Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Witamy Kama- Ucaluj od nas Marte i Antoska. Kurcze szpital, ja wiem co to znaczy, kupa nerwow, stres itp. Trzymamy kciuki za dobre wiadomosci, aby badania wyszly prawidłowo. Pozdrawiamy

Witam:) Dzisiaj za to dobre wieści Marta z Antosiem dostali się na turnus na 7 marca,także 2go przylatują do polski .:D A co do tego szpitala to najgorsze jest to że jeżeli znajdą jakąś chorobę metaboliczną to i tak nie będzie na nią żadnego leku.Stąd te nerwy Marty. Pozdrawiam i życzę miłego dnia😘

Kama- modlimy sie, aby jednak nie znaleziono, zadnej choroby metabolicznej, wszystko bedzie dobrze, MUSI BYC :) Cieszymy sie że udało dostac sie Antosiowi na turnus, chyba zaczarował tym swoim cudnym uśmiechem Panie rehabilitantki :) A ciocia Kama pewnie sie cieszy, ze juz niedlug zobaczy Antoska i Marte :) Buziaki

Gość Hania*
Kama trzymam kciuki za Antosia i wierzę że wszystko będzie ok !! ❤️ :)

Gość
Zaczerniłam się ;)

Dziękuję dziewczyny jesteście cudowne:)❤️ Ja też mam taką nadzieję i wierzę w to że nie znajdą u Antosia żadnej z tych strasznych chorób.Modlę się o to codziennie.Wierzę w to ze kiedyś przyjdzie taki dzień że będziemy dumni z osiągnięć Antosia,chociaż wiem ile to musi kosztować siły Antka,Marty i Szymka.Trzymam jednak mocno kciuki i wierzę.... Już zaczynam odliczać dni do ich przyjazdu a zostało ich 18.Jestem taka szczęśliwa że tu będą chociaż wiem że nie długo bo zaraz będą jechać na turnus.A w tym wszystkim piękne jest to że razem z nimi przyjeżdża też moja mama z którą nie widziałam się od lipca.:D

Kama jeszcze troszkę i znowu będziesz ściskać Antosia (jeden ścisk od Hani poproszę i soczysty buziak :D ) Ja wierzę w to że Antoś jeszcze sam stanie na nóżki i będzie wszystko ok :) Jesteście codziennie w moich myślach... ściskam , całuję i życzę miłego dnia ;) A dla każdego przystojniaka z tego topiku ❤️ na Walentynki od Cioci Hani :) 😘

My również sie witamy 🖐️ Kama- my też wierzymy i wiemy to, ze z Antoskiem bedzie dobrze. MUSI BYC, NIE MA INNEJ MOŻLIWOSCI.😘 No to bedziesz miała tez mame przy sobie,chociaż na troszeczke:) Buziaki dla wszystkich na Walentynki, dzisiaj jestem całusna 😘😘 😘 dla Antosia ogromny buziak 😘❤️

My dzisiaj bez neta byliśmy:( Dzieki dziewczyny za miłe słowa,które bardzo dużo dla nas wszystkich znaczą.To że jesteście tu,piszecie,myślicie...-to dla nas następny kop na lepsze jutro❤️ My też z okazji Walentynek życzymy Wam bardzo dużo miłości przesyłamy Wam mnóstwo 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dzień Dobry... wczoraj słońce dzisiaj u mnie śnieg i temp odczuwalna -15 stopni :O masakraaaa a jutro odczuwalna ma być prawie -30 stopni :( Także siedzimy z dziećmi w domu ... nawet nie wiem jak Martynke odprowadzić do przedszkola :( Buziaki !! Jak Wam minęły Walentynki ?? ❤️

Witamy sie Dopiero wróciliśmy do domku z miasta, musieliśmy sprawy pozalatwiac w urzedzie a tam jak zwykle kojejki :( Haniu- u nas nie było \"walentynkowo\" bo mój maz nie uznaje tego świeta :(jakis \"staroświecki \" typ mi sie trafil :D Miłego Dnia dla wszystkich

Hej :)) Jak tam Antoś ?? Buziaki i miłego weekendu !! 😘 Dla Antosia ❤️

Witamy 🖐️ U nas szaro buro i ponuro :( A jak tam nasze słoneczko sie czuje, pewnie szykuja juz sie do przyjazdu do Polski:) Pozdrawiamy

Gość
🖐️ U nas beznadziejnie :( śnieg pada i wogóle do duszy :( Buziaki trzymajcie sie ciepło... niewiem kiedy jeszcze tu wpadnę :)

Dzień dobry kochani :) My dopiero wróciliśmy do domu.Byliśmy kilka dni u cioci na odpoczynku.Było super tylko szkoda że tak krótko,no ale niestety co dobre szybko się kończy:) Dziękuję kochane że byłyście tu jak mnie nie było❤️ Haniu a gdzie ty znikasz? Życzę wam dziewczynki miłego dnia,chociaż pogoda jest fatalna.

Witamy Kamelio- to odpoczeliscie troszke u cioci.? Wszystko co fajne szybko sie kończy :) A jak Antoś sie czuje, ? My tez dzisaj szykujemy sie na cwiczenia Milego Dnia 😘

Witam wszystkich po krótkiej nieobecności. Złapała mnie jakaś wstrętna grypa i położyła mnie na kilka dni do łóżka.Czułam się fatalnie nie dosyć że miałam wysoką temperaturę to wszystkie mięśnie mnie tak bolały że nie miałam siły się podnieść.Ale już jest lepiej chociaż teraz jestem bardzo osłabiona. Ja wracam do zdrowia a Antosia coś łapie mam nadzieję że to nic poważnego.Ma temperaturę i więcej się pręży.Musieli już dzisiaj zrezygnować z rehabilitacji.Trzymam za niego mocno kciuki i jak zwykle myślę że to od zębów a nie jakieś choróbsko.:( KOCHAM CIĘ ANTOSIU i czekam już na Ciebie

Witam wszystkich po krótkiej nieobecności. Złapała mnie jakaś wstrętna grypa i położyła mnie na kilka dni do łóżka.Czułam się fatalnie nie dosyć że miałam wysoką temperaturę to wszystkie mięśnie mnie tak bolały że nie miałam siły się podnieść.Ale już jest lepiej chociaż teraz jestem bardzo osłabiona. Ja wracam do zdrowia a Antosia coś łapie mam nadzieję że to nic poważnego.Ma temperaturę i więcej się pręży.Musieli już dzisiaj zrezygnować z rehabilitacji.Trzymam za niego mocno kciuki i jak zwykle myślę że to od zębów a nie jakieś choróbsko.:( KOCHAM CIĘ ANTOSIU i czekam już na Ciebie

Witamy Kama- Duzo zdrowka dla Ciebie i Antośka. Miejmy nadzieje,z e to nic poważnego Jeszcze troszeczke i wysciskasz to małe sloneczko :) U nas wczoraj byla wiosna, cały dzien spedziliśmy poza domem. bylismy na basenie, a mama sie troszke w saunie zrelaksowała :) za to dzisiaj szaro buro i pada od rana :( Niel lubię takich zmian pogodowych :( Fabek marudzi od rana i wisi mi przy nogawce :( Pozdrawiamy i zyczymy MILEGO DNIA 😘 🌻 ❤️