje:/ a tak w ogole to ja tego nie rozumiem, dziewczyny przestancie sie nawzajem obrazac, na tym swiecie jest chyba miejsce dla chudych jak i dla tych grubszych;) kazdy ma prawo wazyc ile chce