Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

MY tez Cie kochamy Antosiu:D❤️ Ufffff nie mogłam sie tu dostac dzisiaj,ale jestem wreszcie. I ogólnie super. Mikołaj udany , Alicja spiewała:) Ale najlepsze wiesci to te , ze bede miała wnuczka- Roberta. Dzisiaj sie dowiedziałam , ze to chłopczyk i widziałam go na płycie:D Całuski Antosku dla Ciebie👄

Już jutro z samego rana przyjeżdżają Antoś z Martusią huraaaaaaaaaaa Nie mogę się już doczekać! Dobranoc wszystkim😴 Do jutra!!!!!!!!

Witam wszystkich🖐️ Jestem już dzisiaj bardzo szczęśliwa bo mam przy sobie moją perełke.Chociaż nie czuje się dzisiaj najlepiej to i tak ja jestem szczęśliwa że jest u nas. pozdrawiam serdecznie

Witam🖐️ Dowiedzieliśmy się ze strony internetowej Zabajki,ze dziś lub za tydzień w niedzielę na Polsacie w wydarzeniach o 18.50 puszczą reportaz z turnusu z Zabajki na którym był Antos ze swoją mamusią.SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Szkoda że nie było widać naszego Antosia,ale jeżeli uwaznie słuchaliście to było go słychać jak płacze bo bardzo nie lubi ćwiczyć. Zapraszamy wszystkich na nowa stronę Antosia jest na co popatrzeć bo nie dosyć ze jest bardzo świątecznie to w galeri są nowe zdjęcia. Dobranoc😴

Witamy:) Mam nadzieje , ze Antos został wysciskany przez Ciebie ciocu w naszym imieniu:D Miłego Dnia wszystkim❤️

Hejka :) Asia nie ma za co ;) ❤️ Kama dziękuje za wpis na blogu !! 😘 I hopa do góry !! ❤️

Gość oleenka
podbijam:)

Hej:D Paskudny i pochmurny dzien sie zaczał:O Ale my witamy Antoska i Was z usmiechem:D❤️

Witam! :-) faktycznie nie miły dzień! ogólnie podły tydzień!! pozdrawiam :-)

Dzień dobry Macie rację dziewczyny pogoda okropna! Aju-Antoś wyściskany i wycałowany z całych sił(chyba miał mnie już dosyć)hehe😘 Ogórek-bardzo się cieszymy że jesteś cały czas z nami😘 Hanuś-to zdjęcie co zrobiłaś jest naprawdę przepiękne serdecznie dziękujemy!!!😘 Asiu-to co zrobiłaś ze stronką Antosia to po prostu REWELACJA!!!Wielkie dzięki!Jesteś kochana😘

Dzien dobry:D My dopiero teraz:) Roboty jeszcze troche sie znalazło i brak czasu:O Ale jestesmy- Ogórek:) Usciski i buziaki dla Antoska❤️

Witam 🖐️ Ja też od rana latam jak szalona.Zakupy,sprzątanie,czlowiek nie wie w co ma ręce wsadzić. Pozdrawiam Was gorąco!

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na stronkę Antosia jest tam fotorelacja z turnusu w Zabajce. Dobranoc😴

Witam:) Alicja juz pojechała do szkoły. Zimno na dworze, a serca mamy gorace:)❤️ Pozdrawiamy:)

❤️ Antoś 😘 Martuś 🌻 Kamelka ;) 🖐️ wszystkim zaglądającym tu i na stronkę :-)