Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Hej kochane :) Czarna ja się dzis biorę za generalne porządki tez wczoraj zaczęłam :D Julia umięjętnie mi przeszkadza :D Kapi strasznie biedny ...juz lepiej ale gorączka działa na Niego strasznie . Biednie wyglądał :( Zdrówka dla Koli coby nic tam sie nie rozwinęło . Masz racje z tym przymrozeniem !tak to te wirusy i bakterie atakuja . Miłego dnia :***

Asiula- mnie chyba to słoneczko za oknem zmobilizowało do generalnych przadków :) Dzisiaj jeszcze robie małe \"poprawki\" bo wstyd sie przyznac ale wczoraj (niedziela) zagonilam Marka do malowania a raczej \"odświeżenia\" kuchni.:) Sam by sie pewnie a to nie wział, wiec musiałam \"rozbabrac\" żeby on dokonczył :D Dzisiaj musze jeszcze pomalowac drzwi, i wziasc sie za PRASOWANIE:( w sumie to ja lubie prasowac,a e tyle tego mi sie uzbierało, ze nie wiem czy do wieczora mi nie zejdzie) A jeszcze na spacerek wypadaloby wyjsc Buziaki dla Kacpra i Juleczk A ja jak na Pania Domu przystalo zmykam do owiazkow :D Buziaki

Czarna to mamy tego samego kopa :D Mi tez się normalnie chce :) sprzątać i w ogóle ... :) a spacerek fakt jakiś się zaliczy :) Biedny Mareczek pewnie w 7 niebie był :D heheheh Kamila wstawaj śpiochu !!! :D

Cześć dziewczynki:) Kacper czuje się już lepiej,temperatura spadła i od razu lepiej wygląda.Także mam nadzieję że teraz już będzie coraz lepiej.Myślę że antybiotyk zaczął działać. Boże jak ja wam zazdroszczę tego kopa dziewczyny!Moja szafa to już od miesiąca się prosi o porządek,ale ja przekłada to z dnia na dzień. Marta pisała mi teraz smsa że Antoś ma się dobrze,ładnie spał i ćwiczy.U nich teraz zaczął się karnawał to codziennie chodzą oglądać parady. Życzę wam moje drogie miłego dnia i szybkiego sprzątania.:D

agula- zdróweczka dla Kasi.😘 Dobrze, ze Kacprowi temperatura spadla 😘 No to Antoś nam sie wybawi :) 😘 dla niego Asiula- od dawna wiedziałam,z e jesteś moja \"blużniaczka\" :D ja w sumie mam juz porobione to co było w planach, ba nawet wiecej. Wyszliśmy na spacerek i okazalo sie, ze słonko nie tylko przez szybke tak daje, bo na podwórku jest porostu pieknie. Wiec co by nastrój był lepszy i bardziej wiosenny poszłam do kosmetyczki:) z dzieciakami oczywiscie bo nie miałam co z nimi zrobic. Myślalam,z e mnie stamtad pogonia szybciej niż przyszłam z moja szarancza, ale Pani byla bardzo mila :D Teraz zafarbowałam sobie włoski i jestem gotowa na.....siedzenie w domu :D :D :D Fabek pospal chwilke, teraz znowu szaleje, wiec napewno zaraz nie bedzie sladu po moim sprzataniu:( Kola co mi podpada. Sama sie polozyla do lozka , albo ja cos rozklada, albo tak dobrze gra, zeby sie nie uczyc

hej wieczorem :) Czarna - taaa po sprzątaniu wieczorem ani śladu ... :D My z Kamilą ostatnio Kacpra podejrzewałyśmy ,że ściemnia .... :D bo klasówkę mial ....:P okazało się ze dzieciak 5 dostał ...o pochorował się ... :(:na szczescie juz ok :P ale wiesz dizieciaki sa sprytne ...goroczki nie miał ...itp ..wiec podejrzenia padły :P super ze sie odrelaksowalas u kosmetyczki ja chyba Jule zabiore ze soba pani tez mila kredkami zabawi :P albo Kame i Kaske wyciagne na solarke ,,,, i brwi :P Agulka zdrówka dla Kasienki ! 1 katar w życiu :( bedzie git :) ściskam !!! Kama :P dobranoc🖐️

Dzień dobry :) 🌻 Jak katar u Katarzyny Aga ? :*

Witamy Asia- u mnie tez niestety po sprzataniu ani śladu :( Ja też bylam u kosmetyczki własnie na brwiach, bo wygladalam jak idz stad i nie wracaj :D widac ich nei było wogóle Na solarium tezm nie korci isc ale z dzieciakami to juz wyższa szkola jazdy :) musze poczekac az Marek bedzie w domu teraz zmykamy do logopedy i na cwiczena Ja jak zwykle z makijazem ale w piżamie jeszcze :D, tyle zdazyłam zrobic z jeczacym Fabkiem Znowu ma dzien marudzenia. Milego Dnia dla wszystjich 😘 jezu to juz ta godzina a ja sobie siedze

