Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

❤️ Super że już jesteście,bo bez was straszna tu cisza. Buziaki dla całej waszej rodzinki😘

Witamy Wczoraj Fabek padl jak kawka zmeczony, ale za to tatus sie strasznie stesknil za mamusia :D i wieczorek byl bez kompa :( Dzisiaj pogoda piekna wiec wypadaloby wyjsc z dziecmi na spacerek Zrobimy obiadek, mama sie wyszykuje i smigamy do miasta:) A jak nasz Antosiek sie czuje? MIEGO DNIA DLA WSZYSTKICH 😘 😘 😘

Kamelia zajrzyj proszę tutaj: http://www.kolderki.org/kolderki/index.php To strona projektu \"Kołderka za jeden uśmiech\" Nie pomoże Wam finansowo, ale może uda się sprawić radość Waszemu maleństwu. Z lewej strony są odnośniki m.in. do galerii gotowych kołderek. Jest tam też wyjaśnione co zrobić żeby zapisać dziecko na kołderkę. Gdybyś miała jakieś pytania, to pisz, zajrzę tu jeszcze Pozdrawiam Cię serdecznie, uściski dla Antosia :-)

Czarna 😘 wiesz ze Cie kocham nie ? :P ps...wracaj ryba .......;) dla wszystkich zagladajacych do Antosia wielka buzia!!!!!!❤️

Asiu- ja tez Cie strasznie kocham :D Nigdzie nie poszłam :P poprostu jak mam chwilke to pierwsze co \"wpadam\" tutaj :) Buziaczki dla wszystkich

Fabek własnie mi usnał na podłodze :)Dziecko takie wymeczone Była moja kuzynka z córeczka i dziewczyny "wybawiły" mi synka , ze az padł na podłodze:D Obudziłam go, akurat Marek sie nawinał to odrazu go wykapał a ja mam luz:P, ciekawe o ktorej tylko synek mi zrobi pobudke :D

Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Super że o nas nie zapominacie i jesteście z nami. Miałam dzisiaj problem z dostaniem się do komputera ponieważ mamy jeden,a wszyscy dzisiaj w domu to dopiero teraz przyszła kolej na mnie. Antoś ma się dobrze dzielnie ćwiczy a dzisiaj od rana uśmiech nie znika mu z twarzy:D Specjalne pozdrowienia od Antosia dla Fabcia🖐️ ognik-moja bratowa już wysłała zgłoszenie na kołderkę.Bardzo dziękuję ! A kołderki są naprawdę przepiękne.

Witamy Wczoraj Fabek obudził sie o 21 i nie bylo mowy o spaniu do 23. Czekał aż tata z pracy wróci, i poszedł dopiero spac :D Pozatym nie miełam internetu wieczorem:( U nas ferie i w sumie też powinna byc kolejka do komputera, ale ze Kola ma "kare", Marek w pracy do nocy, to ja mam go tylko dla siebie.:D Dobrze,z e Fabek jeszcze o niego "nie walczy" :D Cieszymy sie,z e Antos tak dzielnie cwiczy, i my również przesyłamy mu gorace 😘 😘 😘 Nas dzisiiaj tez czekaja cwiczenia i logopeda , ale Fabek zadowolonyz e idzie sie tam "pobawic" z innymi dziecmi :) Pozdrawiamy i MIŁEGO DNIA dla wszystkich u nas pochmurno i mokro :(

Dzień dobry:) Ale macie fajnie,u nas ferie są dopiero 11 lutego i juz nie możemy się doczekać. Dzisiaj razem z teściową roznosiłyśmy apele1%podatku po różnych firmach i sklepach,może coś z tego będzie-zobaczymy.Myślę że znajdą się ludzie z dużym sercem i przeznaczą ten 1% podatku na naszego Antosia. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie❤️ Życzę miłego dnia

Kama- Mam nadzieje,z e znajda sie ludzie z dobrym serduszkiem i podaruja swoj 1% Antosiowi :) Fabek jakis \"niewyrażny\" marudny :( Teraz oglada bajeczke, wiec mam chwilke Buziaki dla Was

To ta pogoda paskudna raz słonko ,a raz deszcz i dlatego wszyscy chorują. Myślę że to tylko zły dzień dla Fabka i jutro będzie juz dobrze. Ja też dzisiaj zabierałam Kacpra ze szkoły bo się źle czuję i ma temperaturę.:( Dobranoc-do jutra🖐️

Witamy 🖐️ Zdróweczka dla Kacperka 😘 Fabek narazie ma sie dobrze, włąsnie prubuje usnąc bo na 13.30 idziemy dziasiaj na cwicznia, i byłby bardzo marudny jak nie pospi choc troszke. Buziaki dla Was MIŁEGO DNIA 😘

Witam serdecznie:) Bardzo się cieszę że Fabek ma się dobrze,że nie dopadło go jakieś choróbsko. Kacper dalej leży i jutro będziemy musieli jechać z nim do lekarza.

