Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sawewa

ZABURZENIA ODDYCHANIA

Polecane posty

Gość sawewa

Co może być spowodowane zaburzeniami w oddychaniu??Nie potrafię normalnie złapać oddechu. Muszę albo na siłę ziewnąć albo pochylić się do dołu. Czuję jakbym oddychała na pusto. Czy to może astma??

Gość no i co-
niewiem co to może być ale mój mąz ma to samo , podaj wiecej szczegółów np, gdzie pracujesz , od jak dawna to masz? pozdrawiam

Gość sawewa
Ja nie pracuję nigdzie. Siedzę w domu. Już tak kiedyś miałam. Byłam u pulmunologa ale nic nie stwuerdził. Po jakimś czasie samo przeszło. Terza mam nawrót. I nie wiem co z tym robić.

Gość haitti_123
ja co jakis czas mam takie uczucie jakby mnie coś przyduszało, jakbym brała za mało powietrza... Na początku myślałam ze może biustonosz za obcisły nosze ale okazało się ze to nie to. Alergolog przepisała mi leki rozszerzające skrzeliki i jakieś przeciwastmatyczne i jakos pomagało. Potem po zrobieniu spirometrii inny lekarz stwierdził ze astmy na pewno nie mam a robiłam to badanie dwa razy juz po odstawieniu tamtych leków tylko ze w tym czasie akurat duszności sie nie pojawiały. No i tez nie mam pojęcia co to czy ze stresu ?? nie mam pojecia... piszcie jak to u was zdjagnozowali :)

Gość sawewa
Mi też robili spirometrię ale to ze 4 lata temu. Nic nie wykazało. Dostałam jakieś wziewne od astmy{????} i pomogło. A teraz znowu jakieś nawroty.Czasami mam wrażenie , że się uduszę.

Gość izzzzzzzzzzz
NERWICA

Gość sawewa
Wcale nie. Żeby to była nerwica to te objkawy utrzymywałyby się cały rok i wtedy kiedy się denerwuję.A tak nie jest. Więc to chyba wykluczamy.

Gość izzzzzzzzzz
nie jest prawdą ze objawy nerwicy trwaja cały rok,ani to ze objawy sie pojawiają kiedy człowiek jest zdenerowowany.Tak naprawdę objawy nerwicy czesto pojawiają sie pozornie bez przyczyny,kiedy odczuciowo jesteśmy spokojni.Wiem,bo sama mam nerwicę.

Gość izzzzzzzzzz
A głównym objawem nerwicy sa zaburzenia oddychania.