Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosaaaa

nie daje rady z siwymi wlosami. mam juz dosc!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość siwowlosaaaa

nie nadążam z farbowaniem ciagle mam siwe odrosty. mam dopiero 30 lat!!!! jak tak dalej pojdzie to bede lysa :-( mam cienkie i slabe wlosy ale rosna bardzo szybko. z natury jestem szatynka wiec odrosty szybko widać . chcialam przejsc na troszke jasniejsze kolory np jasny braz ale wowczas na tych siwych wychodzi taki rudy kolor a na reszcie wlosow normalny brąz .

jeżeli masz faktycznie sporo siwych to przejdź na blond - z czasem odrosty coraz mniej się będą rzucać w oczy

Gość ooIga
Zrób sobie jasne pasemka

Gość eeeeeeeeeeee
ile masz lat :O:O:O

Gość siwowlosaaaa
ale to przejscie na blond nie jest takie proste bo na siwych wszelkie blondy wychodza mi na rudo albo wogole te jasne farby nie kryja siwych. poza tym w blondzie mi nie jest do twarzy :-( pasemka tez juz testowalam tez sa widoczne odrosty takie pol siwe pol ciemny braz(moj naturalny kolor) no i reszta wlosa -kolor zalezny od pofarbowania- nie wyglada to zbyt ladnie

Gość siwowlosaaaa
juz pisalam- 30 lat

Gość Taaaka tam
no to uzywaj np. waxa i dobrych odzywek a maluj u fryzjera a potem tylko odrosty. ;]

Gość siwowlosaaaa
tak tylko ze farbowanie odrostow tez oslabia cebulki wlosowe bo musialabym to robic co 2-3 tygodnie. wax nie dziala na moje wlosy owszem sa lsniace po nim ale sie szybko przetluszczaja i i tak wypadaja nadmiernie. niby wizualnie mam zdrowe wlosy ale wypadaja od tego ciaglego farbowania

Gość Taaaka tam
kup sobie skrzypowite albo silice .. szampon dermena bardzo szybko dziala na wypadanie włosow.

Gość zainwestej w super dobrego
fryzjera, niech ci zrobi jakis fajny kolor, moze jakies oasemka, napewno ci cos doradzi

Gość karo13
Używam 8 garniera, próbowałam jasne, ale nie były dobre.

Gość siwowlosaaaa
po dermenie i tych wszystkich tabletkach ze skrzypem wlosy rosna jeszcze szybciej wiec i czesciej je musze farbowac. normalnie błędne koło! nie stac mnie na dobrego fryzjera co 3 tygodnie a poza tym musialabym jeszcze stracic na podroz bo mieszkam w takiej dziurze ze niby jet tyle fryzjerow ale jacys tacy beznadziejni

ja sama sobie farbuje loreal casting-farba bez amoniaku,na 28 myć-skoro tak często dajesz farbę to pomyśl o farbach zmywalnych,które mniej szkodzą włosom-przynajmniej ja doszłam do takiego wniosku-po co farba,jak za miesiąc już widać odrost,a raczej siwe włosy i trzeba znowu cos z tym robić (staram się farbowac zbliżonym kolorem do naturalnego (ciemny brąz,na pudełku opisany jako jasny :-)) oprocz tego od trzech lat łykam tabletki na wzmocnienie włosów,wcale szybciej nie rosną,tylko mniej wypadają

Gość siwowlosaaaa
tylko ze te szampony koloryzujace to z bardzo nie pokrywaja siwych wosow. wlasnie dzis zrobila jakims szamponem koloryzujaym z venity do 24 myc i na skroniach za bardzo nie pokryl siwych .no mi akurat po tych tabletkach rosna jak szalone

Gość siwowlosaaaa
a poleccie jakis dobry szampon kryjacy siwe wlosy. wczoraj wyprobowalam z venity multi olor i nie za bardzo sie sprawdzil. czy ktos stosowal z joanny ale nie w szamponecce tylko taki normalny . jest jeszcze z mariona tez nie w saszetce tylko w kartoniku. ni wiem czy one kryja siwe w praktyce bo na pudelku venity pialo ze perfekcyjnie pokrywa siwe ale to guzik prawda. castinga w mojej miescinie nie ma do kupienia

Gość wybacz ale nigdy nie uwierzę
w to, ze kupisz u ciebie szmpon koloryzujący MARION, a L`Oreal już nie:O

Gość siwowlosaaaa
no wlasnie wczoraj przeszlam cale miasteczko wzdluz i wszez i marion byl i ta venita ktora kupilam ale castingu nie bylo w jednym sklepie kobietka powiedziala mi ze nie sprowadza bo za drogi i by nie sprzedala. za to marion venita henna z venity sprzedaja sie bardzo dobrze bo sa tanie. z joanny byly tez ale akurat nie te kolory co chce bo tylko blondy i jakies czerwienie a z brazu nic