Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiacak krolewna

JAK CZESTO SYPIACIE ZE SWOIMI FACETAMI/DZIEWCZYNAMI??

Polecane posty

Gość spiacak krolewna

TYLKO PROSZE O SZCZERZE ODPWIEDZI CZY MOLGIBYSCIE KOCHAC SIE CODZIENNIE ZE SWOIMI FACETAMI? JA NIE MOGLABYM I ZASTANAWIAM SIE CZY TO COS NIE TAK Z MOIM TEMPERAMENTEM CZY WY TEZ TAK MACIE

a czemu to codziennie nie? my kochamy się jak mamy ochotę. czasem nawet parę razy dziennie, czasem codziennie a czasem tydzień nie bo mamy dużo zajęć itp. wszystko w zależności od ochoty i możliwości.

Gość trtrtrtr
ja codziennie a czasem częściej (z czego się cieszę bo chciałabym parę razy dziennie)

Ja z moim w weekend tylko bo tak sie widujemy:( Ale jak wyjechalismy na wakacje to kochalismy sie 2 razy dziennie;) Bo ja mam dosyc duze potrzeby;)

Gość trtrtrtr
ale nie wykluczam że wystarczyłoby mi co drugi dzień gdy ten seks był zawsze długi i maksymalnie satysfakcjonujący

Gość spiacak krolewna
LULU ALE TY CALY CZAS CZUJESZ ZE CHCIALBYS SIE KOCHAC CZY POPROSTU JAK FACET ZACZNIE CIE DOTYKAC CHODZI MI O TO CZY MAS ZTAKI DUZY TEMPERAMENT CZY POPROSTU TO ZASLUGA FACETA?? Z INNYMI FACTEAMI(CHYBA ZE TEN JEST PIERWSZY) TEZ TAK MIALAS??

czasem czuję, że mam ochotę i chodzi mi to cały czas po głowie, czasem nie czuję ale jak tylko mnie dotknie i zaczyna coś działać to ochota szybko się pojawia. z innymi facetami było różnie - w zależności od faceta. a z czym Ty masz problem?

Gość pizdolizka
sypiam z jego kumplem

Gość pizdolizka
sypiam z jego kumplem FANTASTYCZNY MASYWNY CHRONOGRAF VALJOUX 7750 !!!

Gość spiacak krolewna
Z TYM ZE JA ZBYT WIELKIEGO DOSWIADCZENIA NIE MAM TZN KIEDYS BYLAM ZJEDNYM FACETEM I BYLAM PODNIECONA LA ECHYBA BARDZIJE P[SYCHICZNIE I TO NA POCZATKU BO TO BYL MOJ PIERWSZY FACET ALE FIZYCZNIE NIE SPRAWIAL MI PRZYJEMNOSCI TZN NIE MILAM Z NIM ORGAZMU A Z TYM JEST MI DOBRZE ALE NIE MAM TAK ZEBY MI SEKS CIAGLE ALBO NAWET CZESTO CHODZIL PO GLOWIE JAKBYM BTYLA JAKAS PRAWIE ASEKSUALNA NIE WIEM CZY TO SIE ZE SOBA JAKOS WIAZE JA TERAZ CZUJE SIE BARDZIEJ PEWAN SIEBIE I ATRAKCYJNA NIZ KIEDYS A MIMO TO MAM MNIEJSZY TEMPERAMENT

Gość jak jest mozliwosc to
uprawiamy sek codziennie z moim facetem, a czasami kilka razy dziennie. jak sie nie widzimy 2 lub 3 dni to mozna powiedziec, ze pozniej to nadrabiamy ;) i nie wychodzimy z lozka jak nie jest to konieczne z poprzednim facetem bylo inaczej, nie mialam az takiej ochoty na niego. owszem mysli o sexie to mialam rownie czesto, mozna powiedziec, ze prawie jak facet, ale jednak nie mialam ochoty na tak czeste kontakty jak z terazniejszym czesto tez tab anty obnizaja libido. albo np zapach faceta Cie nie pociaga, bo zapach jest dosc istotny w erotyce

Gość Do wszystkich kurewskich bab
tutaj! ale wy jesteście ohydne i obleśne. nie ma nic gorszego niż baba ciągle lub często myśląca o bzykaniu.Rzygac mi się chce na takie babska, zwykłe kurwiszony jesteście, takie potrzeby to może miec facet i to można uznac za jakąś normę ale żeby tak suczki myślały to jest to wręcz obrzydliwe.Do autorki-jestes jak najbardziej normalna, prawidłowo skonstruowana kobieta ma ochotę na sks raz na jakiś czas, ważniejsza jest dla niej bliskośc, przytulanie itp. Nie sugeruj się takimik kurewskimi babochłopami, które mają w sobie więcej testosteronu niż kobiecości.Zawsze się znajdą jakieś odrzuty:)

Gość jak czesto chce
Ja 42,moj mąż 30:-o.On chcialby codziennie,razem 5 lat

Gość do jak czesto chce
o kurwa, znalazł się jakiś facet którt chciałby taką starą przejrzałą dupę?????? pewnie leci na twoją kasę, albo jest jakiś niedorobiony psychicznie lub fizycznie (albo jedno i drugie) i żadna inna go nie chciała lub nie potrafi sobie poradzic sam i "mamusię" sobie znalazł:-D Już nie mowiąc o tym jaką musisz głupią i niatrakcyjną babą byc by brac sobie takiego gówniarza wiekowego (w stosunku do siebie)...żal mi cię

Gość jak czesto chce
do tego wyzej dziekuje za wyrazy wspolczucia;).I tak wole mojego nieudacznika niz takiego niedorobionego dupka ja ty:-o

Gość senafora
I tu wam napisze ze był okres kiedy z moim facetem kochaliśmy sie codziennie, ale to tylko z jego wzgędu. On ma cały czas ochote a ja... wrecz przeciwnie czasem mam tak ze naprawde nie mam ochoty on nalega i ja sie wkoncu zgadzam lecz nie zawsze i podczas stosunku nie odczuwam nic kompletnie albo bol. Roznie to bywa moze mam mniejszy temperament i tyle albo juz nasze 4 lata razem cos zmienily na poczatku wiadomo bylo inaczej bylo to porzadanie mi wygaslo jemu pozostalo choc nie powiem mnie czasem ochota tez nabiera. Ale tak szczerze sex nie jest dla mnie najwazniejszy, liczy sie dla mnie uczucie zaufanie bycie ze soba, bez sexu dałabym rade zyc. :)

Gość łiiiiitam
rzadko ze sobą sypiamy 😭 - w weekendy, i to nie zawsze 😭 a chcielibyśmy codziennie :) jeśli mamy taką możliwość, to nie wychodzimy z łóżka

Gość buła
obowiazkowo tak działamy na siebie

Gość kjjhkjh
Cizyz jak można pwodzieć ze baba jest ku*** jeśli ma ochotę często się kochać, jeśli ma ochotę ze mną bo jest moją dziewczyną to znaczy że ją kręce, a to chyba powód do zadowolenia. No chyba że mówimi o takich co lubią sę kochać ale w każdy dzień z innym

Gość gość
fYxspOhRTt3zeFJR4bbhbeFi