Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Witam Haniu- tak nie dalam spacji, bo Fabek mnie za nogawke trzymał i pisałam jedna reka, bo on też chciał pisac :) A jestem tak imnteligentna, ze dopieto pozniej to zobaczyłam :P Kornelio Jestem pelna podziwu dla Marty Buziaki dla niej 😘 A my szykujemy sie do ortopedy , potem cwiczenia itp W domu zlądujemy po południu :( Nauka z Nikolka i dzien mija. Doba jest zdecydowanie za krótka, albo ja jakas nie zorganizowana Buziaki i MIŁEGO DNIA

Witam Was drogie dziewczynki :) Uważam że to doba jest za krótka,bo mi też często brakuje czasu. Pozdrawiam Was serdecznie,a szczególnie Wasze dzieciaczki.

Antoś dalej w dobrej kondycji z czego jesteśmy bardzo dumni.Myślę że jak tylko wrócą to zobaczymy na zdjęciach jak ciężko pracował. Dobranoc,śpijcie dobrze😴

Witamy Czekamy z niecierpliwoscia na zdięcia :) Cieszymy sie bardzo, ze Antos tak dzielnie cwiczy, no i przedewszystkim ze widac tego efekty :) U nas fajna pogoda sie zapowiada, nawet pranie mam na balkonie :D Ogarniemy nasz \"bałagan\" i ruszamy po Kole do szkoly i jakis spacerek przy okazji zaliczymy :) Więc zyczymy wszystkim MIŁEGO DNIA i takiej fajniutkiej pogody jak u nas :)

Witam U nas też piękna pogoda.Czekam tylko na swoją podopieczną(bo od kilku miesięcy jestem nianią 2 letniej Zuzi) i też wyruszamy na spacerek. Pozdrawiamy Was cieplutko :) Buziaki😘

My juz po spacerku , po obiadku, ale bez jakiegokolwiek zamiaru polożenia sie spac Za to slucham, marudzenia, i jeczenia Kamelio- ja też nim urodziłam Fabka zajmowałam sie pilnowaniem dzieci.Miałam 3 letnia Klaudie, a pożniej 1,5 roczna Oliwcie :) Nie wiem, czy kiedyś jak Fabcio podrosnie, nie wroce do tego "zawodu". Bo jednak jest to wygoda. praca "bez wychodzenia z domu":)

Masz rację Marta że to wygoda,tylko że ja tak sobie czasami myślę że taka praca to nie na dłuższą metę,człowiek się przy tym nic nie rozwija i dalej siedzi w czterech ścianach domu.A ja chyba długo tego nie pociągnę bo zaczynam się dusić,muszę iść tam do pracy gdzie są ludzie.Nie zrozum mnie zle ja naprawdę kocham dzieci ale to siedzenie w domu doprowadza mnie czasami do szału.No cóż na razie jest jak jest a co będzie zobaczymy. Antoś dzisiaj dostał temperaturę prawie 38 stopni i jak zawsze mamy nadzieję że to zęby,bo jak na razie ma tylko 4 i kiedy tylko zle się czuję to my zganiamy na zęby a tu nic nowego się nie pokazuje.Strasznie długo mu one wychodzą. Dobrej nocy wam życzmy😴 Do jutra pa

Witamy Kamelio- ja Cie rozumiem doskonale, ze ciagnie Cie 'do ludzi" bo mnie też, ale ze wzgledu na Fabka ,pracy chyba szybko nie podejme. A tak mogłabym siedzac przy okazji z malym w domku zarobic pare groszy.Wiem,z e na dłuższa metke nie jest to dobre, ale myśle chociażby o jakimś okresie jesienno- zimowym, gdzie dzieci choruja i wiele rodziców nie posyła dzieci do złobka czy przedszkola , tylko szuka włąsnie niani A u Antoska moze faktycznie zabki. My też przy Fabka 'nie dobrym zachowaniu" zwalaliśmy wszystko an ząbki :) Teraz brakuje mu tylko ostatnich piątek, a tak szczęka pełna :D Buziaczki dla Antośka i mama nadzieje,z e goraczka szybko minie, a w w to miejsce pokaża sie piękne zębolki :) Buziaki i MILEGO DNIA

