Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalogowany nick

LUDZIE TO JEDNAK OBRZYDLIWE SA..!

Polecane posty

Gość malgorzatkaaaaa
zreszta to sa normalne funkcje czlowieka nawet jak by przy mnie maz puscil baka nic by sie nie stalo... To wedlug twojej teorii sam jestes obrzydliwy, naprawde tak o sobie sadzisz?

Odp na pytanie do mnie na poprzedniej stronie: nie, nie byłam nigdy wzwiązku. Zgadzam się częsciowo z autorką, a częściowo z Wami. Z autorką - bo uważam że estetyka przede wszystkim, nieświeży oddech/pierdzenie/inne mało apetyczne czynności przy partnerze ODPADAJĄ! Zgadzam się z Twoim swiatopoglądem, ale nie z tym, że jesteśmy na to skazani. Z Wami - bo zdecydowanie pierdzenie w nocy czy co 5 minut nie jest normalne, jeśli ktoś tak ma, to jest to choroba, nieświeży oddech może sie zdarzyć, ale nie jest to u zdrowych ludzi częste. Można załatwiać się po cichu, wyjść jeśi musisz pierdnąć, umyć zęby, wypłukać usta płynem antyseptycznym. Ale nie zgadzam się z tymi z Was, którzy twierdzą, że jest to nieważne i nie wyobrażam sobie, jakbym mogła nie zwracać na to uwagi...

Gość
zgadzam sie z aurorka, to jest oblesne, seks jest obloesny, jak przypadkiem wejde na jekies topiki o seksie szczegolowo opisujace rozne obrzydliwe czynnosci to rzygac mi sie chce! jak tak mozna, ludzie! mam nadzieje ze jeszcze tan swiat kiedys zmadrzeje, uwazam ze jestesmy na tyle niedorozwinietym pokoleniem, ze potrzebne sa ludziom takie zwierzęce wybryki:/ ale kto wie... moze w przyszloscie za ileeeeś lat lat, wiekow bedzie lepszy sposob na dzieci i seks nie bedzie potrzebny a ludzie beda uzywac wieskszej czesci mozgu i nie w glowie im beda takie rzeczy..:/ naszczescie ponoc coraz wiecej jest takich ludzi ktorzy nie akceptuja tego typu \"rozrywki\", jest im to nie potrzebne i moze idzie ku dobremu, ze niektore pokolenia juz dawają znaki ze swiat powoli bedzie sie zmienial i wychodzil z mody na seks. nap. ja naleze do takich ludzi:P moze bede swiatowa..?:) coz, mam mistrzowska liczbe w numerologii:P bardoz ciekawe czy kosmici ktorzy uzywaja wiekszej czesci mozgu, tez sie tak tragicznie zachowuja, moze kiedys im to bylo w glowie gdy byli mniej pojętni... Zycze całej kuli ziemskiej, abysmy jak najszybciej sie rozwijali, pozdrawiam;*;*

To po jaką cholerę uprawiać seks od razu po przebudzeniu, skoro człowiek wtedy czuje się nieświeżo? :O Sama sobie wymyślasz problemy, inteligentko. Ja akurat zęby mam bardzo zdrowe, kamień usunięty, i nieświeży oddech nie jest u mnie stanem chronicznym ani nieusuwalnym :O I mój Ukochany często zaprzeczał, gdy twierdziłam że mam nieświeżo w ustach i muszę iść umyć zęby. Tobie to trudno zrozumieć, bo mierzysz ludzi swoją miarą, ale ludzie ZADBANI, prawidłowo się odżywiający, dbający o swoje zdrowie nie mają takich problemów jak gazy, smród z ust itp. I ja do nich należę - ty oceniasz mnie szyderczo jako \"chodzący ideał\", ale z nas dwóch to ty masz problem, a nie ja.

Gość zmijjka
A mój pot pachnie jaśminem, a gówno pomarańczą.

Nie wiem jak wy sobie wyobrazacie związek z facetem:o A jak tak któreś z was zachoruje.. to najmiesz pielęgniarkę??? Jak bedziesz w ciąży i zaczniesz rzygac to facet powinien oddalic sie galopem, zeby nie widzieć, zamiast pomóc??? Ech... miejcie najpierw faceta to potem pogadamy.

Gość niezalogowany nick.2
up

Gość umcykumcyk
daremne. ...Wszystko co Cię brzydzi- autorko..... Jest albo kochane przez mojego faceta (" moja bździnka jak malinka") albo go podnieca ( moje ciało rankiem- PRZED PRYSZNICEM) i radzę zejść na ziemię Pani higieno, wszystko co Cię tak brzydzi jest naturalne i przez ludzi się kochających tolerowane. Nikogo to nie brzydzi ani nie odtrąca.

Gość umcykumcyk
zmijjka podsumowała to najlepiej!

Gość skalpel i nożyczki
Kochani, a byliście kiedyś w prosektorium? Człowiek to skóra naciągnięta na gnaty i skrywająca kilkadziesiąt kilogramów flaków, wydzielin, płynów, gówna, galaretowatego tłuszczu i tak obrzydliwych rzeczy, że opisać się nie da. Uprawiając sex jakoby o tym zapominamy, a różnica przecież tylko w temperaturze ( no, chyba że ktoś uprawia seks z trupami..... ) I cóż z tego, że się umyjecie, wypachnicie, wyszorujecie i zdezynfekujecie? Pod skórą nadal jesteście zbiornikami śmierdzącego syfu :) Gdyby tak na to patrzeć, to chyba nikt nie uprawiałby seksu :) Na szczeście większośc z nas jest normalna. A Tobie Lolitka 27 serdecznie współczuje. Chyba nie miałaś jeszcze nigdy orgazmu? A może ty jesteś ta karmelitka z topiku o klasztorze? :D