Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ronny

Mam problem.......

Polecane posty

Ivanka 34---> a spróbuj spojrzeć na problem autora odrzucając zupełnie watek o chorobie. Skup sie tylko na jego rozterkach dotyczących wyboru kobiety... ronny----> a nie wydaje Ci sie ze w życiu chodzi tez o to żeby być UCZCIWYM !!! tak zwyczajnie...po prostu...

O to że to ściema, Ivanko. Facet nie dość ze ma wieelki dylemat która wybrac i zachowuje sie po świńsku to jeszcze skamle na necie o zrozumienie, równocześnie bawiąć sie świetnie na pomarańczowych nickach na innych tematach. A Komiczne ma kumpla który identycznie postepuje:P

mandywendy---ja wybrałem kobietę z którą chcę być....... tylko czekam na Jej odpowiedź........ na Jej słowo.....

Gość ejbisi
ronny - topic ma 7 stron a ja czytałam tylko 1 str ale powiem Ci, że u mojego taty jak miał 30 lat i maleńkiego rocznego synka wykryto raka i dano mu pół roku życia. Odbył operację, ale lekarze uważali że to nic nie da tym czasem tata ma już 65 lat i żyje i ma się dobrze :D

Teraz to nie rozumiem...czy to kpina...?..bo z drugiej strony smutny facet nie podawałby się za Adolfa Hilera...bo by mu nie było do śmiechu...już sama nie wiem ..może dlatego że jestem tak wrażliwa..tak współczująca..to chcę pomagac innym..trochę zgłupiałam..

nefrytowakotka-----nie wierzysz , że jest Ta druga pani........ a po drugie raz się spotkałem z przypadkiem by jakiś człowiek oszukiwał na tema swojego zdrowia....... a tym przypadkiem jest ten zajefajny koleżka komicznego człowieczka....... ps. nick całkiem trafny....

Ivanka 34----> widzisz...inaczej sie na to patrzy jak nie bedziesz myslec o tej chorobie...ja tez jestem wrażliwa i przejmuje sie takimi historiami... A ta straszna choroba...widac dla autora nie to jest w tym momencie najważniejsze...

Autorze, ja nie wierze że jestes chory. Druga pani jest a jakże i dlatego moja wiara w to co napisales znikła. Ktoś kto jest naprawde chory nie zachowuje sie ja Ty. Rozumiesz?

Autorze topiku--->jak jesteś taki smutny...to dlaczego tak fajnie bawisz się na innych topikach?...przybierając różne formy pomarańczowych wpisów..zresztą do głowy by mi nie przyszło byc Adolfem H.

nefrytowakotka, mandywendy co Wy możecie wiedzieć na temat zachowania sie człowieka w takiej chorobie...... raczej wątłe to jest.........

Nie jestem żadnym A.H. ...czasem też potrzebuję się uśmiechnąć trochę...... i napisać jakiś głupi tekst..... tak chyba ma każdy....... prócz R.Giertycha , u którego nigdy nie widziałem uśmiechniętej twarzy.....

jakiej chorobie...? koles patrzy jak tu wykręcic swinstwo swojej babce... a choroba to swietne wytlumaczenie.... a ja nie dymam na boku, tak jak Ty to robisz synku

Ivanka 34----- dziekuję za te kilka ciepłych słów które wcześniej wypowiedziałaś...... komicznie---sam napisałeś kilka postów wcześniej , że dymasz na boku....

Autorze.. i widzisz masz problem bo ja bardzo dokladnie wiem jak zachowuje sie człowiek śmiertelnie chory. I nie jest to zachowanie w w twoim stylu. Wystarczy??? Ivanko, nie przejmuj sie.... czasem tak jest.

ja to tez bez komentarza juz chyba pozostawie..bo swiata nie zbawie na sile... ronny----> masz racje, ja nie jestem chora..ale nie wiem czy przyszly by mi takie absurdalne pomysly do glowy z powodu choroby. Twoja choroba nie daje Ci absolutnie prawa do takich zachowan...i w zadnym stopniu Cie nie usprawiedliwia.. to TYLE w tym temacie!

nefrytowakotka----i każdy tak samo się zachowuje...... identycznie.....

ejbisi --> szkoda ze nie czytałaś do końca. Uśmiałabys się. A ronny :D Co tu dużo mówić. Jest bohaterką tragiczną - jak antygona. :D ps. Z tymi pomarańczowymi nickami jest świetny :P :D

aa.. jeszcze coś mi przyszło do głowy. Kto, bedąc śmiertelnie chory, mając wielki dylemat życia - kogo wybrać (przed śmiercią) pisałby na kafeterii o swoich problemach i uzerał sie z nami? Przypuszczam ze nikt. Nie szkoda Ci czasu na takie rozmowy??

komiczne---teraz to się tłumacz......... jaki Twój koleżka taki i Ty sam nie ma co sie okłamywać....

koktail--dlaczego mam taki dylemat...... ponieważ Ta druga daje mi nadzieje na lepsze jutro..... silnie mnie wspiera duchowo...i kocha.......

ronny żałosny synku bez jajec.. ja mam jaja, i jesli cos robie to mowie o tym wprost... nie sciemniam jak Ty, nie robie sobie kpin z narzeczonej... jesli chcialbym napisac ze zdradzam to by sie strone pozniej nie tlumaczyl... tylko tacy żałosni chlopcy jak ronni tak robia... kazdy na tym forum wie, jaki mam stosunek do zdrady.... a takiem leszczykiem jak Ty gardze...

nefrytowakotka---a jest jakiś schemat człowieka chorego...powiedz mi...ja nie znam takowego.....