Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc albo nie byc oto

kolejny raz sie ponizam i dzwonie do niego

Polecane posty

Gość -----aśa j.
eee. właściwie możemy tutaj. zaraz ojawi się 3 miliony życzliwych komentarzy.

Gość ja/ poprzednio ---aśa
chciałam porozmawiać. mam chyba podobny problem. o ile patrzysz na to jak na problem. nei widzę zgorzknienia w tym co piszesz. widzę jakieś twarde spojrzenie na sprawę, jakiś realizm/pesymizm. a wcale moze nie masz racji, co? ile masz lat?

Gość ja/ poprzedni ------aśa
bo moze nie jest wcale tak ze jesteś taaaak brzydka . może w głowie ci coś siedz. no a moze masz rację. chwilami tez tak mysle o sobie. a chwilami mysle ze to nei jest mozliwe, zeby wszyscy zupelnie wszyscy uwazali ze najwazniejszy jest wyglad itede

Gość aśa
Mam rację, starucha jestem -28. Po co się łudzić? Masz podobnie, czyli co? Jak to u Ciebie właściwie wygląda..

Gość aśa
Nie siedzi mi to w głowie, ile razy powtarzać? ;)

wygrałam;) mam 29 :) po co się łudzić? zawsze chyba łatwiej się żyje jeśli ma sie jakąś nadzieje? sama tak pisze moze po to zeby w to uwierzyc bo wyglada to wlasciwie podobnie

dobra. a skąd jestes taka pewna ze problem niei jest w Twojej głowie?można być tego pewnym? masz nos za uchem a oko pod brodą? co jest? czy PO PROSTU nie wygladasz jak z okladki?

Gość aśa
Nadzieja matką głupich. Nienawidzę się łudzić. Może Tobie to odpowiada, ja już za stara jestem na marzenia ;). Naprawdę ludzie się do Ciebie przypierdalają? Wiesz w ogóle co z tym cholernym życiem dalej począć? Mi braknie już pomysłów. Się od alkoholu uzależniłam eh.

Gość aśa
Powiedzmy, że zniekształcona jestem. A co jest Twoim problemem?

Gość agnesina
kazdy ma jakies problemy. nikt nie jest idealny.

hm. chyba nie jestem znieksztalcona, jestem brzydka po prostu. tak po prostu. nie slysze teraz przypierdalania- pewnie kwestia tego, z kim sie spotykam. inaczej bylo jak mialam 15 lat (..) teraz jesli gdzies wychodze - na impreze - to zazwyczaj i tak wiem kto bedzie. nie chce mi sie ryzykowac spotkan z nowymi ludzmi i glupich usmiechowt i tak

Gość agnesina
Ja mam nastepujace defekty: - nadmierna potliwosc - szybko mi sie tluszcza wlosy (jak ja zazdroszecze tym co maja piekne i mocne klaczki:)) -wieczne klopoty z cera

nie chodzi o takie klopoty niestety wlosy mozna umyc i po problemie

Gość evitagen2
hej nierob tego ja wlasnie 9 dni temu rozstalem sie ze swoja miloscia i wiem co mowie, ewidentnie widac ze ma kogos albo poprostu niechce , zabrzmi to brutalnie ale najlepszym sposobem jest czas albo inny fajny gosc. Trzymam kciuki i nielec na kase bo tak to sie konczy wlasnie - szukaj milosci odwzajemnionej nie pieniedzy

Gość aśa
Zazdroszczę Ci Agnesina. ja/ poprzedni ------aśa>>> jak masz na imię? Brzydka po prostu...Kurde kobieto czyli siedzi to w Tobie? Skoro nikt nie ma wątów do Twojego wyglądu więc w czym problem? Może psycholog?

Gość agnesina
Tu nie chodzo o same wlosy. Fakt mozna umyc rano tylko ze po poludniu znow beda wygladaly niechlujnie. Ale nie chodzi tu o to tylko o samopoczucie ze juz dwie godziny po tym jak wyjde z domu czuje sie cala spocona i taka "pogniecona". Okropne samopoczucie, wydaje mi sie ze smierdze choc rano biore prysznic przeciez. No i wieczne klopoty z cera. nigdy nie moge jej miec zupelnie gladkiej. No ale trzeba z tym zyc. nikt nie jest idealny.