Hej :) Kama jak tam Antoś rozwinęło się coś mam nadzieje ze nie 😘 Ja tak samo jak Marta mam dosyć wiecznego siedzenia z dziećmi ;) I czasem biadolimy tak sobie :D Ściskamy Was z dziewczynkami ❤️

Cześć dziewczyny Antoś znowu rano miał 38 stopni ale to dziwne bo gorączkę ma tylko rano a pózniej przez cały dzień jest spokój.Zobaczymy co z tego będzie. Ja też biadolę sobie z Asią na temat siedzenia w domu,ale tak jak czarna pisała trzeba przesiedzieć okres jesienno-zimowy w domu a pózniej szukać czegoś innego. Pozdrawiam was wszystkich😘

Dzień Dobry :) Moje dziecię obudziło mnie o 5 :O Myślała że Tata idzie do pracy i chciała go pożegnać :D :D :P Miłego dnia Wam życzę ❤️

Witamy Hania- co ta Zuzinka spac nie moze :D My dzisiaj biegalismy za strojem dla Koli na bal I jak to Kola wybierała, przebierała, az mi ciśnienie podskoczyło chyba do 220 :D No ale wkncu mamay suknie, Koal zadowolona, my też, ze ona szczescliwa A to jedno ze zdiec mojej Królewny :) Mie wiem czy mi sie uda, bo juz zapomniałam jak tu sie zdiecia wkleja fotosik.pl]http://images31.fotosik.pl/105/c2aa99ef66fe6792.jpg

Udało sie :D Kornelio- jak Antos dzisiaj sie czuje.? Tam tyle dzieci pewnie, żeby tylko czegoś nie podłapalo Nasze Słoneczko:( A zabki niech wkoncu juz wychodza, zeby Nasz Antonio miał czym grysc :)

Witam was dziewczyny Piszę dopiero teraz bo rano nie mieliśmy internetu.A pózniej byliśmy z Asią i naszymi dziećmi na balu przebierańców.Julia była piękną księżniczką,a mój synuś przebrał się za rapera.Też bym chciała pokazać wam zdjęcia naszych dzieci ale jeszcze nie doszłam do etapu wklejania zdjęć.Poproszę Asię to zrobi to za mnie. Nikolka wygląda prześlicznie naprawdę pięknie(taką synową bym chciała mieć. KOLA WYGLĄDASZ REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!! Antoś też ma dzisiaj bal tylko nie wiadomo czy pójdzie bo dzisiaj rano dalej gorączkował i prawie nie spał w nocy. Hanuś-Zuzia kocha swojego tatusia i nie chciała żeby tata wyszedł bez pożegnania do pracy,a zapomniała też że dzisiaj sobota.Te dni tak szybko mijają.

W takim razie czekamy na Zdiecia ksieniczki i rapera :) Pewnie furrore na balu zrobili :) Kornelio- a tam gdzie jest Antos, jest mozliwosc,z eby go lekarz obejrzal ? mam nadzieje,ze to jednak zadne chorubstwo sie nie przypaetao do serduszka naszego:(

Szczerze mówiąc to dokładnie nie wiem.Marta mi tylko mówiła że jak tylko będzie możliwość to na pewno lekarz zbada Antosia. Idziemy już spać :) Dobranoc

Witamy Kornelio- czy Antos czuje sie juz lepiej/???? Fabek wlasnie prubuje usnac, a raczej tatuś mu w tym pomaga :) Potem obiadek i obowiazkowo jak co roku idziemy na WOŚP:) U nas normalnie wiosna, aż nie chce sie w domu siedziec A Marek o 16 musi isc do pracy :(, wyzysk na maxa MILEGO DNIA

Witam Nic się nie martw mój Grzesiek pracuje w elektrowni na zmiany i niestety dzisiaj musiał iść do pracy na 16 godzin,czyli popołudniówka i nocka.Kacper poszedł do kolegi a ja siedzę sama w domu.Czekam teraz aż Julcia wstanie i idziemy z Asią na spacerek. Antoś już dzisiaj lepiej,nie gorączkuje ale jest jak to Marta mówi(trochę przymulony).Ja myślę że dochodzi do siebie po tej gorączce. Słyszałam że widziałaś już zdjęcia z balu?! Miłego i słonecznego popołudnia:)

