Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

A ja miałam dzisiaj problem z włączeniem internetu dopiero Grzesiek wrócił z pracy i usunął awarię(tak to jest jak człowiek jest taki tępy w sprawach komputera) Antoś już jutro wraca z turnusu:D Dobranoc

Dzień dobry U nas pogoda okropna,deszcz pada i wieje.Także spacer nas dzisiaj ominie i jesteśmy skazane z Zuzią na zabawę w domu. Nie wiem czy Antoś już w drodze do domu bo Marta nie odbiera telefonu. Zyczę miłego dnia:D

Antoś dotarł do domu dobrze.Jutro rano jadą do neurologa i mają do mnie zajechać.Już nie mogę się doczekać aż ich wyściskam.:D Życzę spokojnej nocy Dobranoc

Witamy Kamelio- wyciskaj od nas tego malego szkraba :) Fabek siedzi mi na kolanach i za wszelka cene chce cos napisac swojemu koledze :) v ryoi b efmhg n bhycuj ntnumuyujh v gjytrt v45tvij ylgb 3szxffffffffffvvvvvb Antos pewnie bedzie wiedzial, o co Fabkowi chodzi :) Buziaki dla Was

Dzień Dobry :) Kama wyściskaj Antosia od nas,... i pozdrów Martę.... MIŁEGO DNIA !!!! ❤️

Antoś wyściskany,wycałowany z całych sił. Opowiadałam mu dzisiaj jakie ma wspaniałe ciocie i przyjaciół,był bardzo zadowolony.A uśmiech z jego twarzy nie znikał,nawet mówił mi na ucho żebym was też pozdrowiła.Także dotrzymuję słowa i piszę: Serdecznie pozdrawiam wszystkie ciocie i wszystkich przyjaciół od Antosia❤️😘

Witamy Dziekujemy za pozdrowionka od Antosia :) My również ich pozdrawiamy i całujemy :) U nas s paskudnie, Kola zaczeła wczoraj goraczkowac, teraz jest niby ok, tylko znowu boje sie nocy Nie wiem czy cos sie nie rozwinie z tego. Pozdraiwamy i Milego Dnia życzymy, u nas szaro buro i ponuro :(

Cześć dziewczynki:D Ja już jestem.Wczoraj miałam problem z internetem a w sobotę byłam przez cały dzień u Marty i Antosia.Ja zajmowałam sie Antosiem a ona pakowała się bo wczoraj polecieli do Szymka.Wracają dopiero za półtora miesiąca.:( Życzę miłego dnia:)

Witamy Fajnie że Antoś jest juz z tatusiem , chociaż ciocia Kama pewnie strasznie teskni. 1,5 miesiaca szybciutko zleci i znowu bedziecie sie Witac :) Pogoda u nas paskudna od kilku dni, i taki sam jest mój nastrój. Nie lubie takiej chlapy-ciapy, chcem słoneczka :) Buziaki dla was

Masz rację ta pogoda doprowadza człowieka do szału.Nic oprócz spania nie chce się robić:( Antos dostał dzisiaj pierwszy rehabilitacyjny wózek,ale nie za bardzo chce w nim siedzieć.Myślę że sie przyzwyczai. Życzę spokojnej nocy Dobranoc

WITAMY🖐️ Pogoda dalej paskudna, nic sie nie chce Najchetniej bym z łozka nie wyłazila az do wiosny Buziaki dla wszystkich

Witam Antoś ma się dobrze,dzielnie ćwiczy na rehabilitacjach z czego bardzo się cieszymy. Serdecznie pozdrawiam:)

Witamy sie tylko. Cieszymy sie,ze Antoś tak ładnie cwiczy.:) My zaraz wyjeżdzany do dziadkow(moich rodziców) na weekend Buziaki dla Was 😘 🌻 ❤️

A tu co taka cisza? My za to jesteśmy dopiero dzisiaj bo od wczoraj nie mieliśmy światła.

Witamy. My juz w domku:) Fabek sie wyszalal z dziadkami,ze juz mi sie uklada do spania:) Zaraz go połoze i wieczorek mam wolny:) Buziaczki dla Ws