Gość aśa
Ale nikt Cię przecież za to nie poniża Agnesina.

Gość aśa
Nikt nie jest idealny. Racja, ale zawsze lepiej być bliżej normy niż być obleśnym paskudztwem. Agnesina nie mniej jednak z powodu Twoich problemów nikt nie miesza Cię z błotem.

Gość aśa
yhhhh. jakiś problem z forum.

Gość aśa
Nie mniej jednak Agnesina nikt nie poniża Cię z powodu Twoich problemów. Nikt nie jest idealny, ale zawsze lepiej być bliżej normy niż być obleśnym niechcianym śmieciem. Problemy z cerą ma wiele osób, a ta potliwość... pewnie hormony. Idź do ginekologa.

Gość evitagen2
ja przez 18 lat mialem takie problemy z cera na twarzy ze katastrofa ale poznalem kogos i wtedy wszystko sie zmienilo, z czasem wszystko zaczelo znikac i jak dotej pory jest ok, ale zrezygnowalem takze z ostrych dan, nadmiaru cukru i soli oraz zbednego dotykania sie po twarzy bo to tez moze miec wplyw. polecam dziala

Gość agnesina
Ja wypryskow juz nie mam (ku zmartwieniu mego meza bo wg niego z pryszczem bylam bardziej sexy) za to cera ma caly czas ma sklonnosc do przetluszczania sie mimo ze juz nie jestem w wieku dojrzewania. Pocieszam sie ze dzieki temu pozniej zaczna mi wychodzic zmarszczki.

Gość evitagen2
powiem wam ze wyglad to nic jesli ma sie kolo siebie kogos kto naprawde kocha, wiem z autopsji ze wtedy wszystko sie zmienia i mozna gory przenosic

Gość evitagen2
a jeszcze jesli do tego mozna liczyc na taka osobe w kazdej sytuacji to jest poprostu idealnie

Gość aśa
Ale wierzcie mi że pryszcze i wypryski na prawdę nie są problemem, przynajmniej przy zniekształceniu! Skoro masz męża który Cię kocha i akceptuje to po co się kurwa w ogóle czymś Aga martwisz? No tragedia słuchaj.

Gość agnesina
Bo pomimo ze mam meza zyje w srodowisku gdzie sa tez inni ludzie i nie chcialabym byc postrzegana przez nich jak jakis niechluj. Moj maz wie jakie mam problemy i wie ze to nie moja wina tylko wina natury - inni niekoniecznie. A tak nawiasem to jak bylam w dorastajacym wieku cierpialam na jeszcze wiekszy tradzik ktory byl przyczyna strasznie niskiej samooceny nie mowiac juz o tym ze w wieku 16 - 17 koledzy potrafia niezle dokuczyc z tak niby teraz blahego powodu. Takze wiem tez co o znaczy czuc sie odrzoconym i wiem tez co to znaczy praca nad soba by wyleczyc sie czy podleczyc taka przypadlosc.

Gość agnesina
Wiem ile wysilku trzeba wlozyc by poprawic swoj wyglad i ze to trudne, efekty nie sa od razu, ale jest mozliwe ---tylko jak mowie trzeba popracowac nad soba.

AŚA jestem, powiedzmy, jola. niezupełnie jak mowisz ileś problemu jest we mnie w mojej głowie a ileś na zewnątrz zdarza mi się calkiem czesto uslyszec niewybredny komentarz nt. mojego wyglądu nie jest to fajne, no i nie chodzi o to ze mam 2 pryszcze na brodzie

Gość aśa
Więc co właściwie w Tobie Jola jest brzydkiego? Powiedziałaś bardzo ogólnie.

ale tak piszę do Ciebie bo chce cie przekonac (moze sama wtedy w to bardziej uwierze, bo troche juz wierze) ze moze jest mozliwe, ze cos sie zmieni, ze ktos nie bedzie tak myslal ze ktos nei bedzie zauwazal tylko brzydkiej twarzy za zauwazy cos wiecej a przestanie widziec twarz (mozliwe???)