Ciesze sie bardzo,z e Antos ma sie lepiej :) Zdiecia faktycznie widziałam, sa świetne. No kacper w roli rapera, SUPER kandydat na zięcia jak sie patrzy :) Jula, ona jest REWELACYJNA , ale wkoncu to bliżniaczka mojego syna,:P Ale Ty Kornelio jak ślicznie wygladasz,figurka nastolatki, bużka sliczna, sypmatyczna, Widac po Tobie,z e jestes PRZEKOCHANA :) My własnie wrócilismy z miasta, Marek tylko zdązył wykąpac Fabka pojechał do pracy.na 17.40 jednak pojechal do pracy tylko po to, zeby zawiesc na PKP, tyłek Pani Minister. Ale niestety wieczor już mamy zarwany

Kama widziałam foty :D No no no syna masz boskiego jakbyś szukała synowej to służe córką :D :P (żarcik :P ) A jaki ma tatoo nie mówiąc o tym że jego Mama wygląda jak jego siostra ;) Pozdrawiamy i ślemy buziaki Antosiowi i Wam ❤️ 😘

Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!!!!! Wielkie dzięki za komplementy czytając je urosłam kilka ładnych centymetrów,no i uśmiałam się troszeczkę(najbardziej z tej figury)dobrze że mnie Kacper zasłaniał to nie było tak widać tych fałdek. Śpijcie dobrze :) dobranoc

Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!!!!! Wielkie dzięki za komplementy czytając je urosłam kilka ładnych centymetrów,no i uśmiałam się troszeczkę(najbardziej z tej figury)dobrze że mnie Kacper zasłaniał to nie było tak widać tych fałdek. Śpijcie dobrze :) dobranoc

Witamy Kama- jak nasz Antonio sie czuje, masz wiesci od Marty. Pozdrow ich od nas. Fabiano wstal dzisiaj \"lewa noga\" i własnie mnie \"terroryzyje\" Szkodnik mały wymusza na mnie wszystko placzem, bo już wie, ze mu nie odmówie , ciekawe czemu tacie, nie robi takich scen tylko mi :( Buziole i Milego Dnia

Cześć Antoś czuje się już dużo lepiej wczoraj dzwonił do mnie i "rozmawialiśmy"Z tego co zrozumiałam to tęskni już za nami i nie może doczekać się moich całusów. Pozdrawiam ich za każdym razem od was i oni też was mocno ściskają:D Widziałam wasze zdjęcia wczoraj ze spaceru,Fabek świetnie daje sobie radę z chodzeniem,naprawdę super.A jaki przystojniak z niego?????

Super ze Antoś ma sie lepiej :) cieszy mnie to ogromnie :) A za komplementy bardzo dziekujemy 😘 Chodzenie Fabcia jest jeszcze takie \"nie pewne\" , no ale myśle ze wkoncu przekona sie do chodzenia na dwuch a nie na czterech :D Chyba musze pogodzic sie z myśla, ze moje dziecko nie chce juz spac w dzien :(. Coraz cieżej jest go uspac:( teraz Nikola wróciła ze szkoly i nie mam dzieci, zamknely sie w pokoju i \"coś kombinuja\" hmmmm jest az za cicho, chyba musze tam zerknac :)

Tak to właśnie jest przychodzi ten czas że dziecko ma w nosie spanie w południe.Zdania na ten temat są podzielone bo jedni wolą jak dziecko idzie spać w południe bo wieczorem nie jest takie marudne,inni wolą jak nie spią bo wieczorem za to szybciej padają ze zmęczenia.Także nikomu się nie dogodzi a najważniejsze jest to żeby dziecku było dobrze.Jula też ma dni że śpi a są też takie że nie śpi(chociaż teraz częściej nie śpi) Buziaki i pozdrowienia od Marty i Antosia😘 Już w środę wracają:D,a w niedzielę lecą już do Szymka:(

Witamy sie na szybkiego Wrócilismy włąsnie z cwiczen, na obiadek, i już musimy isc po Nikolke od szkoly 😘 dla was