Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Antoś dalej w dobrej kondycji z czego bardzo się cieszymy.Myślę że po powrocie z turnusu będziemy mogli zobaczyć na zdjęciach jak to robił. Zyczę spokojnej nocy Dobranoc

Gość Do Aji
Aja Gdzies tam wyczytałam że posłałas syna do Anglii ( i ze wrócił ) Powiem ci tak gdybys sie odważyla tutaj przyjechac mialabys dotacje i rechabilitacje ,samochod i dostosowane mieszkanie . Ale to ty musialabys tutaj popracowac przez 1 rok żeby uzyskac dodatki z urzedu. napisz czy znasz angielski i czy moglabys wyjechac?

Do Aji:) Syn wrócił, bo go okradli zanim zaczał prace:O A ja mam za 4 miesiace 35 lat. Własnie zapisałam sie do szkoły. Angielski znam słabo. Pracy sie nie boje. Ale...Co przez ten rok mam ze swoja córka zrobic??:) i zapraszam na nasz topik:) link w stopce nizej. Tak ogólnie to dobrej nocy wszystkim:) Antos dla Ciebie duza buzka:D

Witamy Cię bardzo serdecznie-Ogórek🖐️ Antoś dzisiaj dostał temperaturę prawie 38 stopni i teraz nie wiadomo czy to jakieś przeziębienie,czy to wychodzące zęby dają się we znaki.Zobaczymy co będzie jutro. Zyczę spokojnej nocy

Witam U nas też słonko świeci i jest w miarę ciepło,dlatego czekam na swoją podopieczną(bo od kilku miesięcy jestem nianią 2 letniej Zuzi)i wybierzemy się na spacerek. Antoś dzisiaj znowu temperatura ale na ćwiczeniach świetnie daje sobie radę. Kocham Cię Antosiu❤️

Witam Piszę dopiero teraz bo rano mieliśmy problemy z internetem a pózniej byłam z dziećmi na balu przebierańców.Było super.Dzieci się wyszalały a ja razem z nimi.:) Antoś dzisiaj też ma bal i wybiera się tam razem z mamą:)

Witam Pogoda faktycznie rewelacja:) Słoneczko świeci trzeba iść na jakiś spacerek dotlenić organizm.

Witam w mglisty poranek:) Mam nadzieje , ze zaswieci słonce- dla Antoska napewno:D❤️

Witam Faktycznie było rano mglisto ale teraz świeci pięknie słonko.My z Zuzią troszkę po malujemy a pózniej idziemy na spacerek:D

Dzisiaj Antoś ma się dobrze,ładnie ćwiczył i temperatury już nie ma. Serdecznie wszystkich pozdrawiamy :) Życzymy spokojnej nocy😴