Witamy 🖐️ Kama- jak Kacper sie czuje, byliscie u lekarza? 😘 dla Niego My dzisiaj mamy wizyte u foniatry i troszke sie boje, jak zwykle przed każda wizyta :( Buziaki dla wszystkich

Dzień dobry moje kochane panie:) Czekam właśnie na Grześka aż wróci z pracy i pojedzie z Kacprem do lekarza bo jest coraz gorzej.Ja nie mogę jechać bo mam Zuzę pod opieką.Ale pojedzie jeszcze z nimi Asia z Jula bo ma z nią jechać na kontrolę.:( Marta-napisz mi co to jest za lekarz"foniatra"bo nie wiem. Miłego dnia dla wszystkich

heloooł ;) MARCIA napisz jak po wizycie :) Kamilku Fabuś miał badanie słuchu .. ale ja jestem pewna ,że wszystko ok poniewaz Fabek to słynny tancerz ...więc skoro pięknie do taktu tańczy to i super słyszy ..🌻😘

Witamy Kama dokładnie jak napisała Asia. Fabek miał niedosluch na lewe uszko, ale dzisiaj na badaniach wyszlo , ze juz jest wszystko wporzadku. U nas rozszczep podniebienia , był przyczyna tego niedosluchu, ale po operacji wszystko wrocilo do normy z czego ogromnie sie ciesze :) A foniatra to lekarz do \"uszek\" i bużki\" czyli zajmuje sie wlasnie takimi niedosluchami jak i mowa dzieci :) A jak kacper sie czuje, bo Juleczka juz widze po opisie,z e ma sie dobrze :) Buziole dla Was

Cieszę się całym sercem że u Fabka wszystko dobrze.Już teraz mogę się domyślać co czułaś jak szłaś na tą kontrolę. Pierwszy raz słyszę że lekarz od mowy i słuchu tak się nazywa,ale może dlatego że nie miałam nigdy styczności z takim lekarzem(i żeby tak już zostało). U Kacpra pojawił się jakiś mały wirus ale to nic groźnego.Dostał leki i nie długo wróci do zdrowia.DZIĘKUJĘ że pytasz. Wiesz Marta ty jesteś aniołem,sama masz tyle na głowie a potrafisz przejąć się i myśleć jeszcze o innych.Wielkie dzięki Życzę spokojnej nocy-dobranoc

Witamy Ja dzisiaj po tym tłustym czwartku to sie kulam a nie chodze:D Dzisiaj woda mineralna i basta Kama 😘 Kacper silny chłopak wirusa szybciutko pokona :) Czego oczywisice mu zyczymy Juleczka szybciutko sobie z nim poradziła to i Kacper da rade :) A przyznam sie,z e do puki nie zaczeły sie z Fabkiem \"wizyty\" to ja tez nie miałam zielonego pojecie o lekarzu Foniatrze Pogoda u nas paskudna, ale jesteśmy zmuszeni wyjsc do sklepu:( Miłego Dnia dla wszystkich Asia- ja czekam na ciebie 😘 i nie tylko ja

dzien dobry !!! Wiedziałam ,że z Fabkiem bedzie ok !! zuch !! strasznie sie ciezę - wielka ulga :) Dziś juz 1 luty jejku jak ten czas leci no ale byle do wiosny :) buzia !!!

Hej dziewczynki:) Byłam dzisiaj z Grześkiem jeszcze w kilku sklepach i firmach porozwieszać apele 1% podatku,jak na razie deklaracji jest wiele ale co z tego będzie to się okaże. Życzę wam kochane miłego dnia😘

Gość czarna28
WITAMY wzielam sie za generalne porzadki i nie wiem czy byl to dobry pomysł :) Buziaki dla Was

Ja też dopiero dzisiaj.Mój Kacper jest taki chory że jeździliśmy z nim wczoraj na pogotowie.Ma bardzo wysoką temperaturę i szmery na oskrzelach. Pozdrawiam wszystkich

Witamy Ojejku Kama pisz co z Kacprem.:( Kurcze teraz pełno dzieci własnie bardzo goraczkuje. Myśle że to przez ta pogode i te wirusy paskudne. Przymroziło by porzanie i było by lepiej dla dzieciakow Buziaczki dla Kacpra, niech szybko zwalcza chorubstwo. Kola też coś pokaszluje. Zrobilam syrop z cebuli i mam nadzieje, pomoże bo za tydzien szkoła sie zaczyna . A jak tam nasz Antosik sie czuje? Miłego Dnia dla wszystkich 😘