Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc albo nie byc oto

kolejny raz sie ponizam i dzwonie do niego

Polecane posty

Gość ja/ poprzedni ------aśa
wszystko? wszystko jest we mnie brzydkie? cała twarz. no, koszmarna i tyle.

a Ty? powiesz co jest nie tak?

Gość agnesina
Moze sama sobie wmawiasz te brzydote, wybierz sie do dobrego fryzjeras, do wizazystki. poleci ci jaka miec fryzure by korzystniej wygladac, jak sie msalowac, ubierac. i sam fakt ze zmienisz cos w sobie doda ci lepszego samopoczucia.

Gość aśa
Nie ;) Bo zostało jeszcze zniekształcone ciało, które świadomie pomijam ;) Trzeba byc realistą.

Gość aśa
Nie mi Agnesina ;) Jeśli kości są zniekształcone, to żaden fryzjer nie pomoże.

Gość evitagen2
no pewnie ze mozliwe, wlasnie caly czas o tym pisze sam sie przekonalem o tym kupe lat temu i to nie kwestia wygladu, niestety czasami zeby ludzie to zrozumieli tzreba ich do tego przekonac swoja osobowoscia

czemu piszesz ze TRZEBA? czemu TRZEBA? co Ci to da? komu TRZEBA? tego realizmu? Tobie chyba nic dobrego to nei przynosi nie mowie kurde o pozytywnym mysleniu, daleko mi do tego moje wlasne myslenie jest koszmarnie negatywne ale WIEM ze to nie powoduje nic dobrego WIEM ze wszystko jest mozliwe ;wiem tez ze to jakaś "jedna taka szansa na sto" ...

powiesz TY coś wreszcie? kości sa zniekształcone? i co? nieodwołalnie na zawsze?

Gość aśa
I Tobie takie "pseudo" pozytywne myślenie pomaga? Mi nie, nie potrafię. Zdaje sobie sprawę z tego w jakiej się znajduje sytuacji. W sumie rozumiem ludzi, że się mnie brzydzą. Boli mnie tylko ta cholerna niesprawiedliwość.

wcale mi nie pomaga dlatego tu jestem bo mam jakieś glebokie doły bo jestem taka brzydka ze nkt sie mna nigdy nie zainteresuje bede juz zawsze sama ;(

Gość aśa
Ja też ;) Jakoś w tej chwili śmieszy mnie to wszystko. Kurwa walniesz sobie ćwiartkę i od razu świat w lepszych barwach. A możesz się opisać? Jak wyglądasz?

Gość evitagen2
i tu tkwi wlasnie prawdziwy problem, juz nie w ciele-wlasnie probuje ci pomoc a ty poprostu mnie kontrujesz moze zle dobieram slowa, zaduzo agresji uzasadnionej ale niepotzrebnej

jakoś mi ekshibicjonistycznie tak się opisywać BRZYDKA OKRUTNIE jestem, nie moge jakoś bardziej opisać, no nie mam nosa za uchem, ale ogólnie - koszmar nikt nigdy mie nie powiedzial ze jestem ladna NIKT NIGDY

Gość aśa
Ale jak pomóc? Można pomóc?

a mi nawet ćwiartka nie pomaga ;P upijam się na smutno :P

Gość aśa
Ale Jola.. wysoka jesteś, może niska? Blondynka, brunetka a może ruda? Jasna/ciemna karnacja? Oczy? Przy kości czy może szczupła? Kurde a może nie pozwoliłaś się komuś do siebie zbliżyć? Swoim nastawieniem.

pozwolilam;) za bardzo. po 3 m-cach sie rozmyslil widocznie stwierdzil ze jestem za brzydka nie piszcie ze widocznie mam inne wady. zly charakter itede. mozliwe. kazdy ma wady. jestem przeswiadczona ze chodzi o fizycznosc tylko.

Gość aśa
Zatem to tylko Twoje przeświadczenie. Myślałaś o psychologu? Nie opisałaś się...

jestem szczupła, brzmi dobrze , nie? co z tego mając taką twarz, to nei ma znaczenia

Gość aśa
Ale do cholery co z tą twarzą? Nie mów, że brzydka bo to już wiem. (chociaż prawdopodobnie tylko Tobie się tak wydaje)

Gość evitagen2
jestem jedynym facetem na tym forum i mam jakies pojecie o zyciu i zgadzam sie z "aśa"

Gość aśa
No ale z czym się zgadzasz? Z tym, że brzydcy mają generalnie do dupy?

Gość evitagen2
z tym ze prawdopodobnie tak sie tylko jej wydaje

Gość agnesina
uroda to rzecz wzgledna

Gość aśa
Tak Aga, ale nie ma masochistów którzy chcieliby być z naprawdę obleśną kobietą. Uroda to rzecz względna, tak mówią tylko ładni ;)

Gość agnesina
Do twojej wiadomosci ja jakos super ladna wcale nie jestem.

Gość aśa
Ale nie jesteś przynajmniej obleśna. I znalazł się ktoś kto Cię pokochał. To oznacza, że wcale brzydka nawet nie jesteś. Kurwa nie ma nic gorszego niż baba wymyślająca sobie problemy. Chyba Ci za dobrze.

kurde. jakby to było tylko moje przeswiadczenie to byloby inaczej na codzien. podobno "duzo zyskuję przy blizszym poznaniu" jasne, k*** tylko ze przeciez mnie nikt nie chce poznawac blizej, po tym jak mnie tylko zobaczy --> AŚĄ - co ja mog e opisac? fatalna cera, uszy, nos, oczy nie bede juz sie dreczyc i dodawac barwnych epitetow. ze oczy małe i głeboko osadzone itede ogólnie obrzydliwośc. nie chce sie patrzec. mi w lustro tez.

Gość aśa
Mnie też nikt nie chce bliżej poznawać, podobno liczy się pierwsze 15 sekund, one mnie zabijają. Świetnie, tyle że ja już nie potrafię normalnie żyć. Ktoś się jeszcze nabija z tej Twojej twarzy ? Na ulicy Cię zaczepiają? Mnie tak.