Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc albo nie byc oto

kolejny raz sie ponizam i dzwonie do niego

Polecane posty

Gość aśa
Było Brzydulo ale moim problemem nie jest waga. Bardzo bym chciała żeby tak było. Wagę można zrzucić. pozdrawiam, mam do dupy i to nieźle.

Gość aśa
A brzydkie kobiety Marina w ogóle nie mają szans. TAKA RÓŻNICA. Ładne przynajmniej wiedzą, że są akceptowane. A to już luksus.

Gość być albo nie być oto
marinaaaa ----->> oj mam swoje zycie... ale wiesz zawsze raźniej jak masz sie do kogo przytulić...

Gość aśa
Być albo nie być oto.. w tym wypadku Marina ma rację. I znowu WY ładne górą. Bo Wy jeśli tylko zechcecie możecie sobie samca do przytulenia znaleźć.

Gość marinaaaa
byc albo nie byc: jasne, ale przytulac sie do byle kogo, to jak dla mnie zadna atrakcja

aśa ----->> ja nie chce wybierac!!! ja chce tego którego kocham!! a on mnie nie chce!! więc wcale tak zajebiscie nie jest...

Gość marinaaaa
asa: jak widzisz, byc albo nie byc nie jest najszczesliwsza, mimo ze ladna...i co?

Gość aśa
Mnie także wiele razy nie chciał ten którego kochałam. Słuchaj Marina, ale ona wie że jest atrrakcyjna, wie, że może się podobć, tak samo zdaje sobie sprawę z tego że prędzej czy później spotka innego mężczyzne któego pokocha i który pokocha ją. Powinna się cieszyć z samego faktu że jest akceptowana, ale ona chyba na to nie zwraca nawet uwagi. JA w ogóle mogę o czymkolwiek zapomnieć, mnie się ludzie brzydzą a co dopiero mówić o kochaniu.

ja jestem z tych ludzi co jak sie raz zakocha to trudno sie odkochac i zakochac w nowym osobniku....:(

Gość aśa
Ale przynajmniej masz tą możliwość. Kurewską szczęściarą jesteś, więc nie rozpaczaj.

aśa --->> moze masz i rację... taka nasza natura, że nie doceniamy tego co mamy...

do asa jesli twierdzisz ze jestes,,brzydka\'\'-to jest to najmniejszy problem;-)wyglad zawsze mozna poprawic.nie trzeba brac kredytu-bo potem jest jeszcze klopot -bo trzeba go splacic ,he he jest tyle mozliwosci,mozesz przefarbowac wlosy,odpowiednio je podciac,np,zrobic sobie,,paznokcie\'\'za friko,mozesz zmienic styl ubierania,i najwazniejsze-podejscie do samej siebie;-) ja jestem ladna dopiero od roku he he zmienilam kolor wlosow,zapuscilam je,zmienilam calkowicie styl ubioru,zaczelam sie czesciej usmiechac;-) i naprawde czuje sie z tym dobrze;-) ps,napisz ile masz lat i z kad jestes;-)

Gość aśa
Więc bądź mądra i doceń to co masz.

Gość marinaaaa
asa: przyznaje Ci racje, w tym ze byc albo nie byc przesadza i zachowuje sie po gowniarsku, zalosnie i sentymentalnie; poza tym, nie wiem, co Ci napisac; zycie niestety nie jest sprawiedliwe...

Gość marinaaaa
ale co jest z Toba zle? brzydka twarz?

Gość aśa
Anitka u mnie nie jest to kwestia włosów czy paznokci. Ile razy mam powtarzać. I nie jest to problem podejścia to siebie. Bo z tym to do psychologa. U mnie jest taki problem, że to ludzie się mnie brzydzą i nie szczędzą uwag.

marinaaaa ---->> bo ja z tych co nawet płaczą na kreskówkach :P ale taka jestem, chociaz z tym walcze i próbuje sie zmienić.. bo jak ktos kiedys mądrze powiedział kto ma miękkie serce...powinien mieć twardą dupę...

Gość aśa
Z tą różnicą, że Ty nie twardą a fajną dupe masz. Kurewsko Ci zazdroszczę.

Gość marinaaaa
byc albo nie byc: Dziewczyno dorosnij! ja tez placze ogladajac filmidla, ale zycie to nie film do cholery! te teksty: ja go kocham, powiedzial, ze teskni, nikogo wiecej nie pokocham, chce wlasnie jego...itp to niezly dol; poobserwuj zycie - nie ma ludzi niezastapionych; zeby on jeszcze byl czegos wart, to bym Cie rozumiala; co tez telewizja i ksiazki zrobily masom...

Gość uciekam od takich
szanuj się kochana , bo jak sama siebie nie uszanujesz to nikt tego nie zrobi, spróbuj spojrzeć na to wszystko z boku i bez emocji choć bardzo trudno jest to zrobić, koleś zabawił sie twoim kosztem a ty skomlesz daj spokój i odpuść , powiedz sama sobie że nie jest ciebie wart i odpusć , bo najgorsze to gdy kobieta staje sie żałosna

asia no proszę Cię... jakoś mi to nie pochlebia, że spotykając się z gościem zastanawiam się czy mnie naprawdę lubi czy chce tylko przeleciec!!!! Nawet nie wiesz jak bym chciała byc z kims kto mnie kocha za to kim jestem, jaka jestem... a nie z kimś kto udaje miłość tylko po to żeby Cie przeleciec....!!!

marinaaaa ----->> ciężko mi to przyznac ale masz rację jak cholera...:/

Gość aśa
Przynajmniej wiesz, że Cię akceptuje. Ja jak kogoś spotykam to już jestem pewna że jeśli nie od razu to za kilka minut zaczną się nieprzyjemne komentarze na temat mojego wyglądu. W dodatku jebane tchórze nie dzielą się ze mną gdy jesteśmy "sam na sam" tylko zaczynają się rozkręcać w towarzystwie. Zazdroszczę Ci. W dodatku robisz komedie ze swojego życia. A tyle dostałaś w kurwa pakiecie startowym.

Gość oj dziewczyny dziewczyny

Gość wszystkie jestescie dobree

Gość jabym napewno
nie dzwoniła do faceta!!

Gość ---- aśa
AŚA, dasz mi mejla? pogadałybyśmy ;) co Ty na to?

Gość -----aśa
poważnie. dawaj mejla, chciałabym pogadać

Gość aśa
Dlaczego nie chcesz tutaj pogadać?