Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

WITAMY 🖐️ Kama jak Twoje zdróweczko, i jak nasz Antonio sie czuje? My szykujemy sie na cwiczenia Buziaki 😘 😘 😘

Witam:) Znowu mnie trochę nie było,ale ciocia nam się wyprowadza do innego miasta i robiła małe pożegnanie dla rodzinny więc nie mogłam sobie tego odpuścić. Marta-dziękuję że pytasz o moje zdrowi już czuję się bardzo dobrze! Z Antosiem wczoraj rozmawiałam przez telefon,czuję się dobrze.Już w niedzielę będę mogła ich wszystkich wyściskać i wycałować.Szczerze powiem że już nie mogę się doczekać. Myślę że u Was też jest wszystko ok?i jesteście zdrowi? Życzę miłego dnia:) A tobie Fabianku miłych ćwiczeń:)❤️😘

Witamy My włąsnie wróciliśmyz cwiczen. Fabek odsypia a mama odpoczywa przy kompie :D Buziaki 😘 😘 😘

Witam:) Nasza szkoła do której uczęszcza mój syn zaoferowała się że jak tylko będzie mogla to pomoże naszemu Antosiowi.Rada pedagogiczna zadecydowała że Antoś będzie podopiecznym szkoły.To bardzo miłe ze strony szkoły,jesteśmy bardzo dumni i zadowoleni:D Buziaki😘

Kama- to świetne wiesci.:) Fajnie,z e szkola chce pomoc\" naszemu \"Antośkowi Ciesze sie bardzo :) 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️

Ja też bardzo się cieszę i mogę powiedzieć że to wszystko dzięki mojemu mężowi. Kolorowych snów😴

Witamy Kama- Wspanialy ten twój mężuś :) A ja z Fabkiem przestaje sobie dawac , rade, zrobil sie taki nie dobry, , chyba przed nami jakis \"bunt 2 latka\" Niedlugo Super Niania do nas zawita, tyle, ze nie ja po nia zadzwonie,a sasiedzi Ide bo już jeczy znowuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Buziaki

Witam ja dopiero teraz,jakoś wcześnie nie było kiedy. Mara-nic się nie martw teraz dzieci tak mają mi też dzisiaj z lekka Zuzia dała popalić. Do jutra bo już dzisiaj padam. Dobranoc😴

Witamy Moje \"jęczydelko\" chodzi i jeczy cały dzien Sam nie wie , czego chce, a ja tym bardziej, nie wiem o co mu chodzi i jak zwykle zganiam na zeby, ktore jakos sie nie pokazuja :P Miłego Dnia 😘

Witam:) Marta-może faktycznie Fabkowi wychodzą zęby i dlatego tak marudzi.Nie pamiętam już jak to było u mojego Kacpra(bo było to tak dawno)ale widzę jak Jula się zachowuje jak jej wychodzą ząbki-też jest marudna.A tak wogóle kiedy Jula lub Antoś marudzą albo źle się czują to my też zwalamy na zęby. Buziaki😘

Ja tylko na chwilkę ,bo nie mogę się jeszcze nacieszyć i Antosiem i Martą i moją kochaną mamusią. Obiecuję że jutro napiszę więcęj,dzisiaj przesyłam Wam gorące buziaki od Antosia i całej mojej rodzinki:D

Witamy Kama- ciesz sie Antośkiem, Marta i mamusią , puki masz ich przy sobie :) Wyściskaj i wycaluj od nas to małe słoneczko I oczywiscie piąteczka od Fabka :D

Witamy Jejku troszke nas nie bylo i nie moglam znalesc topiku:) Wróciliśmy własnie z cwiczen, Fabulino śpi, a ja ide po kawke bo usypiam na stojaco, przez ta pogode, wieje,z e mało nam glow nie pourywało na spacerze :) Milego Dnia :) 😘 😘 😘

Witamy sie 🖐️ MIŁEGO DNIA 😘 nasz Antonoio juz chyba na turnusie, Kama jak masz chwilke napisz jak tam nasze sloneczko sie czuje ❤️

Witamy U nas spadł snieg, i chyba przyjdzie nam do swieconki na sankach pojechac:D Miłego Dnia 😘

Dzisiaj tak na szybkiego, wpadam do was z zyczeniami Z okazji Świąt Wielkanocnych życze Wam i Waszym rodziną : miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Marta z rodzinka :)

Witamy juz poświatecznie :) Czas obrzarstwa i "leniuchowania" sie skonczył, wracamy do "normalnosci" Własnie wrociliśmy z cwiczen, Fabek odsypia święta :) a mamusia jak zwykle dorwala kompa :D Buziaczki dla wszystkich😘