Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eulalia_Makowska

Czy możliwe jest ufaarbowanie włosów ciemnych na blond bez rozjaśniacza???

Polecane posty

Gość Eulalia_Makowska

Mam włosy rozjaśnione sprayem Joanny a teraz chciałabym pofarbować odrosty czymś co mniej niszczy,sama w domu,bo fryzjer to jednak spory wydatek.Czy znacie jakąś farbę która z moich ciemnych,prawie brązowych włosów zrobi jasny blond,nie spalając ich?Bardzo proszę o pomoc.Dodam że próbowałam kiedyś robić pasemka jasnym blondem Garniera ale wyszedł rudy :(

Gość nie da rady
nie da rady niestety nie niszcz tak włosow zadna farb nie da sie z ciemnych wlosow zrobic ładnego blondu zadna...mozesz probowac ja probowałam wszystkich ale i tak zawsze wyszlo rude albo zólte slonecznikowe mimo ze wlosy mam ciemny blond...nie da rady!Nie niscz włosow ja swoje trzy lata do normalnosci doprowadzałam!!

jak pojdie do fryzjera (!!) to jej stopniowo (jakies 3 wizyty) balejazem rozjasni ...

Jesli uzyjesz farb dostępnych w sklepach kosmetycznych to wyjdzie marchewa, sa farby profesjonalne dostepne w sklepach fryzjerskich, ktore rozjasniaja nawet o 6 odcieni bez wczesniejszej dekoloryzacji. Ale jesli blond ma byc bez zoltych czy rudych pigmentow to tylko rozjasniach i tylko (!!!) u fryzjera bo mozna tym wlosy popalic na siano :-O Jak nie masz pieniedzy na profesjonaliste to zostaw lepiej wlosy w spokoju bo lepsze ciemne i zdrowe niz zolte i przepalone... jak abrdzo chcesz to kup sobie szampon koloryzujacy Loreal Casting, sa piekne bursztynowe odcienie dla wosow srednio ciemnych , zobacz sama na ich stronie. Ladnie wychodza i sa malo szkodliwe bo bez amoniaku (uwaga - one nie rozjasniaja, raczej poglebiaja kolor i nadaja odcien)

Gość Eulalia_Makowska
A czy ten bursztyn nie wyjdzie mi rudy jeśli w ogóle złapie?Bo nie wiem czy moje włosy można nazwać średnoi ciemnymi....Pod rozjaśniaczem ściemniały mi jeszcze bardziej.....