Witam :) agula-nic się nie martw za parę dni będzie po katarze.To ta pogoda ma taki wstrętny wpływ na nasze dzieci. Kacper juz dobrze gorączki od wczoraj nie ma i czuję sie o wiele lepiej.Pogodę mamy dzisiaj rewelacja prawię wiosnę,także ogarnę jeszcze w domku i zmykam z Zuzią na jakiś spacerek. Marta jak Kola się czuje?myśle że to nic poważnego? Asiu to dla ciebie moja kochana❤️😘 Życzę wam wszystkim miłego i spokojnego dnia🖐️

My juz po cwiczeniach cieżko dzisiaj bylo bo Fabek jest strasznie marudny.W nocy plakal , dzisiaj od rana znowu jeczy:( Teraz dostal Nurofen i spi. Kama- ciesze sie ze Kacper ma sie lepiej. antybiotyk zaczal dzialac :) Asiu- a ty gdzie sie dzisiaj podziewasz? Jak Juleczka, tez taka jeczaco- marudzaca jak jej braciszek :) Agula- jak Kasia sie czuje? Mam nadzieje, ze moj szkodnik pospi i zdarze choc kawke wypic w spokoju :)

a Kama- dziekuje ze pytasz😘 Kola jak zwykle sciemniala, ma sie dobrze :)

Mlody dal mi dzisiaj w kosc :( Tylko co skonczyłam pisac ostatniego posta, nie zdazyłam wypic kawy obudzil sie z rykiem:( Teraz leży wykapany najedzony i licze,ze niedlugo usnie bo ja mam juz dosc, na dzisiaj

Marta-może Fabkowi wychodzą ząbki i dlatego jest taki marudny?!A co do Nikoli to całe szczęście że nic jej nie jest bo choroba to najgorsza rzecz z możliwych,a zwłaszcza jeżeli chodzi o dzieci.:( Życzę wam wszystkich spokojnej nocy:)

Witamy 🖐️ Kama też mysle ze moze to zabki, bo do tego ma luzne kupki :( Tylko,ze ja już kazde jego marudzenie zwalam za zabkowanie, dlatego sama nie wiem. Ale moze faktycznie te piatki mu sie przebijaja Dzisiaj znowusz mamy cwiczenia wiec mysle,z e chociaz dzisiaj bedzie Fabulinek grzeczniejszy i nie bedzie bil swojej rehabilitantki, jak to robil wczoraj Miłego Dnia dla wszystkich U nas pogoda sie zepsuła :(pada od rana 😘

Witam:) Marta znam ten temat ząbkowania,bo my robimy to samo każdy zły dzień Antosia to zaczyna się zwalanie na zęby.Przerabiamy to notorycznie,a zęby jak były 4 tak do tej pory są 4. Rozmawiałam teraz i Antkiem i z Marta przez telefon.Mają się dobrze tylko Antoś zrobił się małym cwaniaczkiem i nie chce sam leżeć tylko na rączkach.Przez to Marta nie może nic w domu zrobić i czuje się bardziej zmęczona. Kazali Was wszystkich mocno pozdrowić,a Antoś przesyła piątkę i żółwika Fabkowi:) A to dla Julci od Antosia❤️😘i dla jej mamusi:)

Kama- Antoś mały cwaniaczek wykorzystuje mamusie. Ale jak można odmówic takiemu skarbeczkowi.:) Fabek też czasami potrafi płaczem wymuszac na mnie wszystko, tata sie nie daje to mnie terroryzuje:) Asiula-czyli jednak nasze blizniaki razem przechodza \"złe dni\" Tobie jest jeszcze cieżej bo nie ma Ł 😘 Ja w sumie tez ostatnio jestem słomiana wdowa, bo M, wiecej nie ma jak jest, tyle dobrego (albo i nie :P :D), ze na noc wraca do domu :D Dałam Fabkowi Smekte, mam nadzieje, ze ta biegunka od zebów i wkoncu ujrzymy te piateczki :) Uciekam do łozka bo jakas przymulona jestem od kilku dni, czuje sie jakby walec po mnie przejechał 😘 dla Was i DOBRANOC, spokojnej nocy 😘

Ja też życzę wszystkim spokojnej nocy :) Odpoczywajcie i zbierajcie siły na jutro :D Dobranoc

Witamy My korzystamy z ostatnich dni feri :) Od ponedzialku znowu zaczyna sie szkola.:( musimy z Kola troszke ponadrbiac zaleglosci, co ani jej ani mi sie nie usmiecha. Pozdrawiamy 😘

U nas ferie dopiero się zaczynają hura...a:D Życzę miłego wieczoru!:)

Witam:) Pogodę mamy dzisiaj piękną ,trzeba ogarnąć troszkę w domku i korzystać z pogody.Umówiłyśmy się dzisiaj z Asią rowery-zobaczymy co z tego wyjdzie haha.... Miłego dnia życzę

Witamy U nas już po feriach :( Dzisiaj znowu rano było szykowanie od szkoly Koniec laby :) Pozdrawiamy i życzymy Miłego Dnia

Witam:) Wczoraj Antoś był na kontroli u neurologa i niestety nie mam dobrych wieści.Muszą iść na kilka dni do szpitala bo chcą zrobić badania metaboliczne.Marta już się trochę podłamała bo wie co ich tam czeka:(