Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam tam

***ubranka ***********ranking najlepszej najpopularniejszej firmy**********

Polecane posty

Gość taka tam tam

Uwaga! Wpisujemy jakich firm i dlaczego ubranka kupujecie najczesciej. Jaka firma najczesciej gosci w szafie twojego malucha? U mnie jest to NEXT - zdecydowanie najlepsza jakosc bawelny. Polecam! Sporzadzamy ranking. ;)

Ja najbardziej lubię Wójcika - ze względu na fason i jakość. Niestety, ze względu na cenę nie sa to najczęściej kupowane ubranka.

Gość pluplu
a ja na targu u ruskich czy rumunów

Gość ALE JESTESCIE WREDNE
A GDZIE KUPUJESZ TE UBRANKA NEXT?

Gość o co kamano co
dla mnie nie ma znaczenia firma bo co?popularna jest tesco ale czy dobra?

Gość mamcia79
kupuje ubranka bez metek, bo ceny tych metkowych powalaja z nog :( synek ma pare ciuszkow firmy dany, ale ta cena za sztuke :O

Gość ja kupuję
Nexta w ciuchlandach, fakt, też uwielbiam. Oprócz tego Morris Mouse, Mini Mode i George. Odkąd odkryłam jakiej jakości i wjakim stanie można nabyć ciuchy w tych sklepikach nie kupiłam ani jednego ciuszka rodzimej produkcji. Są tragicznej jakości, po jednym, dwóch praniach nadają sie tylko do wycierania kurzu.

Gość taka tam tam
Kupuje ubranka Next w sklepie Next. Jakosc jest nieporownywalna z ciuszkami z polskich sklepow. Ubranka piore, prasuje, a i tak sie nie mechaca.

H&m sklepowy jak i lumpeksowy :P Next ( lumpki bo w Polsce nie ma sklepów tej firmy) Cocodrillo też super :)

Gość o co kamano co
w sumie obserwujac allegro sprzedaja sie praktycznie tylko firmowe ubranka

Ja najwięcej mam Kaphalla i 5-10-15. Ciuszki Kaphalla dostałam, są piękne, ale bardzo drogie, szczególnie gdy weźmiemy pod uwagę, że np. bodziaki są zakładane przez głowę. Natomiast dobrze pomyślane są ubranka H&M. Mam ich mało, bo skapnęłam się, że są fajne, gdy miałam już skompletowaną niemal całą \"startową\" wyprawkę :) Ale w przyszłości pewnie ten sklep będę okupować :)

Gość taka tam tam
Czyli narazie przewaga H&M. Niestety choc wiele o tej firmie slyszalam, nie mialam jeszcze okazji wyprobowac.

Gość taka tam tam
Acha nie w Polsce, mam siostre w Anglii i dosc czesto ja odwiedzam, a czesto po prostu prosze zeby mnie zaopatrzyla w Next. W Polsce to chyba tylko na Allegro mozna dostac Nexta.

;) Dokładnie alegro i lumpki ale fakt NEXT jest super !!! A H&M jakościowy i niedrogi ...koniecznie się tam wybierz - zwariujesz :D

W Smyku też czasem można dostać ciekawe ubranka, ale w H&M faktycznie można zwariować na punkcie ciuszków ;) ... i nieźle się spłukać ;) :P

Gość taka tam tam
W moim miasteczku nie ma H&M niestety, wiec poki co nie mam mozliwosci. Przegladam Allegro i widze ze i tam ta firma jest jedna z najpopularniejszych wiec pewnie warto by odnalezc jakis sklepik ;)

Gość Urlpo wychowawczy
Bluzeczki dla córki z H&M po kilku praniach do dupy....Nanomiast Next jest ok,znajomej mąż przysyła mi z Angli.

ja najczesciej kupuje cherokee bo mam blisko do tesco i robie tam codzienne zakupy spozywcze ;) niska cena i calkiem dobra jakosc. a z wyzszej polki to lubie marks and spencer oszalec mozna pomiedzy tytmi wieszakami :D wzory i fasony bardzo oryginalne, porownywalne z next. mam szczescie ze mam dostep do tych sklepow ;)

KIKA27 o nie wiedziałam !! ale do W-wy ....to ja kawałek mam :D ze Sz-cina jestem ;) mimo to dzięki za info:)

Gość taka tam tam
Moze ktos jeszcze wezmie udzial w rankingu? Na razie przoduja firmy H&M oraz NEXT.

Gość u mnie tez naxt
next w szafie ;) stawiam na jakosc.

ja kupuję ubranka dla córeczki i dla siebie też w sklepach z odzieżą używaną i kupuję wszystkie po kolei jak leci .i nie dlatego że taniej bo czasami wcale nie taniej ale z racji jakości jeżeli widzę w \"ciuchu\" używaną rzecz w świetnym stanie to wiem jak ona będzie wyglądac gdy ponosi je jeszcze moje dziecko.Mam to szczęście że mam takie fajne sklepy w moim mieście że jest w nich dużo ubrań z metkami.Wracając do twmatu h&m są naprawdę super i jak widzę już za małe to biorę dla kolejnych moich dzieci ;-)Next ,mini mode marks&spenser,te firmy są dobre.Do polskich sklepów dziec. chodzę tylko po takie ubranka których potrzebuję a akurat nie mogę znależć w ciuchlandach.